Cum să eliminați sublinierea dintr-un hyperlink în PowerPoint - Personalizați vizualizarea

Dacă doriți să inserați hyperlinkuri în prezentările dvs., dar nu doriți ca hyperlinkurile să fie subliniate, puteți folosi instrumentele de editare ale Power Point pentru a elimina sublinierea din hyperlink, fără a modifica linkul și, de asemenea, puteți schimba culoarea astfel încât să arate ca mai mult text în prezentarea dvs.

Index()
 1. Adresa hyperlinkului se modifică la eliminarea sublinierii din Power Point??
 2. Cum puteți elimina sublinierea dintr-un hyperlink în Power Point?
  1. Dacă aveți Microsoft Office 2007-2010
  2. Pentru versiunile recente de Office
 3. Ce trebuie să faceți pentru a elimina culoarea unui hyperlink în PowerPoint?

Adresa hyperlinkului se modifică la eliminarea sublinierii din Power Point??

Hyperlinkurile sunt text legate la o adresă web, așa că atunci când decideți să eliminați sublinierea din textul hyperlinkului în Power Point, modificați doar aspectul textului hyperlinkului, din acest motiv adresa care este legată de textul hyperlink nu va fi modificată.

Cum puteți elimina sublinierea dintr-un hyperlink în Power Point?

Mai întâi trebuie să știți ce versiune de Office are computerul dvs., deoarece pașii pentru a elimina sublinierea dintr-un hyperlink pot varia în funcție de Versiunea programului Microsoft Power Point pe care le-ați instalat pe computer, deoarece pentru versiunile mai vechi de Microsoft Office, cum ar fi 2007 până în 2010, acestea nu au aceleași funcții de editare ca cele mai recente versiuni.  

Dacă aveți Microsoft Office 2007-2010

 1. Deschideți programul PowerPoint pe computer.
 2. Alegeți prezentarea pe care doriți să o editați.
 3. Apoi va trebui să localizați diapozitivul în care se află hyperlinkul subliniat pe care doriți să îl eliminați.
 4. Faceți clic dreapta pe textul hyperlinkului, și apoi ar trebui să faceți clic pe opțiunea „Eliminați hyperlink”.
 5. Apoi, va trebui să inserați o formă pe diapozitiv, pentru a face acest lucru va trebui să faceți clic pe fila „Inserare” și, în grupul de ilustrații, să faceți clic pe pictograma „Forme” și să selectați forma dreptunghiului.
 6. Va trebui să trageți forma dreptunghiului până când acoperă tot textul hyperlink pe care doriți să-l ascundeți.
 7. Faceți clic dreapta pe dreptunghi, apoi va trebui să faceți clic opțiunea „Format Shape”. și va apărea caseta de dialog Format Shape.
 8. În caseta de dialog Formatare formă, va trebui să faceți clic pe opțiunea Umplere din panoul din stânga, să faceți clic pe opțiunea „Culoare” din panoul din dreapta și apoi să alegeți culoarea care seamănă cu culoarea de fundal a prezentării.
 9. În caseta de dialog Formatare formă și faceți clic pe opțiunea de „Culoarea liniei'' în panoul din stânga, va trebui, de asemenea, să faceți clic pe opțiunea „Fără linie” din panoul din dreapta, apoi faceți clic pe Închidere.
 10. Apoi, va trebui să faceți clic dreapta pe dreptunghi și să faceți clic pe opțiunea „Editare text” și, apoi va trebui să scrieți textul pe care doriți să îl utilizați în hyperlink.
 11. Faceți din nou clic pe formă, apoi faceți clic pe fila „Inserare’”, în grupul Linkuri, selectați pictograma „Hyperlink”.
 12. Apoi, în caseta Adresă, trebuie sa scrieti adresa web și faceți clic pe „OK”.
 13. Pentru a testa dacă hyperlinkul funcționează corect, accesați fila de vizualizare „Slide Show’”, apoi faceți clic pe dreptunghiul care conține hyperlinkul.
 14. În cele din urmă, pentru a salva toate modificările pe care le-ați făcut, trebuie să faceți clic pe pictograma „Salvare” sau puteți apăsa și tastele Ctrl + G de pe tastatură.

Pentru versiunile recente de Office

 1. Deschideți programul PowerPoint pe computer.
 2. Alegeți fișierul PowerPoint pe care doriți să îl editați.
 3. Găsiți diapozitivul unde se află hyperlinkul subliniat pe care doriți să îl eliminați.
 4. Apoi, faceți clic dreapta pe hyperlink, pentru a afișa un meniu.
 5. Selectați opțiunea „Eliminați legătura”.
 6. Apoi faceți clic pe fila "Inserați".
 7. Faceți clic pe pictograma „Forme” și selectați un dreptunghi și înfășurați forma peste textul hyperlinkului.
 8. Apoi faceți clic dreapta pe dreptunghi și selectați opțiunea "Format Shape", și apoi va apărea panoul de format de formular în partea dreaptă a ecranului.
 9. Apoi, în meniul de format de formă, faceți clic pe opțiunea „Umplere” și activați caseta de selectare „Fără umplere”.
 10. În același meniu de format de formă, faceți clic pe opțiunea „Linii” și selectați opțiunea „Fără linie”.
 11. Apoi selectați dreptunghiul și faceți clic pe fila „Inserare” și selectați opțiunea „Legătură” și va trebui să introduceți adresa URL a site-ului web, și faceți clic pe butonul de acceptare.
 12. Faceți clic pe fila „Slide Show” și veți vedea că hyperlinkul va fi disponibil pentru utilizare fără subliniere.
 13. În cele din urmă, faceți clic pe pictograma „Salvare” sau puteți apăsa și tastele Ctrl + G de pe tastatură pentru a salva toate modificările pe care le-ați făcut.

Ce trebuie să faceți pentru a elimina culoarea unui hyperlink în PowerPoint?

 1. Deschideți programul PowerPoint pe computer.
 2. Alegeți prezentarea pe care doriți să o editați.
 3. Apoi, faceți clic pe fila “Design”, apoi accesați grupul de variante și selectați săgeata în jos pentru a deschide galeria de variante de culoare, pentru a afișa meniul de opțiuni.
 4. Faceți clic pe opțiunea „Culori” din meniul derulant, apoi va trebui să faceți clic pe „Culori personalizate” în partea de jos a meniului. și se va deschide caseta de dialog „Creează noi culori pentru temă”.
 5. Apoi, în caseta de dialog „Creează noi culori pentru temă”, în secțiunea Culori temă, unde poți face următoarele modificări.
 6. Dacă doriți schimbați culoarea textului hyperlinkului, faceți clic pe săgeata de lângă Hyperlink, apoi alegeți o culoare.
 7. Dacă doriți să schimbați culoarea textului hyperlinkului vizitat, faceți clic pe săgeata de lângă hyperlink vizitat și apoi va trebui să selectați o culoare.
 8. În cele din urmă, trebuie să faceți clic pe butonul „Salvare”.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here