Cum să eliminați anumite zile din locații Google? - Nu lăsa înregistrarea

Înainte de a șterge un element, este important să țineți cont de consecințele pe care le poate aduce acest lucru. Unele dintre ele afectează fotografiile din galeria dvs., deoarece locația este luată în considerare în fotografiile pentru albumele care sunt create din locurile pe care le vizitați, precum și Îmbunătățirea orelor de trafic Google Maps sugerează că sunt determinate de istorie. Amintiți-vă că puteți avea o înregistrare a locațiilor dvs. numai dacă aveți GPS-ul telefonului mobil activ, așa că la un moment dat doriți ca aceste informații să nu fie stocate, trebuie doar să o dezactivați.

Index()
  1. Unde găsiți istoricul locațiilor pe Google?
  2. Care este modalitatea de a elimina activitatea de locație de pe Google?
    1. Zi completă
    2. doar o locație
  3. Cum pot dezactiva locația mea pentru a nu fi înregistrată de Google??
  4. Cum să recuperezi locațiile Google șterse?

Unde găsiți istoricul locațiilor pe Google?

Cu această funcție vom putea salva hărți personalizate și locurile pe care le-ați vizitat, dar este de asemenea important să știți că dacă în orice moment nu doriți să înregistrați părțile în care ați fost, puteți dezactiva locația istorie. Există două moduri de a găsi această înregistrare, dar voi explica cel mai simplu mod:

  1. Intram in aplicatia Google Maps, daca nu o aveti instalata o puteti descarca din Google Play Store.
  2. Vom face clic pe fotografia ta de profil și acolo vom vedea pe unele dispozitive „Cronologie Google” și va apărea ca „Rutele tale”
  3. Dacă este prima dată când intrați, trebuie să apăsați „Explorați acum”

Care este modalitatea de a elimina activitatea de locație de pe Google?

Avand istoricul locatiilor activat, Google va tine o evidenta a tuturor locatiilor in care s-a aflat dispozitivul dvs. mobil, este probabil ca atunci cand va proiectati rutele preferate sa apara site-uri pe care nu doriti sa le includeti in ele, sau doriți să ștergeți locații foarte vechi acea data de ani. Acest lucru este posibil și vă voi explica într-un mod simplu cum să o faceți

Zi completă

Exista posibilitatea de a elimina toate locatiile pe care le vizitam intr-o zi deodata, acest lucru ne permite sa economisim timp, sa ne organizam locatiile, cu acesti pasi va vom ajuta sa simplificati aceasta sarcina:

  1. În aplicația Google Maps vom apăsa fotografia de profil care se află în partea dreaptă sus.
  2. împingem 'Cronologie Google' sau 'Căile tale' așa cum apare de obicei pe multe dispozitive
  3. La intrare vom vedea harta și pe ea o bară care conține trei puncte verticale, facem clic pe ele pentru a intra.
  4. Printre opțiuni se numără „Ștergeți ziua” și, atunci când este selectat, va apărea o fereastră pop-up care vă întreabă dacă doriți să ștergeți acea zi definitiv și vă avertizează că, dacă da, informațiile vor fi șterse din contul Google și nu vă puteți recupera.

doar o locație

Dacă procesul de ștergere a unei zile întregi din istoricul tău ți s-a părut ușor, acest lucru este chiar mai ușor de făcut și, cel mai bine, este poți scăpa de anumite site-uri Ce nu vrei să ai:

  1. Cauți Google Maps și îl deschizi, acum apeși pe fotografia profilului tău și acolo vei vedea 'Google Chronology' Este foarte frecvent ca 'Rutele tale' să apară pe alte telefoane mobile
  2. Odată înăuntru, veți vedea harta și sub o bară derulantă.
  3. Apăsând bara, va apărea o fereastră care arată calendarul și cu ea putem naviga între zile.
  4. Odată ce am selectat ziua în care am vizitat acea locație, vei putea vedea că apar toate locurile în care ai fost în acea zi și lângă fiecare dintre ele vor fi vizibile trei puncte situate pe verticală.
  5. Făcând clic pe ele, vom vedea „Șterge” printre opțiunile de meniu.

Cum pot dezactiva locația mea pentru a nu fi înregistrată de Google??

Pentru a-și menține confidențialitatea, mulți utilizatori preferă să dezactiveze locația, ceea ce se poate face în două moduri diferite; unul dintre ele este prin Google Maps, iar celălalt prin Setările dispozitivului mobil. Diferența este că unul este puțin mai lung decât celălalt. Luați în considerare că prin efectuarea acestei opțiuni puteți utiliza modul incognito al Google Maps pentru a explora locurile pe care doriți să le vizitați

  • Una dintre modalitățile de a dezactiva locația este accesând „Setări”, apoi căutați „Google” și introduceți acolo. Selectați profilul dorit și sub acesta veți vedea „Gestionați-vă contul Google”. Pe 'Pagina de pornire' vom intra în 'Confidențialitate și personalizare', mergem la 'Setări istoric' și apăsați pe 'Istoricul locațiilor' care Ne va duce la fereastra „Controale activității” care conține „Istoricul locațiilor” cu opțiunea „Dezactivare”.
  • O altă modalitate de a face acest lucru este cu aplicația Google Maps, apăsând pe ‘Rutele tale’ din profilul contului, dați clic pe pictograma locație care apare în dreapta sus când s-a încărcat istoricul locațiilor dvs. Bifând-o, veți fi redirecționat către fereastra „Controale activității”, apoi accesați „Istoricul locațiilor” și apăsați pe „Dezactivare” 

Cum să recuperezi locațiile Google șterse?

Când eliminați o locație pe care ați vizitat-o ​​de pe Google, o puteți vedea în continuare în Rute sau Cronologie Google, aceasta funcționează numai în mod specific pentru locații, adică dacă ați șters o zi întreagă sau istoricul dvs. nu poate fi recuperat. Un alt fapt pe care ar trebui să-l știți este că dacă ștergeți acea locație din Rutele dvs. nici nu o veți putea recupera

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here