Cum elimin pe cineva din lista de prieteni de pe Facebook fără ca ea să știe?,

Când utilizați rețeaua socială Facebook, se deschide un mare câmp de oportunități atunci când vine vorba de a-ți face prieteni online. Deoarece această rețea este ocupată de majoritatea oamenilor din întreaga lume, nu este de mirare că îți trimit cereri de prietenie în mod regulat. Se poate ca la un moment dat să ajungem la limita prietenilor sau să avem nevoia să eliminăm pe cineva din lista noastră, tocmai în acel moment se pune întrebarea cum să ștergi o persoană de pe Facebook și chiar mai bine fără ca ei să știe.

Cum elimin pe cineva din lista de prieteni de pe Facebook fără ca ea să știe?
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
 1. Cum elimini oamenii din lista ta de prieteni de pe Facebook?
 2. Ce se întâmplă dacă cealaltă persoană are contul de Facebook dezactivat?
 3. Este posibil ca cealaltă persoană să știe imediat ce îl îndepărtez de prietenii mei?
 4. Ce alte trucuri pe Facebook pot să știu despre prietenii mei?
  1. Cum pot închide contul altcuiva pe Facebook?
  2. Există vreo modalitate de a găsi profilurile ascunse ale altor persoane?
  3. Cum adaug pe cineva la lista de prieteni de pe Facebook??
  4. Dacă vreau să marchez pe cineva drept cel mai bun prieten al meu?

  Cum elimini oamenii din lista ta de prieteni de pe Facebook?

  Dacă dintr-un motiv oarecare nu mai dorești ca o persoană să fie pe lista ta de prieteni, cel mai înțelept este să o blochezi. Pentru aceasta, trebuie să urmezi o serie de pași, care te vor ajuta să realizezi respectiva acțiune:

  1. Conectați-vă la contul dvs. de Facebook, fie prin computer sau smartphone.
  2. Odată autentificat, accesați profilul dvs., apoi în fila unde scrie prieteni.
  3. Căutăm persoana pe care doriți să o ștergeți, faceți clic sau atingeți partea în care scrie prieteni, care se află chiar lângă nume.
  4. Sânii vor fi afișate diferite opțiuni, o alegem pe cea care spune elimină de la prietenii mei.

  Și este atât de ușor să eliminați o persoană din lista noastră de prieteni, deși trebuie menționat că persoana pe care ați eliminat-o poate trimite din nou cererea de prietenie, Dacă doriți să nu se întâmple acest lucru și o astfel de acțiune nu este posibilă pentru cealaltă persoană, trebuie să o blocați.

  Pentru a face un bloc, trebuie doar să cauți persoana pe care vrei să o blochezi, noi introducem profilul acesteia. Odată acolo stăm pe cele 3 puncte verticale apoi facem clic sau atingem unde scrie „blocare”. În acest fel, cealaltă persoană nu vă va mai putea trimite cererea decât dacă o deblocați.

  Ce se întâmplă dacă cealaltă persoană are contul de Facebook dezactivat?

  Când Facebook dezactivează contul unei persoane, este foarte ușor să știi dacă acest lucru este posibil, trebuie doar să pui numele acelei persoane în motor de căutare facebook, Dacă nu apare în lista de rezultate, este pentru că această persoană are contul dezactivat. Dacă se întâmplă acest lucru, nu veți putea accesa profilul, fotografiile, publicațiile și informațiile acestora.

  Dacă nu îi puteți accesa profilul, nu veți putea șterge sau bloca persoana respectivă decât dacă contul îi este reactivat.

  Este posibil ca cealaltă persoană să știe imediat ce îl îndepărtez de prietenii mei?

  Este foarte important să știți că atunci când ștergeți sau blocați o persoană de pe Facebook, aceasta nu va fi anunțată în niciun moment, deoarece Facebook respecta intimitatea utilizatorilor. Totuși, este posibil ca această persoană să-și dea seama că a fost blocată, întrucât dacă îl caută pe cel care l-a blocat în lista de prieteni, acesta nu va apărea și astfel va bănui că a fost eliminat.

  Acum să ne imaginăm cazul invers, adică vrem să știm dacă cineva ne-a blocat. Acest lucru este de obicei obișnuit, deoarece nu aflăm la început, deoarece nu vom fi anunțați despre respectiva acțiune.

