Cum să elimin sau să dezinstalez HouseParty de pe mobilul meu Android, iOS sau PC

tu vrei să știi cum să eliminați sau să dezinstalați HouseParty de pe mobil Android, IOS sau PC. Găsiți aici cele mai simple opțiuni pentru a scăpa de această aplicație.

Cum pot dezinstala HouseParty de pe mobil și computerul meu
Vezi acest videoclip pe YouTube

Această aplicație a apărut în 2016 pe multe site-uri virtuale, deși a devenit populară datorită izolării necesare de când a apărut noul virus COVID-19. Dar, popularitatea sa a fost de scurtă durată, deoarece mulți utilizatori au făcut sesizări și reclamații, deoarece au fost piratați în conturi bancare și altele precum Spotify și Gmail. Din acest motiv, mulți oameni au evitat să instaleze această aplicație.

Cu toate acestea, proprietarul HouseParty a susținut că acest site este sigur. De asemenea, când intri în această aplicație nu colectează informații de pe alte site-uri virtuale.

Dacă doriți să instalați această aplicație în ciuda avertismentelor, atunci aici vă lăsăm modalitatea de a instala HouseParty pe computer sau dispozitiv mobil, rapid și ușor.

Index()
  1. Cum să elimin sau să dezinstalez HouseParty de pe mobilul meu Android, IOS sau PC
    1. Cum să eliminați HouseParty de pe mobil sau computer Android
  2. Cum să eliminați HouseParty din iOS

Cum să elimin sau să dezinstalez HouseParty de pe mobilul meu Android, IOS sau PC

Acum câteva luni a fost aplicația HouseParty defăimat pe rețelele de socializare hack desigur. Deși proprietarii acestei aplicații au negat acea veste; Au oferit și o remunerație celui care dovedește că a fost spart.

Dacă doriți să eliminați definitiv HouseParty de pe dispozitiv, trebuie să știți că nu există nicio opțiune de ștergere a contului pe Android sau PC. Cum poți elimina? Continuați lectură.

Cum să eliminați HouseParty de pe mobil sau computer Android

După cum sa spus deja, aceste sisteme nu conțin opțiunea de ștergere a contului. În sistemul Android nu există nicio opțiune de confidențialitate, permite doar citirea politicii de confidențialitate. Și pe un computer ceea ce este permis este să te deconectezi din browser.

Cu toate acestea, în politicile de confidențialitate se insinuează că puteți solicita ștergerea contului la acest e-mail [email protected, aceasta include, de asemenea, că trebuie să vă ștergeți numele, adresa de e-mail și contul dvs. houseparty. Rețineți că atunci când scrieți trebuie să o faceți în engleză.

Odată ce solicitarea de ștergere a contului dvs. a fost finalizată, pentru a șterge complet aplicația Android, trebuie să mergeți la google play, apoi treceți la meniul lateral și alegeți Aplicațiile și jocurile mele. Continuați să alegeți instalat. Găsiți aplicația HouseParty, introduceți-o și apăsați doar butonul de dezinstalare. Astfel veți fi eliminat complet această aplicație.

Dacă aveți un computer și doriți să dezinstalați aplicația, mergeți la meniu și găsiți Panou de control; apoi mergi la butonul Programe, cand l-ai apasat vei vedea si alte butoane; Mergeți la Programe și caracteristici, acolo veți vedea toate programele instalate și veți apăsa pe HouseParty iar în partea de sus veți vedea Dezinstalare sau modificare, apăsați și va începe procesul de dezinstalare.

Cum să eliminați HouseParty din iOS

Pentru șterge cont, mergeți la butonul care este o față zâmbitoare și apăsați-l. Veți fi introdus unde apar prietenii tăi 'Prietenii' și, de asemenea, o listă de persoane pe care s-ar putea să-i cunoști; accesați setările pe care le aveți în stânga sus. Odată ce sunteți acolo, căutați opțiunea care spune Confidențialitate; acolo veți vedea opțiunile de confidențialitate.

Când vă aflați deja în confidențialitate, vor apărea două opțiuni. Dar in acest caz intra Șterge cont, ce înseamnă ștergerea contului. Veți vedea 3 pași pentru a executa eliminarea complet.

Mai întâi, un mesaj în care vi se va întreba dacă doriți să ștergeți și veți apăsa Da; În al doilea rând, îți va cere confirmați-vă identitatea introducând parola a contului dvs. În cele din urmă, există al treilea pas, în care te vei întreba dacă ești sigur că îți ștergi contul și vei apăsa Delete.

Pentru a termina, la fel ca sistem Android, accesați Google Play, continuați în meniul lateral și apăsați Aplicațiile mele și jocurile, mergeți unde scrie instalat, uitați-vă în lista cu toate aplicațiile și alegeți HouseParty, intrați și apăsați dezinstalare.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here