Cum să eliminați infecțiile cu virus de pe computer

  • 151 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Nimeni nu vrea să folosească un computer infectat. De aceea ar trebui să încercați întotdeauna să eliminați infecțiile cu virus. Există un număr mare de instrumente pentru aceasta, unele mai populare decât altele.

Este inevitabil, mai ales pe computerele Windows, ca din când în când unele elemente producătoare de infecții să se strecoare, transformând computerul într-o mașină nesigură. Deși există modalități de a evita aceste infecții, ele nu sunt întotdeauna eficiente. În aceste cazuri, încercați să le eliminați. Vă explicăm cum.

Dacă ai citit Cum să-ți protejezi computerul și ai ținut cont de ceea ce îți recomandăm în articol, este normal să nu ai nevoie să faci ceea ce îți spunem acum, deși nu strică niciodată să previi.

De aceea vă recomandăm să descărcați doctor. Web Cure It!, o aplicație gratuită și portabilă pe care o puteți purta pe unitatea flash USB și o puteți avea întotdeauna la îndemână pentru a o folosi pe computer sau pe orice alt computer la care aveți acces și suspectați că este infectat.

De asemenea, îl puteți descărca și salva pe hard diskul computerului. Este o aplicatie foarte simpla si usor de folosit care nu necesita instalare si care ocupa putin peste 10 MB.

ce face dr. Web Cure It!?

la executare doctor. Web Cure It!, aplicația detectează limba în care este Windows. Face o verificare inițială în care îți spune dacă există sau nu viruși, troieni sau orice tip de malware, este Quick Scan.

Când ați terminat, vă va spune dacă există vreun element infecțios și vă va oferi posibilitatea de a-l șterge, muta, redenumi sau vindeca (în cazul în care fișierul infectat este necesar pentru funcționarea perfectă a computerului).

scanare configurată

Pentru a vă asigura că nu există nimic dăunător pe aparat, este convenabil să efectuați o scanare configurată. Selectați folderul sau folderele pe care doriți să le examinați și faceți clic pe butonul Start the check. În acest fel veți putea efectua o examinare mai completă și mai precisă. La final vei găsi un computer sănătos sau infectat. În al doilea caz, trebuie să optați pentru unele dintre opțiunile indicate în paragraful anterior.

Rezultate

Aplicația are o filă care ne arată Statisticile urmăririi și acțiunile executate. De asemenea, în meniul Opțiuni, puteți schimba setările. Dacă nu sunteți un utilizator expert, vă recomandăm să le lăsați așa cum sunt.

A considera

Este convenabil să faceți clic pe butonul Actualizare pentru a avea actualizată baza de date a obiectelor infecțioase.

Pe site-ul de asistență al aplicației, ei ne spun următoarele despre asta:

Utilitatea de dezinfecție doctor.Web Cure It! va dezinfecta sistemul infectat o dată, dar nu este considerat un mijloc permanent de a vă proteja computerul de viruși. Utilitarul disponibil pe site-ul nostru web conține întotdeauna cele mai recente baze de date de semnături de viruși, dar nu are modulul de actualizare automată a bazelor virusului. Furnizat în setul de utilitare doctor.Web Cure It!, setul de baze de date de viruși este considerat actual până la lansarea noii actualizări (de obicei, bazele de date cu semnături de viruși sunt actualizate o dată sau de mai multe ori pe oră).

Acces

Pentru a obține această aplicație, mergeți la Dr. Web Cure It!. Aceasta este o aplicație gratuită pentru uz casnic. Dacă vrei să-l folosești într-o afacere, trebuie să apelezi la versiunea cu plată.

  • 151 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here