Cum să-mi șterg pentru totdeauna contul iCloud de pe telefonul meu Android sau PC

De ceva timp, smartphone-urile au devenit un instrument de uz zilnic, datorită inovației constante că acestea ne-au adus în viața combinând tot felul de aplicații care anterior erau împărțite între mai multe dispozitive, minimizând numărul de dispozitive portabile pe care le avem la îndemână și optimizând pe deplin funcțiile acestora.

Cum îmi șterg pentru totdeauna contul iCloud de pe telefonul meu Android sau PC
Vezi acest videoclip pe YouTube

În special dispozitivele iPhone, care conduc piața în calitate și inovație prin toate instrumentele pe care le au, cu spațiu de stocare mare și posibilitatea de a elibera spațiu de stocare pe iPhone-ul meu fără a șterge nimic prin funcțiile interne ale dispozitivului, datorită tuturor avantajelor pe care sistemul de operare iOS oferă utilizatorilor săi.

Ținând cont că aceste echipe au grozave capacitatea de stocare internă, acestea includ, de asemenea, un serviciu de stocare virtuală printr-un cloud care este posibil să creeze și să configureze un cont iCloud de pe un PC, Android sau iPhone pentru a salva tot felul de informații personale pe o platformă mai sigură.

În prezent serviciul de stocare iCloud oferă utilizatorilor Apple 5 GB stocare virtuală în cloud-ul său complet gratuit, cu opțiunea de a extinde capacitatea cu planuri Premium până la 2 TB la dispoziție, pe lângă opțiunea suplimentară de a partaja planul de stocare cu cunoscuții pentru a împărți plata acestuia.

Folosind doar serviciul de bază gratuit de 5 GB, serviciul de stocare virtuală al iCloud poate fi folosit în primul rând pentru a stoca fișiere și informații importante, deoarece sistemul de securitate iar criptarea cloud este superioară stocării interne a sistemului de operare iOS.

Prin urmare, este esențial să știți tot ce trebuie să știți despre setările iCloud dacă utilizați acest serviciu în mod regulat, mai ales dacă trebuie să restaurați o copie de rezervă iCloud pe un iPhone, iPad sau iPod Touch pentru a mențineți dispozitivele sincronizate cu informațiile dvs. fără a pierde nimic în acest proces.

A învăța cum să folosești serviciile de stocare virtuală iCloud este important pentru a profita la maximum de dispozitivele tale Apple, fără a-ți face griji cu privire la breșele de securitate sau lipsa spațiului de stocare, pentru ca toate aplicațiile să funcționeze fără probleme. La rândul nostru, vă vom învăța cum să ștergeți pentru totdeauna un cont iCloud de pe un telefon sau computer Android.

Index()
  1. Ștergeți contul iCloud de pe Android și PC
  2. Ștergeți pentru totdeauna contul iCloud

Ștergeți contul iCloud de pe Android și PC

Procesul de ștergere definitivă a unui cont iCloud de pe Android sau PC este simplu în cazul în care urmează să vă schimbați dispozitivul și nu mai este necesar să utilizați Servicii de stocare iCloud, sau pur și simplu pentru că utilizați deja un alt serviciu de stocare cu o capacitate gratuită mai mare.

În primul rând, trebuie să deschideți browserul implicit pentru a introduce următoarea adresă web în bara de adrese: ID-ul Apple.Manzana.com/ pentru a intra în sistemul Apple ID introducând e-mailul și parola pe care le-ați sincronizat cu contul dvs.

Odată ce v-ați autentificat, trebuie să răspundeți la întrebările de securitate pentru a vă introduce profilul de utilizator pentru a vă asigura că proprietarul contului este persoana care încearcă să se autentifice. Odată ce sunteți în profilul dvs., căutați în meniul Apple ID opțiunea PIN de asistență intermediară.

În noul meniu, faceți clic pe Generare PIN și notați codul care va apărea pe ecran, trebuie să finalizați rapid acest proces deoarece codul este doar temporar pentru o jumătate de oră. Acum pe iPhone-ul tău, formați numărul 900 812 703 pentru a apela suportul tehnic, spuneți-le PIN-ul generat și cereți să vă închideți contul iCloud după ce le explicați de ce doriți să faceți acest lucru.

Ștergeți pentru totdeauna contul iCloud

Introduceți următoarea adresă în browser: intimitate.Manzana.com pentru a intra pe pagina de confidențialitate a Apple, faceți clic pe Solicitare pentru a vă șterge contul și selectați motivul pentru care îl închideți și apăsați Continuare.

Continuați să apăsați Continuați până ajungeți la Termenii și condițiile de ștergere > selectați unde să trimiteți notificările de modificare a contului > notați codul de securitate > introduceți codul și, în final, selectați opțiunea de ștergere a contului pentru a încheia procesul.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here