Cum să ștergi toate „like-urile” văzute pe Instagram?

Instagram este una dintre cele mai utilizate platforme de milioane de utilizatori de Internet din întreaga lume care caută să se conecteze cu alte persoane, să-și facă publicitate marca, arta sau ei înșiși, totuși, competitivitatea utilizatorilor săi pentru a obține un număr mai mare de Like-uri poate fi o cam copleșitor pentru unii oameni, așa că de data aceasta vă vom învăța cum eliminați contorul de „like” de pe instagram, pentru care vei avea mai multe moduri de a o face, hai sa mergem acolo.

Index()
  1. Ce trebuie să faceți pentru a nu mai vedea opțiunea inimă în postările de pe Instagram?
    1. din intimitatea ta
    2. Activați sau dezactivați numărul de aprecieri și vizionări
  2. Ce afectează ștergerea numărului de aprecieri pe Instagram?
  3. Puteți reactiva numărul de aprecieri?

Ce trebuie să faceți pentru a nu mai vedea opțiunea inimă în postările de pe Instagram?

Prima variantă pe care o putem folosi va dezactiva inima sau opțiunea Like a uneia dintre postările tale de pe Instagram, adică nu va dezactiva complet funcția, dar va împiedica preluarea unui contor de Like în respectiva postare, pentru aceasta va trebui să urmați o procedură destul de simplă care nu variază în platforma web pentru telefoane, computer versiunea sau aplicația mobilă, dar dacă aveți 2 moduri de a face acest lucru, acestea sunt:

din intimitatea ta

Dacă doriți dezactivați opțiunea „Like” pe Instagram Îl poți schimba prin setările tale de confidențialitate, atât de pe web, cât și din aplicația mobilă, pentru asta trebuie să faci următoarele:

  1. Accesați site-ul Instagram sau deschideți aplicația pe telefon.
  2. Conectați-vă la Instagram folosind contul dvs. de Facebook sau detaliile de conectare.
  3. Odată intrat în cont, faceți clic pe fotografia de profil din colțul din dreapta sus și apăsați pe „Setări” .
  4. Selectați „Publicații” și apoi bifați caseta „Ascunde numărul de aprecieri și vizionări' .
  5. Apăsați pe accept în partea de jos pentru ca modificările să fie salvate .

Acest lucru nu va mai fi vizualizați vizionările postării, rolele sau numărul de aprecieris, deși veți putea vedea în continuare alte date, cum ar fi cine vă vede poveștile, transmisiunile în direct nu vor fi afectate, dar puteți alege cine vă poate vedea direct cu aceeași ușurință.

Activați sau dezactivați numărul de aprecieri și vizionări

În caz că nu vrei dezactivați contoarele de like pe instagram, lângă vizualizările tuturor publicațiilor (inclusiv cele ale altor utilizatori) atunci puteți activa sau dezactiva această opțiune pentru anumite publicații, pentru aceasta aveți două opțiuni, prima este atunci când încărcați o fotografie:

  1. Adaugă fotografia sau videoclipul pe care vrei să-l postezi ca postare, așa cum ai face de obicei.
  2. Când ajungi la fila de postare unde ești întrebat dacă vrei să partajezi postarea pe Facebook sau să etichetezi persoane, în partea de jos, vei vedea opțiunea „Setări avansate” și vei alege să „Ascunde vizionările și aprecierile” această publicație'.

Dacă publicația ale cărei contoare pe care doriți să le dezactivați este deja publicată, atunci va trebui să urmați pașii de mai jos:

  1. Conectați-vă la contul dvs. de Instagram prin intermediul aplicației web sau mobile .
  2. Accesați profilul dvs. și apoi selectați postarea a cărei ca nişte contoare doriți să dezactivați.
  3. Apăsați butonul cu trei puncte situat în colțul din dreapta sus al postării pentru a afișa o bară de opțiuni, în această bară selectați 'Ascunde numărul de vizualizări și aprecieri în această publicație'.

După ce faci asta, cu una dintre cele două metode pe care le vei avea contorul de like-uri Instagram dezactivat, cu toate acestea, îl puteți reactiva repetând aceeași procedură și bifând din nou caseta cu opțiunea „Activați contorizarea vizualizărilor și a like-urilor pentru această postare”

Ce afectează ștergerea numărului de aprecieri pe Instagram?

Dacă alegeți să dezactivați contorizarea aprecierilor din setările contului dvs., înseamnă că nu poți vedea placerea altor persoane, cu toate acestea, ei vor fi acolo și alte persoane vor putea continua să dea like postărilor pe care le doresc, chiar dacă este posibil să nu știți, acum, când opriți contorul de like pe cont propriu, poate avea un efect mare asupra interacțiunii generate.

The interacțiunea pe care alți utilizatori o au cu postările tale afectează algoritmul Instagram, deoarece aceasta caută întotdeauna să poziționeze pe primul loc publicațiile și poveștile utilizatorilor care generează cea mai mare interacțiune, așa că dacă dezactivați contorul de aprecieri pentru publicația dvs. veți renunța la o statistică importantă, astfel încât algoritmul să vă ia în considerare mai favorabil.

Deși puteți face această modificare setărilor dvs. fără un mare impact negativ asupra unei singure postări, acoperirea dvs. poate începe să sufere dacă dezactivați contorul de aprecieri a contului dvs. de Instagram complet, deoarece vor fi adăugate doar articolele de like-uri ale poveștilor, precum și răspunsurile și interacțiunea pe care le generați în ele.

Puteți reactiva numărul de aprecieri?

Dacă ți-ai acordat suficientă pauză de la contoarele de like de pe Instagram, vrei să-ți îmbunătățești implicarea sau pur și simplu simți nevoia să dai „Aprecie” postărilor care îți plac, apoi nu te temi niciodată, poți reveni la activați contoarele de Like-uri în Instagram, tot ce trebuie sa faci este:

  • Accesați setările contului dvs.
  • Selectați „Postări” și apoi debifați caseta „Ascundeți contorul de aprecieri și vizionări” .
  • Apăsați „Accept” pentru a salva modificările și ați terminat.

Poate că Îmi place că nu poți fi văzut imediat astfel încât să puteți încerca să reîncărcați pagina în cazul în care sunteți pe PC sau să închideți și să deschideți din nou aplicația, rețineți că această modificare de configurare nu va afecta acele publicații în care ați dezactivat manual contoarele și va trebui să le reactivați la fel. cale.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here