Cum să ștergeți sunetele primite în Messenger? - Rapid si usor

Unul dintre cele mai frecvente inconveniente care se întâmplă de obicei la majoritatea oamenilor care folosește facebook messenger, este că ei nu știu cum să ștergă mesajele sau fișierele pe care le primesc sau le trimit într-o conversație, dacă acesta este cazul dvs. nu vă faceți griji, pentru că în acest articol vă vom arăta cum să o faceți.

Index()
 1. Ce trebuie să faceți pentru a anula un mesaj audio deja trimis?
  1. Doar pentru tine
  2. opțiune pentru toată lumea
 2. Cum să ștergeți mesajele audio care sunt în Messenger?
  1. cu computerul dvs
  2. De pe orice mobil
 3. Cum să ștergi o întreagă conversație în Messenger?
  1. versiunea web
  2. în aplicație
 4. Cum partajați un sunet din Messenger către alte aplicații?

Ce trebuie să faceți pentru a anula un mesaj audio deja trimis?

Aplicația Facebook Messenger, printre diversele sale actualizări, a reușit să încorporeze funcția de ștergere a mesajelor după ce acestea au fost trimise, o opțiune pe care le-am putea folosi deja în WhatsApp, dar acum îl putem folosi în Messenger.

Totuși, dacă doriți să-l ștergeți pentru toată lumea, veți avea la dispoziție ceva timp după trimitere pentru a-l putea anula și a împiedica persoana sau grupul în care l-ați trimis să-l vadă. Pentru a anula mesajul, Messenger vă oferă două opțiuni : sunt:

Doar pentru tine

Prima opțiune oferită de aplicație pentru a putea ștergeți un mesaj sau audio deja trimis, este că îl poți șterge doar pentru tine, această opțiune este practic să poți curăța chat-ul și să ștergi orice mesaj inutile pe care nu mai vrei să le ai în conversația Messenger.

opțiune pentru toată lumea

Ștergerea unui mesaj pentru toată lumea din grup sau pentru cealaltă persoană din chat va provoca nimeni nu poate vedea din nou mesajul, audio sau fișierul pe care l-ați trimis, în acest caz veți putea șterge mesajul pentru toată lumea doar într-un anumit timp după ce ați trimis mesajul.

Dacă acest timp a trecut, opțiunea de a putea șterge mesajul pentru toată lumea va fi dezactivată, astfel încât nimeni să nu îl poată vedea, dar îl puteți șterge doar pentru dvs., trebuie remarcat că, făcând acest lucru, mesajul poate mai fi văzut de alți oameni.

Cum să ștergeți mesajele audio care sunt în Messenger?

În continuare, vă vom arăta cum să ștergeți un mesaj audio din Facebook Messenger, în funcție de dispozitivul pe care îl utilizați.

cu computerul dvs

Mai întâi trebuie să accesați pagina de Facebook și să vă autentificați, după ce ați făcut acest lucru va trebui să accesați secțiunea Messenger, pentru a face acest lucru apăsați pe balonul de chat care se află în colțul din dreapta sus al paginii, apoi apăsați pe butonul care spune ‘Vedeți tot în Messenger’.

Dacă doriți să ștergeți o întreagă conversație, va trebui să faceți clic pe cele trei puncte orizontale din partea dreaptă a conversației și apoi apăsați șterge. Făcând acest lucru, vor apărea trei opțiuni, care sunt ascunde conversația, arhivarea, anularea și ștergerea, dacă doriți să ștergeți întreaga conversație pur și simplu faceți clic pe ștergere.

În cazul în care doriți să ștergeți un anumit mesaj, trebuie selectați mesajul sau fișierul conversației cu cursorul, iar după aceea apăsați pe cele trei puncte orizontale și selectați opțiunea de ștergere, în cazul în care tocmai ați trimis mesajul, veți avea opțiunea de a-l șterge pentru toată lumea.

De pe orice mobil

Pentru a face acest lucru va trebui pur și simplu să intrați în aplicație, iar apoi în conversația pe care doriți să ștergeți un mesaj, pentru a face acest lucru, apăsați și mențineți apăsat mesajul sau fișierul pe care doriți să îl ștergeți și apoi selectați cum doriți să ștergeți aceasta.

Ca și în cazul computerului, dacă tocmai ați trimis mesajul sau fișierul, îl puteți șterge pentru toată lumea, adică pentru ca niciunul din conversație să nu poată vedea din nou mesajul, în caz că Au trecut 10 minute după ce ați trimis mesajul, îl veți putea șterge doar pentru dvs., ceea ce înseamnă că alte persoane îl vor putea vedea.

Cum să ștergi o întreagă conversație în Messenger?

De asemenea, puteți alege să ștergeți o conversație completă pe această platformă, în cazul în care doriți să ștergeți toate mesajele, fișierele și imaginile care au fost trimise, pentru a face acest lucru puteți urma pașii pe care vă vom arăta mai jos:

versiunea web

În cazul utilizării Facebook de pe computer, va trebui să intri pe pagina oficială de Facebook și să-ți accesezi contul, după care dai clic pe pictograma balon pentru a putea accesa chat-urile, odată ce apare meniul de opțiuni de conversație, selectați conversația pe care doriți să o curățați.

Pentru a face acest lucru, faceți clic pe pictograma celor trei linii orizontale și selectați opțiunea de ștergere a conversației și gata, toate mesajele care sunt în conversație vor fi curățate.

în aplicație

În cazul Smartphone-urilor, puteți șterge și o întreagă conversație Messenger, pentru a face acest lucru trebuie să deschideți aplicația Facebook Messenger, apoi accesați conversația pe care doriți să o ștergeți, o dată în interior, faceți clic pe pictograma mai multe opțiuni.

După aceea, faceți clic pe pictograma celor trei puncte pentru a accesa mai multe opțiuni ale conversației, odată în interior va trebui să faceți clic pe opțiunea de ștergere a conversației.

Cum partajați un sunet din Messenger către alte aplicații?

De asemenea, este posibil să partajați un audio din Facebook Messenger către o altă aplicație, în cazul telefoanelor pur și simplu trebuie să intrați Fișierele aplicației Messenger, și găsiți sunetul pe care doriți să-l trimiteți, odată ce îl aveți țineți apăsat pe el, faceți clic pe opțiunea de partajare și alegeți aplicația unde doriți să îl trimiteți.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here