Cum să ștergeți una sau mai multe pagini din Word? - birou de bază

Unul dintre instrumentele care a fost foarte bine primit în sfera socială, de lucru și academică este funcția de Office Automation care vă permite să creați documente, adăugând una sau mai multe pagini în fișierele dvs. și ștergându-le liber dacă doriți. Pe de altă parte, vă asigură puterea de a recupera fișiere sau documente pe care ați uitat să le salvați și credeți că le-ați pierdut. Având în vedere acest lucru, dacă doriți să aflați mai multe despre cum ștergeți pagini din Word și recuperați conținutul unei foi pierdute, atunci vă invităm să continuați să citiți acest articol pentru a vă edita corect lucrările.

Index()
 1. Ce se întâmplă cu conținutul fișierului dvs. când foi întregi sunt șterse??
 2. Cum puteți elimina o pagină goală din Word?
 3. Ce ar trebui să faceți pentru a șterge o întreagă pagină de foaie din fișierul dvs.??
 4. Există vreo modalitate de a recupera conținutul foilor dvs. șterse?
 5. Cum puteți împiedica atașarea foilor goale la fișierele dvs. Word??

Ce se întâmplă cu conținutul fișierului dvs. când foi întregi sunt șterse??

De îndată ce ștergeți o pagină, este important să știți că numerotarea nu va fi afectată, aceasta va rula doar și nu va pierde conținutul foii anterioare sau următoarele dacă o au. Tot conținutul va rămâne același, deoarece se va încheia în foile ulterioare, cu excepția cazului în care foile pe care le-ați șters nu sunt goale și au informații despre ele. De asemenea, este important de menționat că conținutul citatelor enumerate dacă acestea sunt create în mod corect nu vei rata linkul tau, deoarece acestea sunt legate cu foaia nu cu numărul de pagini. 

Cum puteți elimina o pagină goală din Word?

Există multe modalități rapide și ușoare de a elimina paginile goale dintre documentele dvs. trebuie doar să urmați acești pași simpli și rapizi:

 • Folosind tastatura computerului, doar apăsați tastele CTRL+End apoi pe cheia din spate. De asemenea, puteți plasa indicatorul de scriere pe foaia goală pe care doriți să o ștergeți și apoi apăsați tasta ștergere și în acest fel veți trece la foaia anterioară.
 • O altă modalitate de a elimina paginile goale care pot apărea din cauza pauze de pagină sau de secțiune, este căutând opțiunea „Editați documente” acolo, puteți să o alegeți și apoi să le ștergeți. Pe de altă parte, este important de menționat că spațiile goale trebuie eliminate, deoarece acestea pot crea foi goale deoarece acoperă zone inutile.
 • Acum, dacă foile goale sunt în mijlocul documentului, puteți merge la secțiunea „Vizualizare” situată în partea de sus a barei de instrumente, apoi selectați „Pagini multiple' că îl puteți găsi în format Zoom și astfel veți vedea totul prin mărirea sau micșorarea fișierului pentru a vedea paginile duplicate din documentul dvs. Word.
 • Ulterior, trebuie să vă localizați în sesiunea 'Start' și activați fila „Afișați” astfel încât să puteți vedea toate obiectele care nu vă permit să ștergeți paginile care se află în mijlocul documentului dvs.
 • În cele din urmă, selectați toate punctele pe care le vedeți pe pagină cu cursorul și apăsați tasta ștergere, apoi dezactivați opțiunea 'Afișați' cu tastele CTRL+SHIFT+8.

 

Ce ar trebui să faceți pentru a șterge o întreagă pagină de foaie din fișierul dvs.??

Ștergerea paginilor întregi este foarte ușoară, urmați acești pași simpli pentru a vă putea partaja documentele folosind Drive fără erori de pagină goală:

 • Trebuie doar să tăiați pagina goală și să o selectați, apoi apăsați tasta ștergere și acest lucru îl va elimina rapid, puteți utiliza și o comandă de pe computer folosind tastele Ctrl+End în același timp.
 • Puteți merge la săgeata din 'Anulați formatarea automată' situat în partea dreaptă sus a ecranului în meniul instrumente și în acest fel ultima modificare pe care ați făcut-o va fi ștearsă.

Există vreo modalitate de a recupera conținutul foilor dvs. șterse?

Este important de reținut că această problemă se întâmplă de obicei de multe ori din cauza generării unora linii goale fie printr-o tastă apăsată din greșeală, fie prin realizarea de spații duble, care duc la formarea altor foi în document și care pot avea conținut care trebuie recuperat.

De aceea este obișnuit să găsim cazuri în care paginile goale pe care le-am șters nu era ceea ce ne-am dorit cu adevărat să facem și se dovedește că este extrem de important recuperați lama din nou.

Având în vedere acest lucru, ar trebui să știți că Word oferă instrumente ușor de utilizat, cum ar fi editarea comenzilor folosind tastele computerului dvs., care este CTRL+Z, această funcție vă va permite să anulați ultima modificare pe care ați făcut-o documentului Word automat și rapid, fără a utiliza programe suplimentare.

Cum puteți împiedica atașarea foilor goale la fișierele dvs. Word??

Un instrument grozav care este disponibil tuturor pentru a-și crea cu ușurință fișierele este Microsoft Office, pe care îl puteți descărca gratuit de pe site-ul său oficial, precum și găsiți toate informațiile pe care trebuie să le știți despre acest program și instrumentele sale de editare. O modalitate ușoară de a preveni crearea unei alte pagini goale în documentele Word este să vă amintiți în mod constant evitați să apăsați tasta 'Enter' de mai multe ori la rând, deoarece acest lucru va permite crearea de foi goale la sfârșitul fișierului.

Pe de altă parte, poți fi conștient de număr de paragrafe care au frunzele la capătul fiecăreia dintre ele. Deoarece dacă acestea sunt foarte lungi la scriere, se vor muta automat pe o altă foaie nouă. În acest fel veți împiedica formarea unuia nou, iar dacă este deja creat, atunci trebuie doar să îl ștergeți cu instrument de zoom că îl vei găsi în partea de jos a ecranului computerului, trebuie doar să muți cursorul până când vezi sfârșitul foii și astfel vezi numărul de foi pe care trebuie să le eliminați din documentul dvs.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here