Cum să ștergeți sau să eliminați butonul de urmărire de pe Facebook pas cu pas

Aplicația Facebook se caracterizează prin faptul că are milioane de utilizatori care folosesc în fiecare zi această importantă rețea de socializare, datorită funcționării sale excelente și corecte; Ca orice aplicație, a avut probleme, dar datorită echipei de muncitori care alcătuiește această companie, acestea au putut fi rezolvate în cel mai scurt timp.

Pe de altă parte, una dintre funcțiile pe care mulți le au activ este de a permite altor utilizatori să fie urmăritori și dacă nu știi cum ar trebui elimina sau dezactivați această funcție, vă vom explica în scurt timp.

Cum să eliminați butonul de opțiune de urmărire de pe Facebook - rapid și ușor
Vezi acest videoclip pe YouTube

Mulți utilizatori pot avea atât de mulți prieteni pe această rețea de socializare încât nu au voie să mai primească cereri de prietenie; prin urmare, ei sunt forțați să aibă doar urmăritori de acum înainte și își vor putea accesa postările și actualizările de stare.

Index()
 1. Cum pot elimina butonul de urmărire de pe Facebook?
 2. Avantajele și dezavantajele de a avea un cont Facebook
  1. Avantaje
  2. Dezavantaje

  Cum pot elimina butonul de urmărire de pe Facebook?

  Este normal să aveți această opțiune activă, deoarece nu ați configurat-o anterior, astfel încât utilizatorii care nu sunt neapărat pe lista dvs. de Persoanele de contact de pe Facebook te pot urmări și astfel vezi fiecare postare pe care o faci sau distribuie.

  Dacă nu doriți ca alte persoane să vă urmărească pe această rețea de socializare, parcurgeți următorii pași:

  • În primul rând, trebuie să vă conectați la contul dvs. de Facebook.
  • Apoi accesați opțiunea „Setări” pe care o puteți găsi în partea dreaptă sus.
  • Apoi căutați 'Publicații publice' printre toate opțiunile pe care le veți avea la dispoziție în acel moment.
  • Vei avea automat trei opțiuni printre care poți configura cine te poate urmări, cine poate comenta publicațiile tale și cine poate vedea informațiile din profilul tău.
  • Apoi selectați „Prieteni” pentru ca numai ei să vă poată urmări.

  Le poți configura între public, prieteni și prieteni ai prietenilor; Aceștia vor fi cei care pot realiza opțiunile din secțiunea 'Publicații', pe care le-am menționat anterior.

  Acestea pot avea accesibilitate la anumite lucruri din profilul dvs., în funcție de preferințele dvs., confortul și confidențialitatea pe care doriți să o aveți.

  Avantajele și dezavantajele de a avea un cont Facebook

  Când ne creăm un cont pe Facebook, este normal să avem niște îndoieli pe care dorim să le lămurim, sau să cunoaștem avantajele și dezavantajele acestuia; a avea, una decizia finală dacă creăm sau nu un profil. Din acest motiv, vă oferim accesibilitate pentru a ști care sunt beneficiile și dezavantajele.

  Avantaje

  Veți putea avea un contact mai intim cu familia, prietenii și cei dragi; fie, prin fabuloasa mesagerie instant pe care o are aceasta aplicatie.

  Prin postări foto și video pe profilul sau poveștile noastre și, de asemenea, prin actualizările de stare pe care le facem.

  Poti urmari pagini de stiri din tara ta sau din altele, din localitatea si regiunea ta; și astfel, vei putea afla ce se întâmplă în acele locuri. Mulțumită Piata de desfacere.

  Și grupurile de cumpărare și vânzări, poți să faci afaceri și să-ți promovezi brandul într-o anumită măsură (dacă ai unul) și să-l faci mai cunoscut; pentru a obține mai mulți clienți, sau puteți cumpăra și articole în stare bună la un preț bun.

  Dacă nu mai poți adăuga mai mulți prieteni pe Facebook, ii vei putea avea drept urmaritori si vor putea vizualiza publicatiile tale, in sectiunea stiri sau home; că vor fi la curent cu fiecare actualizare pe care o faceți.

  Această rețea de socializare a fost de mare ajutor antreprenorilor, de atunci Le-a permis să se dezvolte atât pe plan personal, cât și profesional, și ai o acoperire mai mare cu publicul tău; Datorită funcțiilor oferite de Facebook, este posibil să creezi un blog comercial și să distribui „Povești” ale companiilor sau afacerilor tale.

  Dezavantaje

  În aceste funcții, avem că nu putem spune cu ușurință dacă un cont sau un profil este fals; deci trebuie să luăm în considerare faptul că nu putem accepta cererea unor persoane necunoscute. (Dacă crezi existența unui profil fals care te hărțuiește, poți în orice caz să raportezi direct pe facebook)

  Deoarece ne-ar pune securitatea și confidențialitatea în pericol pentru că ne-ar putea fura o parte din datele și ne-ar putea face rău în orice ilegalitate.

  Prezența unor jocuri care pot crea dependență pentru tine, vă pot afecta sarcinile și munca; deci ai putea avea probleme, si consecinte impuse de superiorii tai.

  Există multe configurații în care nu poți împiedica pe alții să aibă acces la anumite date și în acest fel ți-ai pune în pericol și confidențialitatea și securitatea.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here