Cum să ștergi istoricul căutărilor recente de pe Facebook? - Mai multe variante

Dacă sunteți unul dintre acei utilizatori care apreciază foarte mult confidențialitatea lor și nu doresc să vă expuneți la niciun fel de expunere a informațiilor dumneavoastră personale de către o altă persoană, există mai mulți pași pe care îi puteți lua pentru a minimiza riscurile, inclusiv șterge istoricul căutărilor pe facebook. Acest lucru va face ca paginile, grupurile și profilurile pe care le vizitați să nu fie vizibile din bara de căutare, așa că dacă o altă persoană vă accesează contul nu va putea afla nimic, mai jos vă vom arăta mai multe modalități de a face acest lucru.

Index()
  1. Cum să ștergi o căutare recentă pe Facebook?
  2. Cum să ștergeți tot istoricul căutărilor recente?
  3. Ce trebuie să faceți pentru a vă șterge activitatea recentă de pe Facebook?
    1. De pe mobilul tău Android sau iOS
    2. În pagina Web
  4. Care sunt lucrurile pe care ar trebui să le știți când vă ștergeți activitatea de pe Facebook?

Cum să ștergi o căutare recentă pe Facebook?

Când efectuați o căutare recentă pe Facebook, fie că este vorba despre un profil, un grup sau o pagină, atunci veți ști că Facebook stochează un istoric, astfel încât să le puteți accesa mai ușor dacă trebuie să le găsiți din nou, acest lucru, desigur, are avantajele sale și contra, pe de o parte vă permite navigarea mai rapidă și, pe de altă parte, vă expune datele, prin urmare, dacă doriți sterge istoricul facebook trebuie să:

  1. Accesați bara de căutare Facebook
  2. Faceți clic o dată pe bară pentru a afișa ultimele căutări
  3. Găsiți-l pe cel pe care doriți să îl ștergeți și, în interiorul barei, faceți clic pe 'X' care apare în partea dreaptă a fiecărei căutări

Odată făcut acest lucru, căutarea va dispărea complet, cu excepția cazului în care reintroduceți profilul folosind bara de căutare, așa că în acest caz va trebui să repetați procedura.

Cum să ștergeți tot istoricul căutărilor recente?

În cazul în care îți iei intimitatea foarte în serios și vrei șterge toate căutările recente pe facebook, atunci veți constata că procedura este destul de simplă, totuși, trebuie să o faceți de fiecare dată când efectuați mai multe căutări deoarece nu poate fi dezactivată sau efectuată automat, urmați pașii de mai jos:

  1. Accesați bara de căutare Facebook situată în stânga sus
  2. Faceți clic pe el pentru a afișa lista cu istoricul recent de navigare (profiluri, grupuri, pagini etc.)
  3. Faceți clic pe butonul 'editați' și pagina vă va redirecționa către o altă filă, acolo apăsați pe 'șterge căutările' 

După terminarea procesului, veți fi eliminat toate istoric de navigare pe facebook, cu toate acestea, va trebui să o faceți din nou după ce utilizați din nou bara de căutare dacă doriți să vă păstrați urmele la minimum.

Ce trebuie să faceți pentru a vă șterge activitatea recentă de pe Facebook?

Dacă doriți ștergeți jurnalul de activitate pe facebook Pentru a menține la minimum informațiile pe care platforma și un potențial intrus le cunosc despre tine, atunci va trebui să urmezi pașii de mai jos:

De pe mobilul tău Android sau iOS

Procedura pentru ștergeți activitatea recentă de pe Facebook pe Android o iOS necesită să aveți aplicația instalată, deoarece unele browsere mobile nu sunt pe deplin compatibile și este posibil să nu afișeze toate opțiunile Facebook, acestea fiind spuse, veți avea nevoie de:

  1. Intrați în panoul de configurare Facebook situat în colțul din dreapta sus și apoi apăsați pe 'Setări și confidențialitate' după aceasta accesați 'Jurnal de activitate' și în final pe 'Acțiuni înregistrate
  2. Accesați 'Istoricul căutărilor' și găsiți 'X' sau opțiunea evidențiată ca ștergere mai jos sau lângă fiecare căutare efectuată pe profilul dvs. (poziția variază în funcție de versiunea aplicației pe care ați instalat-o)

Această procedură va șterge istoricul de navigare pe Facebook și interacțiunile pe care le-a făcut contul dvs., inclusiv fiecare clic într-o reacție și chiar comentarii, amintiți-vă că va trebui să o faceți din nou mai târziu, deoarece platforma va continua să stocheze informații noi, puteți șterge și videoclipurile din contul dvs. de facebook. ca imaginile dacă prezintă informații personale.

În pagina Web

  1. Accesați panoul de setări Facebook și selectați „Setări și confidențialitate”, apoi opțiunea „Jurnal de activitate”
  2. Selectați „Acțiuni înregistrate”, apoi „Altă activitate”, în sfârșit, „Istoricul căutărilor”
  3. Apăsați „Eliminați” de lângă fiecare casetă de căutare sau „Eliminați tot” (această secțiune include și jurnalele de interacțiune, etichetele etc.

Odată ce ai terminat acești pași te poți odihni știind că ai șters informațiile despre reacțiile și mișcările tale de pe platformă, cu toate acestea, contul tău va începe să stocheze date din nou din acel moment, așa că efectuați procedura în mod regulat, între aceste date stocate există posibilitatea de a vedea like-urile pe care le-ai dat pe Facebook.

Care sunt lucrurile pe care ar trebui să le știți când vă ștergeți activitatea de pe Facebook?

Este foarte important să știi ce ștergeți jurnalul de activitate pe facebook înseamnă într-adevăr, în timp ce îți ascunzi istoricul de posibili intruși și compania va scăpa de niște date inutile, este și adevărat că vor păstra pe altele pentru a le vinde companiilor de publicitate sau în cazul în care trebuie să coopereze cu guvernul unei țări.

De asemenea, lucrurile care sunt incluse la ștergerea istoricului activității dvs. sunt: ​​revizuirea etichetelor, postările de revizuit, cum ar fi fotografii sau videoclipuri, interacțiuni, reacții și comentarii, număr de telefon și adresa de e-mail, conexiuni (pagini către Ce urmăriți, prieteni comuni, etc.) autentificări și videoclipuri vizionate, aflați cum să vă vizualizați jurnalul de activitate.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here