Cum să eliminați „Shadowband” din contul dvs. Twitter? - Conținut spam

Banda de umbră este o măsură pentru "pune la umbra" anumitor utilizatori Twitter, o problemă care este ignorată de aceștia deoarece este o metodă silențioasă de limitare sau blocare a conținutului partajat de conturi.

Cu alte cuvinte, l-am putea numi ca a suspendare temporară silențioasă deoarece oamenii își pot folosi în continuare conturile și pot distribui tweet-uri, dar nu au neapărat aceeași implicare sau acoperire ca și alți utilizatori. Amintiți-vă că vă puteți alătura celor mai bune etichete Twitter.

Index()
 1. Ce poate determina contul dvs. să aibă o bandă umbră?
 2. Cât timp poate dura Shadowband pe un profil Twitter??
 3. Cum îți poți da seama dacă contul tău de Twitter are Shadowband??
 4. Cum poți elimina acest fișier din contul tău??
 5. Ce ar trebui să faci pentru a împiedica contul tău să aibă din nou Shadowband??

Ce poate determina contul dvs. să aibă o bandă umbră?

Ceea ce face ca contul dvs. să cadă în shadowbanning este atunci când algoritmul detectează utilizarea necorespunzătoare pe platformă. Această rețea de socializare nu este singura care își suspendă temporar utilizatorii respectivi din shadowband, deoarece Instagram are și ea aceeași modalitate.

Câteva exemple mai exacte sau clare ale situații care pot expune un cont, pot fi urmatoarele:

 • Distribuiți conținut pe care Twitter îl clasifică drept ofensator, inclusiv hashtag-uri, utilizarea de roboți sau tweet-urile pe care le faceți sunt legate de materiale și conținut pornografice, incitare la ură, violență sau hărțuire.
 • Utilizați software cu scopul de a crește atât numărul de urmăritori, cât și interacțiunile sau cumpărați aprecieri sau urmăritori. Amintiți-vă că Twitter, fiind o rețea socială, este foarte expus răspândirea de știri false aceasta este o problemă la care platforma a luat și măsuri pentru eliminarea știrilor false care circulă și se răspândesc.

Acestea fiind spuse, algoritmul Twitter este capabil să identifice conținutul și linkurile identificate ca știrile false iar dezinformarea este limitată automat de shadowbanning.

Cât timp poate dura Shadowband pe un profil Twitter??

După cum am menționat, Twitter se suspendă temporar și în tăcere conturi pe care le ai sub lupă din motive de algoritm. Cu toate acestea, cât timp este interzis contul dvs. depinde de câțiva factori: numărul de urmăritori pe care îi aveți sau gravitatea infracțiunii pe care ați comis-o, dar, în general, shadowbanningul nu durează de obicei mai mult de 48-72 de zile.

Cum îți poți da seama dacă contul tău de Twitter are Shadowband??

Detectarea dacă contul tău a fost sub umbra Twitter poate să nu fie ceva pe care îl poți identifica cu ochiul liber, deoarece este o metodă silențioasă a platformei, prin urmare, nu există nicio modalitate de a fi sigur sută la sută de a avea contul în shadowband prin notificări.

Chiar și așa, dacă vrei să te asiguri că nu ești limitat, poți recurge la o procedură simplă:

 • Selectați un browser de încredere și continuați să accesați browserul într-o filă incognito. Puteți face acest lucru în alt mod fără a accesa fila incognito, dar va trebui să vă deconectați de la contul dvs. Twitter. Odată ce ați ales oricare dintre opțiunile de mai sus, caută contul sau feedul Twitterr.
 • În partea de sus a platformei, apare secțiunea de căutare în care trebuie să vă scrieți numele de utilizator și să efectuați căutarea. În continuare, vor apărea rezultatele pe care ți le aruncă Twitter. Puteți revizui cu calm tweet-urile și numele de utilizator care apar, dacă observați că apar atât contul dvs., cât și conținutul pe care l-ați partajat, înseamnă că contul dvs. este liber de orice shadowbanning. Dimpotrivă, dacă nu îți primești profilul sau tweet-urile, atunci cel mai probabil rețeaua de socializare ți-a limitat vizibilitatea.

Acest mod este cel mai simplu pentru noi să putem confirma dacă contul nostru este limitat, cu toate acestea, nu este singura opțiune, deoarece există și alte instrumente de utilizat, cum ar fi, aplicații sau site-uri externe.

Odată cu utilizarea unor astfel de site-uri externe, procedura pentru a afla dacă contul tău se află sub mâinile shadowbanning-ului este și mai simplă. în unele aplicații, trebuie doar să introduceți numele de utilizator, da enter și rezultatul va apărea în cel mai practic mod posibil.

Cum poți elimina acest fișier din contul tău??

Nu există o metodă concretă care să ne spună ce putem face pentru a elimina rapid suspendarea tacută a contului. Cel mai bun lucru pe care îl putem face este să ne lăsăm utilizatorul în pace și asteapta sa treaca timpul în intervalul de suspendare a contului.

Lăsăm această recomandare pentru că Twitter poate extinde suspensia a contului dacă continuați să partajați conținut sau să faceți tweet-uri pentru fiecare zi pe care o utilizați.

Nu există într-adevăr o opțiune mai bună decât stai cateva zile departe de platforma dacă atunci vrem să ne bucurăm în continuare de ea în modul corect. De asemenea, puteți elimina reacțiile din profilul dvs.

Ce ar trebui să faci pentru a împiedica contul tău să aibă din nou Shadowband??

Știind care sunt motivele pentru care Twitter vă poate pune contul sub banda umbră, atunci trebuie mai întâi să mergem cu elementele de bază că este informați algoritmul că nu este un bot sau are scopuri dăunătoare.

În momentul în care creăm utilizatorul platformei noastre, Twitter vă va urma deja pașii pentru a identifica că totul funcționează corect. Prin urmare, a preveni ca contul să aibă (din nou) shadowbanning trebuie:

 • Nu urmăriți exclusiv conturile care sunt dedicate în special informațiilor controversate, cum ar fi cele care se ocupă de politică pură.
 • Dacă contul este nou și postați materiale jignitoare, Twitter vă va clasifica automat drept cont fals.
 • Asigurați-vă că vă confirmați e-mailul pentru a exclude șansele ca platforma să vă selecteze ca bot.

Dacă contul tău este pentru mai multe scopuri de afaceri, deoarece ești un om de afaceri sau antreprenor care dorește să se extindă în această rețea socială și mai puțin în scopuri personale, Vă recomandăm să nu trimiteți spam.

Este necesar să ții cont de asta, pentru că dacă îți împărtășești marca sau producătorul foarte des, cel mai probabil este să nu fii urmărit fără să-ți dai seama, comunitatea Twitter te va raporta ca spam și contul tău s-ar putea să nu fie doar tăcut. suspendat dar și înlăturat complet

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here