Cum să eliminați bara laterală WordPress în mod corect?

Eliminați cu ușurință bara laterală WordPress, necesită localizarea codului care 'apelează' bara laterală ('') și să procedeze la eliminarea acestuia. În cazul în care tema pe care o utilizați are mai multe bare laterale, inspectați tema și localizați acele coduri numite 'bara laterală'.

Deși acesta este cel mai direct mod, sunt metode mai simple pentru a vă elimina barele fără a fi nevoie să accesați codul temei, una dintre ele este să utilizați așa-numitul „plugin”, care au deja această opțiune „eliminați bara laterală” integrată în setările lor.

Index()
 1. Care este modalitatea de a elimina definitiv bara laterală din WordPress?
  1. Editați-vă tema din șablon
  2. Utilizați generatori de pagini
 2. Cum să eliminați bara laterală de pe pagina statică WordPress?
 3. Cum să utilizați un plugin de ștergere din bara laterală WordPress?
 4. Ce trebuie să faceți pentru a face bara laterală vizibilă în WordPress?
 5. Cum să faci șabloane WordPress fără bară laterală?

Care este modalitatea de a elimina definitiv bara laterală din WordPress?

Înainte de a elimina definitiv bara laterală din WordPress, vă recomandăm să faceți o backup site-ul dvs. și utilizați o temă copil, altfel ai putea pierde modificările pe care le faci. După ce ați configurat tema copilului, accesați fișierele cu tema. Fiind în acest meniu, vă puteți sprijini în utilizarea clienților FTP precum Filezilla, dacă sunteți utilizator de hosting puteți merge la managerul de fișiere care are încorporat sau pur și simplu mergeți la Panoul de control Wordpress, secțiunea Aspect, Editor secțiune.

Deoarece fiecare temă conține de obicei multe șabloane, astfel încât varietatea de șabloane pe care doriți să le editați de la tema părinte la cea secundară și apoi editați această bară în fiecare dintre șabloane. Puteți avea fișierele șabloanelor dvs mergând la /wp-content/themes/mytheme, selectați macheta pentru a modifica și adăugați-o în directorul de teme secundare.

odată ce faci asta, deschideți documentul șablon în editor și căutați 'bara laterală', deoarece acest cod este conceput pentru a invoca bara laterală, iar dacă doriți să eliminați bara laterală, trebuie să o ștergeți. În cazul în care temele dvs. au mai multe bare laterale, ar trebui să căutați codurile de nume 'bara laterală'. Eliminarea acestui tip de cod va elimina mai multe bare laterale simultan din șablon. După ce ați finalizat toți pașii și ați procedat la salvare, accesați site-ul dvs. web, veți observa că barele laterale ale temei dvs. nu mai sunt vizibile.

Acum, veți vedea că punctul din bara laterală este înlocuit cu o zonă goală, care este cauzată de setările temei dvs., care au proprietăți implicite pentru acest spațiu. Pentru a o rezolva doar adăugați un CSS personalizat pentru a vă fixa lățimea paginii.

Editați-vă tema din șablon

Pentru a edita tema din șablonul din WordPress, mai întâi conectați-vă la contul dvs. personalel. Conectați-vă la panoul de administrare și selectați pagini sau postări pentru a verifica lista paginilor site-ului sau a postărilor de blog.

Odată ce acest lucru este făcut, selectați pagina sau postarea din care doriți să eliminați bara laterală, în opțiunile din dreapta, derulați până la „atribute”, ar trebui să existe opțiunea „șablon”.

Utilizați meniul derulant și căutați opțiunea de a seta pagina sau postarea la șablon de lățime complexă, selectați opțiunea și faceți clic pe 'actualizare', odată ce o faci, conținutul principal va ocupa acum întregul spațiu pe ecran.

Utilizați generatori de pagini

Dacă nu doriți să utilizați linii de cod, puteți folosiți generatorii de pagini cum ar fi șabloane cu lățime completă pentru orice temă și generator de pagini. Acest plugin funcționează pentru orice temă și generator de pagini pe care îl utilizați pentru site-ul dvs. web, pentru a-l utiliza aveți nevoie de doar 3 clicuri pentru a avea un șablon cu lățime completă.

Odată ce ați instalat aplicația acestui constructor, veți putea accesa 3 configurații de bază:

 • Șablon gol: această setare va elimina totul din pagina dvs.: bară laterală, antet, subsol, comentarii. Vei avea o pagină complet goală asupra căreia vei avea control total asupra designului.
 • Șablon cu lățime completă: această setare va elimina bara laterală, titlul paginii și comentariile din aspect. Zona de conținut a paginii se va întinde automat pentru a umple aspectul.
 • Fără șablon de bară laterală: Această setare va elimina doar bara laterală din aspectul dvs. Alte elemente de design și stiluri nu vor fi afectate.

Cum să eliminați bara laterală de pe pagina statică WordPress?

Creați un fișier nou în editorul dvs. de text și denumiți-l 'fullwidth.php', apoi accesați fișierul paginii.php, continuați să copiați tot codul din acest fișier și să-l lipiți în noul fișier numit 'fullwidth.php'. Odată ce deschiderea etichetei PHP este făcută, continuați să adăugați numele fișierului în acest fel:

'Lățimea totală'

odată ce faci asta, găsiți și eliminați fiecare parte a codului următor:

După ce faceți acest lucru, salvați modificările și încărcați noul șablon în folderul dvs. de teme.

Cum să utilizați un plugin de ștergere din bara laterală WordPress?

Cel mai simplu mod de a elimina bara laterală de pe site-ul dvs. pagină cu pagină este să activați și să utilizați pluginul Șabloane cu lățime completă pentru orice temă și generator de pagini de la Brainstorm Force, cu acest plugin poți adăuga un șablon cu lățime completă la orice temă, fără nicio configurație, doar activând-o.

Ce trebuie să faceți pentru a face bara laterală vizibilă în WordPress?

Mai întâi, instalați WordPress și conectați-vă la site-ul dvs., mergeți la meniul din stânga și selectați opțiunea „aspect” urmată de „personalizare”, aceasta rulați instrumentul de personalizare. Nomenclaturile variază de obicei, dar cel care se referă la bara laterală va avea cuvântul 'bara laterală' în titlu. Când găsiți widgetul din bara laterală și faceți clic.

Cum să faci șabloane WordPress fără bară laterală?

Dacă nu doriți să includeți bara laterală în teme, faceți clic pe opțiunea „pagină completă” din opțiunile temei. Este opțiunea este de obicei soluția imediată, deși unele teme nu îl au disponibil, în acest caz trebuie să utilizați un plugin.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here