Cum să ștergi o stare WhatsApp și să împiedici contactele tale să-l vadă?

Este important să știi cum să ștergi poveștile de pe rețelele sociale, astfel încât persoanele de contact să nu vadă unele postări cu erori. În același mod, această procedură trebuie învățată pentru a șterge stările care nu doresc să se afișeze în continuare sau când utilizatorul regretă că l-a încărcat. Deci aici va fi explicat Cum să ștergi o stare WhatsApp din aplicație sau de pe web și împiedică persoanele de contact să-l vadă. Veți vedea, de asemenea, cum pot fi blocate sau ascunse stările, astfel încât anumiți utilizatori să nu le vadă.

Cum să ștergeți o stare WhatsApp și să împiedicați persoanele de contact să o vadă?
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
  1. Cum poți face ca starea ta WhatsApp să nu apară unui contact??
  2. Care este procedura pentru a șterge starea WhatsApp pe care tocmai l-ați postat?
    1. Din aplicație
    2. Dacă sunteți pe WhatsApp Web
  3. Este posibil ca cineva să poată vedea din nou starea WhatsApp pe care ați șters-o?

Cum poți face ca starea ta WhatsApp să nu apară unui contact??

Declarațiile pe care utilizatorii le încarcă în contul lor WhatsApp pot fi văzute doar de persoanele care au fost adăugate la lista de contacte a telefonului. Atâta timp cât cealaltă persoană are și numărul dvs. de telefon înregistrat în listele de contacte, adică ambele persoane au fost adăugate. Deși poți ști și dacă un străin se uită la poveștile tale.

Cu toate acestea, există o altă modalitate de a împiedica unii utilizatori să vadă povestea pe care ați postat-o, chiar și pe cele pe care le-ați adăugat. În acest sens, WhatsApp aduce o configurație a confidențialității statelor, care de la început este configurată la că toate contactele tale vezi poveștile, dar acest lucru este modificabil.

Pentru a face această modificare, primul lucru de făcut este să deschideți aplicația mobilă WhatsApp sau, alternativ, să folosiți versiunea web. După ce ați introdus contul, faceți clic pe sectiunea state pentru a deschide această secțiune și a găsi poveștile persoanelor de contact, precum și opțiunea de a posta o stare.

Din această secțiune, faceți clic în cele trei puncte afișând meniul cu mai multe opțiuni. Printre care în Andriod veți obține confidențialitatea statului în timp ce în iPhone pur și simplu confidențialitate, unde trebuie să intrați pentru a obține mai multe opțiuni. Există trei opțiuni și sunt împărțite în funcție de cine vrei să-ți vadă poveștile.

În prima poziție se află opțiunea Contactele mele, care este implicită unde toată lumea poate vedea ce este publicat. Al doilea este numit contactele mele, cu excepția și apare opțiunea de a selecta niște contacte care nu ar trebui să vadă conținutul stărilor tale. În cele din urmă, există opțiunea Only share with în care trebuie să alegeți câteva persoane de contact pentru a vedea povestea.

Care este procedura pentru a șterge starea WhatsApp pe care tocmai l-ați postat?

șterge starea WhatsApp care au fost deja publicate este una dintre caracteristicile acestei rețele. În același mod, puteți șterge un mesaj deja trimis și ambele se pot face cu ușurință. În acest sens, procedura variază puțin în funcție de faptul că se face din aplicația WhatsApp sau din versiunea web a acestui serviciu.

Din aplicație

Există mai multe motive pentru a șterge o publicație WhatsApp, printre care se numără a face greseli în descriere. La fel, pentru că nu a reușit să ajungă la mulți oameni sau pentru că din neatenție a fost selectată o fotografie greșită sau repetată. De asemenea, de multe ori se întâmplă ca unii să uite să se lege și să partajeze starea WhatsApp pe Instagram pentru a avea publicația pe ambele rețele.

Când se face prin aplicația mobilă, primul lucru de făcut este să intrați și să apăsați secțiunea stări. De acolo vei vedea că povestea a fost publicată și trebuie să o introduci făcând clic pe trei puncte orizontale. În acest moment, procesul poate varia în funcție de câte povestiri ați publicat. Dacă a fost o singură publicație, va fi mai ușor, dacă au fost mai multe trebuie să o selectați pe cea pe care doriți să o ștergeți.

În această parte există două moduri de a anula publicarea stărilor WhatsApp. Primul este prin meniul de opțiuni al stărilor publicate. În această ordine de idei, în publicația pe care doriți să o ștergeți trebuie apăsați pe cele trei puncte verticale, care generează opțiunile de redirecționare, partajare și ștergere, este în aceasta din urmă unde trebuie să dai clic pentru a face apoi o confirmare și astfel șterge starea.

Celălalt proces este să intrați în publicația realizată și să glisați în sus în secțiunea persoanelor care au văzut starea. În această parte puteți găsi  pictograma coș de gunoi care este de a șterge istoricul. Prin urmare, atunci când apăsați pe acest simbol, singurul lucru rămas este să confirmați procesul și istoricul dispare.

Dacă sunteți pe WhatsApp Web

Când vine vorba de WhatsApp Web, procesul nu variază prea mult atunci când vine vorba de ștergerea publicațiilor. Deci, principalul lucru este să introduceți publicația realizată și să apăsați punctele care deschid meniul. După aceea, trebuie apasă pe butonul de ștergere pentru ca postarea să fie ștearsă din istoric sau stare.

Este posibil ca cineva să poată vedea din nou starea WhatsApp pe care ați șters-o?

Dacă nu efectuați procedura, puteți risca ca mai multe persoane să vadă postarea pe care doriți să o ștergeți. Cu toate acestea, odată ce povestea a fost ștearsăsau este posibil ca alti utilizatori sa intre și urmărește-o. În cazul în care o persoană a văzut publicația înainte de a fi ștearsă și acest utilizator are versiunea Plus a acestei aplicații, are opțiunea de a o vizualiza din nou.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here