Cum să eliminați butonul „Continuați să vizionați” de pe Netflix? - Personalizează-ți contul

Cu cea mai recentă actualizare Netflix puteți șterge orice serie sau film care apare în „Continuați să vizionați” deoarece, deși anterior această opțiune era acceptată doar pe telefoanele Android, acum o poți face pe dispozitivele iOS. Trebuie doar să urmezi pașii pe care îi vom menționa pe parcursul articolului.

Index()
 1. Pe ce dispozitive este permisă eliminarea conținutului din coada „continuați vizionarea” de pe Netflix??
 2. Care sunt pașii pentru eliminarea conținutului din secțiunea „Continuați vizualizarea”?
  1. De pe mobil
  2. pe un pc
 3. Cum poate fi eliminat un film vizionat anterior din lista „continuați vizionarea” de pe Netflix?

Pe ce dispozitive este permisă eliminarea conținutului din coada „continuați vizionarea” de pe Netflix??

Știm că „Continuați să vizionați” este o opțiune care funcționează pentru noi, deoarece pe Netflix puteți fi uneori în mijlocul unui serial sau film și poate uitați că îl vizionați, acest lucru vă va permite să continuați să vizionați ceea ce ai uitat, deși se înțelege că poate fi foarte enervant cu acel conținut care nu i-a plăcut.

Ei bine, de aceea există modalități de a utiliza această nouă funcție pe dispozitivul dvs., acum, pe ce dispozitiv este permisă această ștergere?? Până de curând, o puteam face doar pe dispozitive Android, totuși o puteți face cu ultima actualizare a dispozitivului dvs. iOS, fie iPhone, iPod și iPad; o poți face și pe computer.

Care sunt pașii pentru eliminarea conținutului din secțiunea „Continuați vizualizarea”?

Cu siguranță, dacă îți folosești contul Netflix, te-ai întrebat cum să ștergi titluri din 'Continuați să vizionați' pe Netlfix? Ei bine, avem vești bune pentru tine, deoarece poți face asta pe orice dispozitiv și chiar și pe computer. Cel mai bun este că va fi foarte simplu, Trebuie doar să urmați pașii pe care îi vom indica.

De pe mobil

O poți face de pe orice mobil, indiferent dacă Android sau iPhone, trebuie doar să descarci și să instalezi aplicația Netflix pe computer prin Google Play sau din App Store și urmați acești pași simpli:

 • Trebuie să deschideți aplicația.
 • Introduceți profilul dvs. Netflix introducând parola profilului.
 • Accesați secțiunea „Continuați să vizionați” odată ce sunteți acolo, trebuie să căutați filmul sau serialul pe care doriți să îl eliminați de la început.
 • Atinge pictograma cu trei puncte care a fost găsit în filmul sau serialul respectiv.
 • Odată ce atingeți acolo, vor apărea câteva opțiuni, din care puteți alege opțiunea care vă permite eliminați videoclipul din „continuați vizionarea”, în mod normal îl putem găsi ca „Șterge rândul”.
 • Confirmați acțiunea și ați terminat.

pe un pc

Dinamica nu va fi aceeași, dar vă vom spune cum puteți proceda, apoi vă vom spune ce trebuie să faceți.

 1. Intră pe platforma Netflix din browser.
 2. Accesați profilul dvs. Netflix.
 3. Căutați activitatea dvs. și veți vedea acel conținut la jumătate.
 4. Faceți clic pe configurația de opțiuni care va apărea când intrați în profil.
 5. După ce găsiți opțiunile, trebuie să alegeți „Vizualizarea activității”.
 6. Puteți obține întreaga listă de seriale și filme incomplete acolo, trebuie să faceți clic pe cel pe care doriți să îl ștergeți și să selectați 'Ascundeți din istoricul vizualizării'
 7. confirmați acțiunea.
 8. Jumătate din conținut a dispărut.

Cum poate fi eliminat un film vizionat anterior din lista „continuați vizionarea” de pe Netflix?

Unul dintre lucrurile pe care trebuie să le faceți este să actualizați platforma Netflix, la cea mai recentă versiune, să vă conectați, să introduceți profilul și găsește lista continuă să urmărești, găsește filmul pe care l-ai văzut deja și gata.

Deși trebuie să știți că în general filmele pe care le-ați văzut deja nu apar în 'Continuați să vizionați' și dacă apar este pentru că ați lăsat câteva secunde fără să vizionați, ci făcând clic pe 'Eliminați din rând' poţi fi uşurat.

Vă recomandăm ca, dacă vizionați un film, să-l lăsați întotdeauna să se termine înainte de a ieși din aplicație, astfel evitați să apară la început în 'Continuați să vizionați'. De asemenea, rețineți că nu este rău să lăsați acele filme sau seriale în această funcție? bine ca asta poti sa vezi din nou când vrei acele filme care ți-au plăcut.

Un alt mod prin care puteți împiedica apariția unui film în „Continuați să vizionați” va fi să descărcați filmele și serialele de pe platforma Netflix, astfel te bucuri de ele offline și veți evita, de asemenea, să faceți procedura menționată mai sus.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here