Cum să ștergi reacțiile de pe Facebook și ce se întâmplă când o faci cu notificarea

The aplicația facebook este folosit zilnic de milioane de oameni din întreaga lume, acest lucru nu este surprinzător deoarece este unul dintre cele mai populare din toate timpurile. Această rețea socială ne permite să vedem videoclipuri, știri, publicații și de asemenea. Acest lucru deschide un câmp larg de posibilități atunci când vine vorba de partajarea cu prietenii tăi.

Cum să ștergi reacțiile Facebook și ce se întâmplă când o faci cu notificarea
Vezi acest videoclip pe YouTube

Una dintre cele mai notabile caracteristici ale acestei renumite rețele de socializare sunt reactiile, După cum indică numele, acestea servesc pentru a reacționa la diferitele publicații care se găsesc pe Facebook.

Acestea sunt foarte utile, deoarece ne ajută într-un mod mai ușor și mai simplu să ne exprimăm emoțiile față de ceva pe care prietenii tăi l-au împărtășit. Pentru a le folosi este recomandat să aveți o versiune actualizată a aplicației. În prezent există 7 reacții care sunt: ​​îmi place, îmi place, îmi pasă, sunt amuzat, sunt uimit, sunt trist și supărat.

Index()
  1. Cum să ștergi o reacție de pe Facebook
  2. Dacă reacția este ștearsă, notificarea ajunge la persoana respectivă?
    1. Cu cealaltă persoană conectată
    2. Cu cealaltă persoană deconectată
  3. Puteți elimina un like pe care o altă persoană l-a dat publicației noastre??

Cum să ștergi o reacție de pe Facebook

La fel ca atunci când dorim să ștergem o publicație de pe Facebook, de obicei se întâmplă ca în diferite ocazii să folosim o reacție pentru ceva, dar după câteva momente regretăm acțiunea menționată, atunci se pune întrebarea cum să ștergem o reacție Facebook și realitatea este că acest proces este foarte simplu. Mergeți pur și simplu la postarea în care este reacția de eliminat, apoi faceți clic sau atingeți butonul de reacție și automat reacția va fi ștearsă.

Dacă reacția este ștearsă, notificarea ajunge la persoana respectivă?

Când reacționăm la o postare, pagină sau articol de pe Facebook, cealaltă persoană va fi notificată aproape instantaneu. Dar cu toate acestea, dacă reacția este îndepărtată nu va fi raportată în niciun moment către destinatarul respectivei acțiuni, totul depinde dacă persoana este conectată sau deconectată, acest lucru va determina dacă va realiza că am șters reacția. Chiar dacă există un blocaj de către oricare dintre cele 2 persoane, niciuna dintre acestea nu va fi raportată, drept urmare niciuna dintre cele 2 nu va putea reacționa la postările dvs.

Cu cealaltă persoană conectată

Pe de o parte, dacă cealaltă persoană este conectată în momentul reacției și ștergerii reacției, aceasta va fi anunțată despre reacție, dar nu că am șters-o, deși dacă accesează din clopoțelul de notificare nu va putea vezi reacția ta în publicație, de ceea ce poate părea ciudat.

Cu cealaltă persoană deconectată

Pe de altă parte, Dacă atunci când reacționăm și ștergem respectiva reacție din publicație, iar cealaltă persoană nu este conectată, nu va fi în niciun moment anunțată despre acțiunea dvs., pe scurt, parcă nu s-ar fi întâmplat nimic.

Puteți elimina un like pe care o altă persoană l-a dat publicației noastre??

Momentan nu este posibil să ștergeți direct un like pe care o altă persoană l-a dat publicației noastre. Deși este posibil să o faci cu comentarii sau postări, totuși Există și alte alternative pentru a elimina acel like sau reacție, Puteți fie ascunde sau șterge postarea, fie pur și simplu blocați acea persoană căreia i-a plăcut postarea dvs., deși ultima este o măsură drastică.

Pe de altă parte, dacă este posibilă eliminarea etichetelor și comentarii de la alte persoane. În cazul etichetelor, trebuie doar să mergeți la publicația unde ați fost etichetat, să faceți clic pe meniul de opțiuni și să faceți clic pe unde scrie remove tag, pentru a șterge comentarii trebuie doar să vă poziționați pe comentariul de șters, iar apoi faceți clic pe cele trei puncte verticale și faceți clic unde scrie șterge comentariul. Nu există nicio greșeală pe care să nu o poți remedia atunci când ai ajutorul nostru.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here