Cum să ștergeți istoricul Windows Defender? | Șterge înregistrările

Sistemul de operare Windows aduce cu el Microsoft Windows Defender, este un sistem care ține o evidență a fiecărei probleme sau apariții pe care le poate cauza o aplicație sau orice fișier pe care doriți să îl deschideți sau să rulați. Acum, acest sistem de protecție poartă cu el un istoric de protecție, prin urmare, prin acest tutorial vă vom îndruma către cum să ștergeți istoricul sau jurnalul Windows Defender.

Cum să ștergeți istoricul Windows Defender? | Șterge înregistrările
Vezi acest videoclip pe YouTube

În istoricul protecției, puteți vedea fiecare dintre elementele care au fost blocate sau fiecare dintre amenințările care au fost detectate.

Index()
 1. Cum elimin amenințările puse în carantină de pe computerul meu?
 2. Cum să ștergeți filtrele Windows Defender?
 3. Care sunt pașii pentru a elimina jurnalele Windows Defender?
 4. Este ceva ce trebuie să șterg manual în Windows Defender?

Cum elimin amenințările puse în carantină de pe computerul meu?

Carantina Windows Defender este cunoscută pentru că are în ea fișierele care sunt considerate amenințări sau periculoase pentru sistemul de operare al computerului tău, care sunt cunoscute și sub numele de viruși informatici dintre care există multe tipuri. În același mod, nu toate fișierele de aici sunt recunoscute sau conțin amenințări, așadar, poate fi recuperat.

Pașii de urmat pentru a elimina amenințările puse în carantină de pe computerul meu sunt următorii:

 1. Sistemul Windows Defender ar trebui să se deschidă
 2. Faceți clic pe opțiunea „Protecție antivirus”
 3. Faceți clic pe „Istoricul examenelor”
 4. Introduceți opțiunea „Amenințări în carantină” și faceți clic pe „Ștergeți”, automat acele fișiere cu amenințări vor începe să dispară din sistemul dvs.

Cum să ștergeți filtrele Windows Defender?

Acest sistem Windows Defender oferă oamenilor posibilitatea de a șterge filtrele, adică timpul prestabilit în care acestea sunt de 30 de zile pentru a șterge istoricul amenințărilor. Trebuie urmați doar următorii pași:

 1. În primul rând, ar trebui să deschideți „PowerShell” de lângă drepturile de administrator
 2. Trebuie să utilizați comanda „Set-MpPreference -ScanPurgeItemsAfterDelay 3” pentru a stabili zilele în care doriți să plecați, astfel încât amenințările să continue să apară
 3. Din aceasta, elementele care se află în aceste zile de expirare, vor fi eliminate odată ce sunt finalizate, făcând să dispară pictograma galbenă din inbox-ul Windows Defender

Unii oameni preferă să dezinstaleze sau să dezactiveze securitatea Windows Defender pentru a evita toate notificările, dar aceasta este o greșeală foarte gravă, deoarece computerul este fara nici o protectie.

Care sunt pașii pentru a elimina jurnalele Windows Defender?

Pentru a șterge înregistrarea sau cunoscută și ca istoria windows defender, Pur și simplu urmați pașii menționați mai jos:

 1. În primul rând, ar trebui să utilizați comanda rapidă de la tastatură, apăsând + X
 2. Selectați prin meniul „Power Shell”
 3. Odată ce apare interfața Power Shell, introduceți comanda „Set-MpPreference –ScanPurgeItemsAfterDelay 1” și executați-o folosind butonul Enter.
 4. Numărul găsit la sfârșitul comenzii (1) corespunde zilelor necesare pentru ca jurnalul de istoric și elementele din foldere să fie eliminate din Windows Defender.
 5. Dacă nu doriți ca acele numere să fie cele din secvența de șters, o puteți modifica manual, pentru a șterge înregistrarea.

Este ceva ce trebuie să șterg manual în Windows Defender?

Windows Defender oferă utilizatorilor care îl folosesc posibilitatea de a ștergeți manual registrul istoric al amenințărilor pe care le acumulează, acest lucru este bine de învățat, deoarece putem afla și identifica și care sunt virușii sau programele malware care fură informații și cum să le prevenim. Pentru a face acest lucru, trebuie urmați următorii pași:

 1. Exploratorul de fișiere ar trebui să se deschidă
 2. Faceți clic pe C:ProgramDataMicrosoftWindows DefenderScansHistory
 3. Acesta va căuta și face clic pe folderul numit „Serviciul” și va continua să faceți clic pe „Ștergeți”
 4. Odată terminat acest pas, automat fiecare dintre fișierele care fac parte din istoric vor începe să fie eliminate, ceea ce face ca pictogramele galbene care anunță existența unor amenințări care pot dăuna sistemului să dispară în căsuța de intrare a serverului Windows.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here