Cum să eliminați „Spărturile de secțiune” din Word? - Tutorial pentru mobil și PC

Când ne trezim lucrând direct în Word, fie că scriem lucrări lungi, realizăm grafice, realizăm desene sau alte sarcini, ne putem întâlni cu o pauză de pagină enervantă, care în ciuda faptului că în unele cazuri devine necesară, în anumite circumstanțe. ajunge să fie complet enervant. Prin urmare, găsim necesitatea de a elimina aceste întreruperi de pagină, deci, dacă nu știi cum să le ștergi, aici îți arătăm cum.

Index()
  1. Care este funcția pauzelor de secțiune în fișierele Word?
  2. Cum puteți elimina o pauză de secțiune din documentul Word?
    1. de pe computerul dvs
    2. Dacă utilizați aplicația mobilă
    3. Pentru versiunea web
  3. Cum să utilizați VBA pentru a putea elimina întreruperile de secțiune în Microsoft Word?

Care este funcția pauzelor de secțiune în fișierele Word?

Când vorbim despre rupturi de secțiune sau numite și rupturi de secțiune, ne referim la secțiunile pe care le prezintă un document care permit modificarea într-un fel a formatului independent între tăieturi, fiind un instrument foarte util atunci când facem modificări la o singură pagină de la sine. Ca, de exemplu, atunci când dorim să schimbăm orientarea unei singure pagini de Word fără a modifica restul documentului.

Cum puteți elimina o pauză de secțiune din documentul Word?

Când eliminam o secțiune tăiată, trebuie să fim conștienți de ce dispozitiv folosim, deoarece în funcție de versiunea de Word, procedura tinde să se schimbe ușor. Prin urmare, aici vă arătăm cum să ștergeți pauza de secțiune din versiunea mobilă a Word, din versiunea sa desktop și prin extensia web Google Chrome.

de pe computerul dvs

Pentru a șterge pauzele de pagină de pe computerul nostru găsim diverse metode, deoarece poate fi șters din VBA, din instrumentul „Găsiți și înlocuiți” din Kutools, manual sau din instrumentul specific care menține Word pentru aceste cazuri. Una dintre cele mai ușoare modalități de a elimina întreruperile de pagină este prin Kutools, folosind astfel instrumentul direct care are această caracteristică.

Pentru aceasta, va trebui să descarcăm Kutools și situat în documentul pe care dorim să eliminăm rupturile de pagină, va trebui să mergem la fila Kutools. Ulterior, în zona 'Eliminare', vom face clic pe 'Pauze' sau 'Sărituri' (în funcție de limba pe care o folosim în Word). În cele din urmă, în lista derulantă care a apărut, vom face clic pe „Eliminați întreruperile de secțiune” sau „Eliminați întreruperile de secțiune”.

Acum, dacă nu doriți să instalați Kutools, puteți în continuare să ștergeți întreruperile de pagină manual, pentru a face acest lucru, va trebui să mergeți la fila „Acasă” a documentului nostru. Apoi, în interiorul zonei „Paragraf”, vom face clic pe „Afișează”, a cărui icoană face aluzie la un P înapoi urmat de un T.

Din acest moment, toate semnele ascunse din documentul nostru vor fi afișate pe ecran, printre acestea, se va putea vizualiza și „Pauza de secțiune”, care se referă la pauze de secțiune. Dacă ștergem această cheie din document, tăierea secțiunii care a fost creată în acel loc va fi ștearsă imediat.

Dacă utilizați aplicația mobilă

Dacă folosim aplicația mobilă Word, ar trebui clarificat că nu se poate șterge tăierea secțiunii, întrucât, în sine, funcția de tăiere a secțiunilor nu este disponibilă pentru telefoanele mobile, fiind exclusiv pentru utilizare în cadrul computerelor.

Pentru versiunea web

Ca și în cazul rupțiilor de secțiune în versiunea mobilă a Word, în versiunea web a Word nu vom putea găsi rupturile de secțiune, deoarece, deși sunt afișate pe pagină, nu pot fi adăugate mai multe salturi, cu atât mai puțin eliminați lor. Pentru a șterge tăieturile de secțiune, este necesar să utilizați versiunea pentru desktop a Word.

Cum să utilizați VBA pentru a putea elimina întreruperile de secțiune în Microsoft Word?

O ultimă alternativă care ne este prezentată pentru a elimina rupturile de secțiune din computerul nostru este prin VBA, care este practic să accesăm Microsoft Visual Basic care ne permite să modificăm cu ușurință toate obiectele, inclusiv rupturile de secțiune. Pentru a face acest lucru, trebuie să deschidem programul Word de lângă documentul în cauză care are ruptura de secțiune pe care doriți să o ștergeți.

Ajunși acolo, vom apăsa simultan tastele 'Alt + F11' astfel încât să se deschidă editorul Visual Basic, atunci trebuie să apăsăm pe numărul 4 de pe tastatură sau să facem clic pe fila 'inserare' din bara de instrumente Word. În mod similar, îl puteți accesa prin fereastra „Dezvoltator” în modul proiectare.

Când este afișat un meniu derulant, trebuie faceți clic pe „Modul” astfel încât să ni se arate o fereastră de codare, în cadrul acesteia, putem scrie codul corespunzător pentru a șterge rupturile de pagină și în final pentru a ieși, trebuie să selectați în partea de sus a filei unde scrie 'Execute', eliminând din astfel de formează toate întreruperile de pagină din document.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here