Cum să ștergeți jocurile nedorite de pe Jocuri Google Play pentru a elibera spațiu?

Jocuri Google Play vă permite să aveți Jocuri ordonate și păstrați o copie de rezervă dintre toate jocurile tale. Cu toate acestea, uneori trebuie să ne curățăm smartphone-ul de atât de multe lucruri și, în acest caz, scăparea de unele jocuri eliberează o cantitate bună de memorie. Astăzi vă vom învăța cum să faceți ștergeți un joc pe google play games, șterge datele sau progresul pe care îl ai în ele și care sunt pașii de urmat pentru a deconecta un joc de pe mobil prin această aplicație.

Index()
 1. Cum să ștergeți datele jocului de pe Jocuri Google Play?
 2. Ce trebuie să faceți pentru a deconecta Jocuri Google Play de la un joc de pe mobil?
 3. Cum șterg progresul jocului în aplicația Jocuri Google Play??
  1. De pe mobilul tău Android sau iOS
  2. Cu Windows PC sau Mac

  Cum să ștergeți datele jocului de pe Jocuri Google Play?

  Modul de ștergere a datelor unui joc în Jocuri Google Play este destul de simplu, primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să accesați aplicația de setări de pe telefon, apoi localizați Aplicațiile și așteptați ca acestea să se încarce pe toate. După ce se încarcă, trebuie să localizați jocul pe care doriți să îl ștergeți sau să curățați. Derulați în jos până când găsiți opțiunea „Ștergeți cache” și selectați-o, apoi faceți clic pe opțiunea care urmează, care spune 'Ștergeți datele' si gata.

  Efectuând această procedură veți putea șterge toate datele un joc pe Jocuri Google Play și veți fi deconectat de la aplicație. Amintiți-vă că toate progresele făcute până acum se vor pierde în urma acestui proces, așa că este o modalitate de a reporni totul și dacă doriți să jucați din nou o veți face de la zero. 

  Ce trebuie să faceți pentru a deconecta Jocuri Google Play de la un joc de pe mobil?

  • Accesați secțiunea Setări Google a telefonului dvs.
  • Găsiți opțiunea care spune „Aplicații conectate” și derulați până când găsiți jocul pe care doriți să îl deconectați de la Jocuri Google Play, Va apărea o filă care va avea opțiunea Deconectare, selectați-o.
  • Mergeți la joc pentru a verifica că nu mai este conectat la Jocuri Google Play, veți ști pentru că va începe de la început și va cere din nou datele dvs.

  Cum șterg progresul jocului în aplicația Jocuri Google Play??

  Pentru a șterge progresul unui joc de pe telefon, tot ce trebuie să faci este dezinstalează jocul, și apoi trebuie doar să-l reinstalezi. Cu toate acestea, aceasta este o soluție oarecum extremă și cu atât mai mult atunci când jocul este foarte greu și trebuie să-l reinstalați. Cu toate acestea, nu este necesar să mergeți la astfel de extreme atunci când Google Play are unele opțiuni pentru șterge toate datele și lăsați jocul ca nou, pentru a face acest lucru urmați fiecare dintre pașii pe care vă prezentăm mai jos.

  De pe mobilul tău Android sau iOS

  De pe dispozitivul mobil, deschideți aplicația Google PlayGames și mergeți în partea dreaptă sus a ecranului unde veți găsi 3 puncte verticale pe care va trebui să le selectați. După aceasta, faceți clic pe opțiunea „Setări”; alege opțiunea care spune Ștergeți contul și datele Play Games, Apoi localizați unde scrie „Ștergeți datele individuale”, selectați-l, alegeți jocul de șters și gata. 

  Cu Windows PC sau Mac

  Procesul de ștergere a progresului unui joc prin Google Play Games pe un Mac sau Windows este practic același cu procesul de a-l face printr-un dispozitiv mobil. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să accesați fila Google Play, aici ar trebui să fie toate jocurile pe care le-ați asociat cu contul dvs. Veți găsi opțiunea de configurare și apoi veți găsi faimosul subiect „Ștergeți contul și datele Play Games”.

  Apoi ar trebui să obțineți următoarea opțiune care spune „Ștergeți datele individuale”, de acolo veți găsi o listă cu toate jocurile pe care le dețineți, în care va trebui să alegeți-l pe cel pe care doriți să îl ștergeți. Efectuarea acestei proceduri elimină progresul jocului și va rămâne ca și când nu ar fi început. Amintiți-vă că verificați toate acestea din Google Play Games și dacă tot nu le aveți disponibil pe telefon trebuie să le descărcați de pe pagina oficială Google Play.

  Dacă doriți să jucați din nou jocul șters, dar cu un cont nou, veți avea opțiunea de a adăuga informații noi iar dacă doriți, puteți schimba numele Google Play Games, astfel încât totul să fie total diferit atunci când începeți din nou jocul. Este important de reținut că Google Play Games vine implicit pe telefoanele Android, dar pe un Mac va trebui să localizați manual aplicația și să o descărcați.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here