Cum să ștergeți sau să închideți pentru totdeauna contul altei persoane de pe Facebook

Toate rețelele sociale nu pot fi de mare ajutor în toate lucrurile de care avem nevoie, deoarece cu ele vom cunoaște mereu o mulțime de informații importante. Și tocmai din acest motiv, vă vom arăta ce puteți face în acest caz șterge contul altcuiva de pe facebook.

Dacă ceea ce îți dorești este să știi cum să faci acest proces, ce trebuie să faci este să stai puțin mai mult aici în acest articol ca să te poți instrui.

Cum să ștergeți sau să închideți pentru totdeauna contul cuiva de pe Facebook
Vezi acest videoclip pe YouTube

În ceea ce privește rețeaua de socializare Facebook, ceea ce trebuie să știi este că în ea putem face nenumărate lucruri care pot ajuta multe lucruri spre bine.

Acele lucruri pe care le puteți face în această aplicație sunt: ​​vizualizare memele uimitoare, publica toate lucrurile pe care le faci zilnic și lucruri importante, poți vedea, de asemenea, ce publică toți prietenii tăi, poți avea opțiunea magnifică de a comunica cu toți cei dragi și multe altele.

Index()
  1. Cum pot închide contul de Facebook al altei persoane?
  2. Închide Facebook-ul altcuiva

Cum pot închide contul de Facebook al altei persoane?

Dacă ceea ce vrei este să faci o farsă la o persoană să fie prietenul tău sau o rudă care să-ți facă umor negru; dar ca sa se intample asta nu este ceva iesit din lumea asta, este total usor sa faci acea procedura, exista mai multe moduri prin care poti face acea mica gluma. Vă vom învăța deja unul dintre acele trucuri, pe care le puteți face; acel truc este:

Trucul pe care îl poți face este că atunci când vrei să ștergi contul de Facebook al unei persoane și să faci o farsă acelei persoane, ceea ce trebuie să faci este cere ajutor unor prieteni ca sunt foarte apropiati de tine si le spune sa te ajute sa faci o gluma unei persoane, iar in acel moment va intra in profilul persoanei, si va da optiunea pe care scrie raporteaza acest cont, poti bloca aceste persoane pentru a evita probleme.

Când ți-au oferit deja această opțiune; după ce mai multe persoane au raportat deja același cont, Facebook își va lua îndrăzneala să blocheze complet contul sau îl poate bloca pentru un anumit timp. Și așa este, așa este  cont de Facebook a acelei persoane, va fi închis o dată pentru totdeauna și fără niciun detaliu, puteți face acest lucru chiar și raportând profiluri false.

Închide Facebook-ul altcuiva

Un alt lucru pe care îl poți face, astfel încât să poți închide orice cont de Facebook, este că dacă acea persoană al cărei cont vrei să-l ștergi, te-a etichetat într-o fotografie sau imagine.

Ceea ce trebuie să faci este să dai clic unde scrie "ștergeți această fotografie ofensatoare", În același mod, aplicația Facebook va lua o măsură, care este să pedepsească contul acelei persoane, și îl va bloca pentru un anumit timp.

Acesta este unul dintre modalitățile prin care poți închide contul privat al acelei persoane, acesta este un mod de a o face foarte ușor și foarte rapid în același timp, tot ce trebuie să faci este să urmezi toți pașii noștri, ca să poți au si aceasta forma închide orice ființă umană. 

Nu trebuie să te gândești doar la lucrurile rele, dar trebuie să te gândești și la lucrurile bune pe care le pot face cu toate aceste proceduri, și anume:

dacă a venit au un conținut nepotrivit, acea persoană care a fost închisă, aplicația Facebook o poate pedepsi prin ștergerea definitivă a contului; pentru că este în același mod, este că aplicația Facebook profită de a cenzura toate lucrurile rele pe care le are acel cont privat.

Când ceea ce vrei este să știi cum poți închide complet unul dintre conturile de Facebook, iar unul dintre acele motive este că această persoană, nu-ți place de el, nu-ți place felul lui de a fi, împărtășește lucruri nepotrivite, postați lucruri nepotrivite, unele dintre lucrurile pe care le postează nu vă plac sau care îi doare și pe alții.

Toate acele lucruri rele pe care le face persoana respectivă trebuie să aibă consecințe, iar dacă nu știi cum să repari acel mic detaliu, ceea ce trebuie să faci este raportați acel profil. Dacă este un membru al familiei sau o persoană pe care o cunoști și preferi să o faci într-un mod mai josnic, poți bloca acel profil fără ca ei să știe că ai făcut-o.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here