  Ce alte trucuri pe Facebook pot să știu despre prietenii mei?

  După cum știm, Facebook este cunoscută ca o rețea socială de pionierat, datorită numărului mare de funcții și parametri personalizabili care o fac una dintre cele mai utilizate. Aplicația are niște trucuri cu prietenii tăi, Unele dintre ele vor fi prezentate mai jos:

  • Intr-o relatie: Vă permite dvs. și unui prieten să declarați public că sunteți într-o relație sau căsătoriți.
  • Familie: Îți poți plasa public rudele ca mamă, tată, veri, printre altele.
  • Cei mai buni prieteni: Permite crearea unui grup în care vă puteți adăuga cei mai buni prieteni.
  • Eticheta: Etichetează o persoană într-o postare și aceasta va fi anunțată imediat.
  • Like o pagină: Anunțați persoana să aprecieze sau să urmărească pagina care a fost plasată.
  • Invită la joc: Invită-ți prietenii să joace pe Facebook.
  • Menționați într-un comentariu: Similar cu etichetarea, menționați o persoană în comentariile unei postări și aceasta va fi notificată automat.

  Cum pot închide contul altcuiva pe Facebook?

  Închiderea contului de Facebook al altcuiva necesită motive convingătoare, fie că este o fotografie jignitoare, comentarii jignitoare care incită la ură, amenințări și hărțuire. Acestea sunt motive suficiente pentru a închide un cont de Facebook. Pentru aceste cazuri, este necesar să raportăm contul sau profilul.Pentru a face acest lucru, mergem la profilul sau pagina persoanei al cărei cont dorim să-l închidem.

  Ne poziționăm sub fotografia de copertă și în cele 3 puncte verticale selectăm opțiunea care spune căutează ajutor sau raportează profil, rămâne doar să urmezi o serie de instrucțiuni care vor fi afișate pe ecran pentru a finaliza închiderea contului.

  Există vreo modalitate de a găsi profilurile ascunse ale altor persoane?

  O modalitate foarte simplă de a găsi aceste profiluri ascunse este prin introducerea în lista de prieteni a unei cunoștințe a profilului de căutat, se va afișa o listă de persoane în care trebuie să găsiți profilul ascuns, de asemenea, puteți căuta numele din bara de căutare care apare în acea listă.

  Acum, dacă vrei să fii cel care trece neobservat de prietenii tăi, o opțiune bună este să-ți setezi profilul pe offline. Acest lucru este de obicei foarte util în momente diferite, indiferent dacă sunteți ocupat sau doriți să fiți departe de rețelele sociale pentru o perioadă.

  Cum adaug pe cineva la lista de prieteni de pe Facebook??

  Unul dintre principalele motive pentru care oamenii își creează un profil pe Facebook este acela de a-și face prieteni noi, motiv pentru care adăugarea pe cineva pe lista ta de prieteni este de obicei o sarcină foarte ușoară, trebuie doar să căutăm persoana cu care dorim să fim prietene. , asta prin recomandările Facebook care apar sub numele de 'Oameni pe care i-ai putea cunoaște', sau plasând numele lor în motorul de căutare, odată ce persoana respectivă este găsită, trebuie doar să dați clic pe unde scrie trimite cerere de prietenie și să așteptați ca persoana respectivă să o accepte. Abia atunci vor fi prieteni prin Facebook.

  Dacă vreau să marchez pe cineva drept cel mai bun prieten al meu?

  După cum am menționat mai sus, Facebook oferă mulți parametri personalizabili pe care le poți folosi cu prietenii tăi. Acesta este momentul în care se menționează unul dintre cei mai notabile, care este cei mai buni prieteni, acest lucru vă permite să creați un grup cu prietenii dvs. și să faceți publicații în acest grup.

  Acestea vor fi vizibile doar acelor prieteni care sunt în grup, acest lucru deschide un câmp larg de posibilități atunci când vine vorba de întărirea prieteniei și de a te distra cu prietenii tăi adevărați.

  Ceea ce nu mulți țin cont este că uneori Facebook pune anumite restricții asupra utilizatorilor, împiedicându-i să facă publicații liber de la. Din acest motiv trebuie să fii foarte atent și mai ales să te gândești cu atenție la ceea ce vei comenta sau publica.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here