Cum să ștergeți istoricul căutărilor din Magazinul Play? - metode eficiente

A putea curăța istoricul căutărilor pe Google Play este foarte ușor, o poți face de pe aceeași platformă în setările dvs, sau în alte moduri în care vă vom spune deja care sunt cele mai bune modalități de a vă șterge istoricul.

Index()
 1. Ce probleme cu Google Play pot fi rezolvate prin curățarea istoricului căutărilor?
 2. Care este procesul de ștergere completă a istoricului căutărilor locale?
  1. Cu aplicația ta pentru Android
  2. De pe site cu PC
 3. Cum ștergeți datele Google Play din setările dispozitivului Android?
 4. Cum să ștergeți una sau toate căutările din Magazinul Play din contul dvs. Google?
 5. Ce ar trebui să faceți pentru a șterge istoricul aplicațiilor instalate pe mobil?

Ce probleme cu Google Play pot fi rezolvate prin curățarea istoricului căutărilor?

Acest lucru poate afecta momentul descărcarii unei aplicații sau chiar atunci când platforma se oprește, de aceea va fi timpul să curățați istoricul, de multe ori aceste erori se datorează mult spațiu ocupat pentru această istorie. Dar dacă eroarea apare în continuare în magazinul Google, atunci ar trebui să ștergeți aplicația și să descărcați și să instalați din nou Google Play, indiferent dacă este pe PC sau pe dispozitive Android.

Care este procesul de ștergere completă a istoricului căutărilor locale?

Procesul de ștergere a istoricului Google Play va fi la fel de simplu ca intrarea pe platformă și introducerea profilului dvs., acum, vă vom explica cum să o facă pe Android sau pe computer pas cu pas.

Cu aplicația ta pentru Android

Aceasta este o modalitate foarte ușoară, o puteți face prin magazinul oficial de aplicații Google, pe Android trebuie să intrați ușor, vă recomandăm să tine-l la zi. Următorii pași pe care urmează să-i faci sunt următorii:

 1. Intră în aplicația Google Play, trebuie să intri în colțul din dreapta
 2. atunci trebuie să intri în „Setări” sau „Setări”.
 3. În secțiunea ‘General’ trebuie să selectați ’Ștergeți istoricul căutărilor locale’. Odată ce sunteți acolo trebuie să confirmați acțiunea de ștergere și asta este tot, istoricul a fost șters.

Ceea ce trebuie să faci în continuare este să intri pe platformă și să intri în bara de căutare, care bineînțeles nu ar trebui să aibă niciun titlu acolo

De pe site cu PC

Trebuie să vă spunem că nu este cel mai bun mod de a o face, dar puteți intra în aplicație de pe computer și apoi în același mod introduceți profilul dvs., apoi intrați în configurație, selectați secțiunea de la 'general'. Pentru a alege apoi „preferințele contului” odată ce sunteți acolo, trebuie să faceți clic pe „Ștergeți istoricul căutărilor dispozitivului”. După cum puteți vedea, procesul va fi foarte simplu și va fi la fel ca pe mobil.

Cum ștergeți datele Google Play din setările dispozitivului Android?

Pentru a șterge datele Google Play din setările dispozitivului, trebuie să procedați după cum urmează, să deschideți setările aplicației, dar cum ați face asta?? Veți apăsa pe „Setări”.

Odată ce vă aflați în configurația mobilă, va trebui să faceți clic pe secțiunea 'Aplicații' aici vă veți gestiona aplicațiile, trebuie să selectați 'Google Play' și când faceți clic pe ea trebuie să selectați în „Ștergeți datele” apoi accesați „Ștergeți toate datele”.

Când o faci, trebuie să mergi la aplicația Google Play, vei vedea că se va afișa ca și cum aplicația era 'nou' deci trebuie să acceptați termenii și condițiile. După ce ați făcut-o, puteți continua să descărcați toate aplicațiile pe care le preferați. Acest lucru va fi diferit de ștergerea unui cont Google pe un mobil Android, dar puteți face acest lucru foarte ușor.

Cum să ștergeți una sau toate căutările din Magazinul Play din contul dvs. Google?

Pentru a șterge toate căutările dvs. 'oficiale' va trebui să accesați informațiile dispozitivului dvs. din contul dvs. Google. Ce ar trebui să faceți?? Urmați pașii de mai jos:

 1. Accesați activitatea dvs. pe Google introducând Activitatea mea pe Google.
 2. Odată ce ați accesat acolo, trebuie să vă introduceți contul.
 3. Aici vor apărea activitățile aplicațiilor de pe WhatsApp, Youtube, Instagram etc.
 4. Activitatile va fi vizualizat după dată, de la cel mai nou la cel mai vechi. Primul pe care îl vei vedea va fi astăzi.
 5. Trebuie să selectați pictograma cu trei puncte care apare în dreapta sus și să alegeți „Altă activitate Google”
 6. Va trebui să selectați secțiunea Google Play și apoi să faceți clic pe „Vedeți activitatea”.
 7. vei vedea tot activitățile pe care le-ați desfășurat pe Google Play.
 8. Aici alegeți dacă doriți să ștergeți tot istoricul activității, dar puteți selecta și dacă doriți doar unul.
 9. Faceți clic pe activitatea pe care doriți să o ștergeți și apoi selectați „Ștergeți” sau „Ștergeți”.

Ce ar trebui să faceți pentru a șterge istoricul aplicațiilor instalate pe mobil?

În continuare, vom indica cum să ștergeți istoricul aplicațiilor deja instalate, pașii sunt următorii:

 1. Deschide Google Play, alege-ți profilul din dreapta sus.
 2. Alege opțiunea „Aplicațiile mele”
 3. Aici trebuie să alegeți 'Colecție', veți avea toate aplicațiile care au fost instalate, aveți opțiunea de a le reinstala sau șterge, trebuie să faceți clic pe 'x' pentru ca acestea să dispară din această colecție, acceptă Y gata!

Puteți șterge una câte una toate aplicațiile care au fost descărcate, încetul cu încetul trebuie să le alegeți pe cele care doriți să ștergeți, și nu va trebui să faci nimic altceva. Vă recomandăm ca pentru o performanță mai bună a Google Play să păstrați întotdeauna platforma actualizată cu cea mai recentă versiune.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here