Cum să ștergeți sau să vă dezactivați contul de Facebook de pe telefonul mobil

Dacă vezi că cauza sau motivul pentru care vrei să-l elimini nu este atât de gravă, ai posibilitatea să mergi pe varianta dezactivarii lui doar temporar și astfel vei avea posibilitatea să nu pierzi niciun tip de informație și în în viitor îl vei putea activa în momentul în care vrei.

Cum să ștergeți sau să vă dezactivați contul Facebook de pe telefonul mobil
Vezi acest videoclip pe YouTube

Ceva important de știut este că atunci când efectuați oricare dintre aceste acțiuni FacebookMessenger va fi instalat pe mobil dacă îl aveți. Daca atunci cand iti dezactivezi contul te asteptai sa inchizi si Messenger si aceasta este o problema pentru tine, exista o optiune care iti permite sa taci persoanele pe care le ai acolo astfel incat sa nu primesti mesaje sau sa poti pur si simplu sa stergi aplicatia.

Index()
  1. Cum să ștergi definitiv un cont Facebook de pe mobil?
    1. Android
    2. iPhone
  2. De ce ar trebui să închid un cont de Facebook?
    1. Ruperea relației de cuplu
    2. Certe cu familia sau prietenii
    3. Păstrați confidențialitatea
    4. Neavând timp să folosească contul
  3. Cum îmi închid temporar contul de Facebook?

Cum să ștergi definitiv un cont Facebook de pe mobil?

Android

Pentru a vă șterge contul de pe dispozitivul Android, trebuie să urmați următorii pași:

  1. Trebuie să deschideți aplicația Facebook.
  2. Faceți clic în dreapta sus.
  3. Derulați în jos și atingeți „Setări și confidențialitate”, apoi atingeți „Setări”.
  4. Continuați făcând clic pe acces la „Profil și control”.
  5. Faceți clic pe „Dezactivați contul”.
  6. Faceți clic pe opțiune 'Șterge cont'.

iPhone

Când vă ștergeți contul de Facebook de pe iPhone, va trebui să aplicați următorii pași:

  1. Deschideți meniul situat în colțul din dreapta jos al aplicației reprezentat cu trei linii.
  2. Apăsați pe „Setări și confidențialitate”.
  3. Apoi, în meniul derulant, apăsați pe „Setări cont”.
  4. Apăsați cuvintele „Informații personale și de cont”.
  5. Atingeți „Proprietatea și controlul contului”.
  6. Faceți clic pe „Dezactivare și eliminare”.
  7. Și în sfârșit apăsați 'Șterge cont'.

De ce ar trebui să închid un cont de Facebook?

Fără îndoială, Facebook este o rețea de socializare importantă ca multe și chiar distractivă, bineînțeles, oferindu-i o utilizare adecvată, dar, așa cum totul are rău și bine, această platformă nu face excepție, prin urmare există anumite motive pentru care această decizie de închidere sau Sterge Permanent contul nostru de Facebook.

Ruperea relației de cuplu

Nu toate relațiile durează pentru totdeauna și atunci când vine vorba de o despărțire în care ambele persoane nu pot fi de acord să aibă o comunicare sănătoasă pe o parte sau pe cealaltă, încep să folosească cont de Facebook pentru a trimite mesaje jignitoare și chiar compromițătoare, insistând să facă viața imposibilă și chiar să provoace prejudicii psihologice, este mai bine să iei în considerare posibilitatea de a-ți închide contul de Facebook și astfel să eviți rele mai grave.

Certe cu familia sau prietenii

În principiu, Facebook a fost o rețea de socializare care a servit ca mijloc de comunicare pentru a uni familia și prietenii; Desigur, păstrarea contactului cu familia și prietenii de la distanță ne menține fericiți și calmi, dar uneori este inevitabil să ne certăm și să cădem în certuri și procese.

În mijlocul acestei situații greoaie, pentru a evita mai multe conflicte prin publicații cu mesaje distructive și pentru a minimiza daunele, cel mai corect ar fi inchide contul nostru de facebook.

Chiar și toate aceste conflicte pot determina un utilizator să ia decizia de a închide contul unei alte persoane și dacă este posibil.

Păstrați confidențialitatea

Nu este un secret pentru nimeni că există deja milioane de utilizatori care vă accesează cont de Facebook și ca să spunem așa vă încalcă confidențialitatea, deoarece acest cont conține o mulțime de informații și a fost foarte potrivit pentru a avea date precum: nume, locul și data nașterii, număr de telefon și o cantitate mare de informații, asta dacă cineva reușește să le captureze a săvârşi fapte rele sau excese ne-ar face mult rău.

Neavând timp să folosească contul

Deși uneori Facebook este contul în care oamenii petrec de obicei mult timp, există și alți utilizatori care, din cauza muncii lor sau a oricărui alt tip de activitate pe care îl au, de obicei nu își deschid contul de Facebook de mult timp și preferă să se concentreze pe acele activități și un moment în care contul lor de Facebook nu îl consideră un instrument atât de important și decid să îl închidă pur și simplu.

Cum îmi închid temporar contul de Facebook?

Pentru a vă închide temporar contul de Facebook și a-l utiliza din nou peste un timp, trebuie să urmați următoarea procedură:

  1. În partea dreaptă sus a Facebook, atingeți „Pe profilul principal”.
  2. Alegeți „Setări și confidențialitate” și faceți imediat clic pe „Setări”.
  3. În coloana din stânga, faceți clic pe „Informațiile dvs. Facebook”.
  4. Faceți clic pe „Dezactivare și ștergere”.
  5. Selectați „Dezactivați contul”.
  6. Faceți clic pe „Continuați cu dezactivarea contului” și urmați instrucțiunile pentru a confirma că doriți să vă luați o pauză de la această rețea socială.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here