Cum să eliminați un utilizator admin de pe pagina dvs. de Facebook - FanPage

Pentru a elimina un utilizator administrator de pe FanPage pe Facebook, De asemenea, trebuie să fiți administrator sau moderator în orice caz. Întregul proces de eliminare a administratorilor se face direct din opțiunile Facebook (doar să mergi pe pagina ta de fani și să mergi la lista de membri și să o elimini. Cu toate acestea, dacă creatorul grupului este administratorul pe care doriți să-l eliminați, nu veți putea face acest lucru decât dacă părăsesc grupul.

Odată ce eliminați acest utilizator din lista dvs. de administratori de pe pagina fanilor, acesta nu va putea accesa opțiuni precum eliminarea altor membri și administratori, adăugarea de noi administratori sau modificarea setărilor grupului în general. De asemenea, vă recomandăm ca înainte de a șterge utilizatorul respectiv, să numiți un alt administrator, astfel încât să nu fiți forțat să ștergeți FanPage-ul Facebook al propriei afaceri.

Index()
 1. Ce acțiuni poate efectua un administrator de pagină pe Facebook?
 2. Ce este necesar pentru a putea elimina permisiunea de administrator?
 3. Care este modul în care puteți șterge un administrator de pe pagina dvs. de pe Facebook?
  1. cu site-ul web
  2. Din aplicația mobilă
 4. Cum să adăugați un nou administrator pe pagina dvs. de Facebook?

Ce acțiuni poate efectua un administrator de pagină pe Facebook?

 1. Gestionați și editați rolurile paginii de fani Facebook.
 2. Autorizați și eliminați alți administratori de pagină.
 3. Creați una sau mai multe postări în numele paginii de fani Facebook.
 4. Trimite mesaje în numele paginii tale de fani de pe Facebook.
 5. Răspundeți, ștergeți comentariile și postați de pe Facebook FanPage.
 6. Eliminați administratorii, moderatorii și împiedicați accesul la fanpage.
 7. Creați campanii de publicitate pentru diferitele postări, folosind pagina de fani.
 8. Vizualizați statistici de acoperire, comentarii, aprecieri și interacțiune.
 9. Sunteți autorizat să ștergeți pagina.

Ce este necesar pentru a putea elimina permisiunea de administrator?

Pentru a putea adăuga și elimina liber, este necesar să fiți creatorul FanPage-ului și, desigur, să aveți acces unic la datele de conectare ale Facebook FanPage, în caz contrar, puteți fi eliminat cu ușurință de către ceilalți administratori.  Odată ce sunteți administrator, aveți opțiunea de a schimba pur și simplu permisiunile utilizatorului.

Pentru a face acest lucru trebuie să accesați lista de utilizatori și roluri, ștergeți administratorul și adăugați-l din nou dar cu alt rol, poate mai puțin important) Dar, dacă această opțiune tot nu vi se pare utilă și preferați să ștergeți direct acest utilizator pentru a nu fi luate atribuții cu fanpage-ul dvs. Doar urmați pașii de mai jos:

Care este modul în care puteți șterge un administrator de pe pagina dvs. de pe Facebook?

Eliminarea rolului de admin este ușoară, pentru început, o poți face direct de pe site și cu setările implicite de Facebook sau din studioul creatorului, doar să ai acces complet la pagina de fani de unde vrei să-l elimini și să ai rolul de creator. Odată cu aceste cerințe, veți merge la lista de roluri de utilizator atât din versiunea web, cât și din versiunea mobilă pentru a o elimina.

Totuși, amintiți-vă că trebuie să fiți destul de sigur că ștergeți rolul unui utilizator, mai ales dacă acesta este un administrator (cel care poate face cele mai multe modificări la fanpage) pentru că odată ce luați decizia și terminați de făcut-o, acțiunea va fi permanentă.și nu va fi posibilă anularea. 

cu site-ul web

 1. Intră în panoul principal al paginii tale de fani Facebook și mergi la secțiunea de configurare (trei linii una deasupra celeilalte sau „pictograma hamburger”, situată în colțul din dreapta sus)
 2. Odată ajuns acolo, mergeți în partea de jos și căutați opțiunea „Grupuri”, acum, selectați-o.
 3. Apoi selectați opțiunea „membri”.
 4. Atingeți lângă numele căruia doriți să îl eliminați, apoi selectați „Eliminați ca administrator”. 

Din aplicația mobilă

 1. Trebuie să fi descărcat aplicația Facebook Business Suite, întrucât acesta este cel care vă permite să gestionați paginile de pe mobil.
 2. Odată intrat în aplicație, trebuie să atingeți pictograma a trei linii care pot fi văzute în zona din dreapta jos a ecranului.
 3. Apoi, trebuie să atingeți „Setări”.
 4. Atingeți editați rolurile din pagină.
 5. Atingeți pictograma creion de lângă numele administratorului pe care doriți să-l ștergeți.
 6. Apăsați opțiunea „Ștergeți”.
 7. Dacă aplicația vă solicită să confirmați informațiile de conectare ale contului dvs., verificați parola, deoarece aceasta este necesară pentru a verifica dacă vă gestionați pagina și nu o terță parte.
 8. Administratorul paginii dvs. este deja șters.

Cum să adăugați un nou administrator pe pagina dvs. de Facebook?

Pentru a atribui unui utilizator rolul de administrator al paginii tale fan Facebook este important să fii administrator (dacă sunteți creatorul celei mai bune pagini de fani) deoarece utilizatorii paginii dvs. de fani care au alte roluri atribuite nu au capacitatea de a efectua acest tip de acțiune pe pagina dvs., prin urmare, dacă sunteți administrator, pur și simplu urmați toți acești pași (fără săriți niciunul) pentru a-l adăuga: 

 1. Intră pe pagina ta de fani Facebook și mergi la începutul în cauză. Odată ajuns acolo, accesați opțiunea „Setări” din partea de sus a paginii. 
 2. Odată ajuns acolo, găsiți și selectați opțiunea „Roluri în pagină”, aici puteți vedea ce persoane gestionează pagina. 
 3. Coborâți până la capăt și selectați opțiunea „Adăugați o altă persoană” si plaseaza in motorul de cautare, numele cu care apare pe Facebook.
 4. Odată ce ați selectat utilizatorul căruia îi veți face administrator al paginii dvs. de fani, fotografia de profil ar trebui să apară lângă rolul pe care l-ați atribuit. După ce ați terminat, faceți clic pe „salvare” pentru a confirma această acțiune. 
 5. Dacă persoana nu apare în listă atunci când caută după nume, aveți întotdeauna opțiunea de a invita pe cineva prin e-mail, așa că dacă alegeți această opțiune va apărea că a fost invitată și va trebui să așteptați să vă răspundă. invitație

Acum, daca utilizatorul caruia ii doresti sa ii atribui rolul de administrator face deja parte din fanpage-ul tau ca editor, ii poti schimba rolul urmand aceiasi pasi pe care i-am explicat mai sus, insa, odata intrat in lista de roluri, trebuie sa selectezi opțiunea „editare” pentru a-i atribui rolul de administrator.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here