Cum să șterg, să anulez sau să îmi dezabonez pentru totdeauna contul Meetic într-un mod simplu

De ceva timp, aplicațiile de întâlniri au devenit o necesitate reală pentru milioane de utilizatori cărora le este greu să vorbească cu alte persoane. Din acest motiv pagini precum Tinder au devenit atât de populare și multe altele au apărut pe piață, cu viziuni diferite, dar întotdeauna cu scopul de a găsi un partener până în prezent.

Cum să șterg, să anulez sau să îmi dezabonez pentru totdeauna contul Meetic într-un mod simplu
Vezi acest videoclip pe YouTube

Dar unele dintre ele nu corespund așteptărilor noastre și de aceea vă vom învăța cum să ștergeți, să anulați sau să vă dezabonați un cont Meetic.

Posibilitățile oferite de aceste aplicații de a întâlni potențiali parteneri au câștigat mult teren astăzi. Desigur, din cauza necesității de a sta acasă pentru a evita infectarea cu coronavirus. Prin urmare, una dintre cele mai bune moduri de a cunoaste oameni Este prin acest tip de aplicații și Meetic este una dintre ele.

Boom-ul pe care l-au avut aceste aplicații este atât de mare încât rețelele sociale precum Facebook și-au lansat și versiunea cunoscută sub numele de cupluri Facebook.  Dar dacă sunteți unul dintre utilizatorii care nu a fost mulțumit de serviciile oferite de Meetic și doriți să încercați altul. Aici vă vom spune ce trebuie să faceți pentru a putea ștergeți-vă contul sau dezabonați-vă pentru totdeauna.

Index()
  1. Pas pentru a suspenda un cont în Meetic
  2. Pași pentru ștergerea sau dezabonarea unui cont Meetic de pe computer

Pas pentru a suspenda un cont în Meetic

În continuare, vă vom explica procesul ușor pe care trebuie să îl efectuați dacă v-ați hotărât dezabonați-vă și ștergeți-vă contul de pe Meetic. O să-ți dai seama că este un lucru foarte asemănător, atunci când vrei să-ți dezactivezi profilul de întâlniri de pe Facebook Dating Couples. Sa vedem atunci ce pasi trebuie sa urmam.

Înainte de a continua, trebuie să vă spunem că aveți și posibilitatea de a pur și simplu suspendați-vă contul Meetic. In felul acesta poti incerca o alta aplicatie fara sa o pierzi si in cazul in care nici aceasta nu merge, poti recupera contul Meetic. Prin urmare, mai întâi vă vom învăța cum să vă suspendați profilul sau contul Meetic.

În acest fel îți vei ascunde profilul fără să pierzi contul și primul lucru pe care îl vei face este să mergi la motorul tău de căutare și să intri pe pagina de start Meetic. Odată ajuns pe pagina de start, trebuie faceți clic pe opțiunea „Conectați” ceea ce vei găsi în dreapta ecranului. Introduceți informațiile solicitate pentru a vă accesa contul.

Odată ce sunteți în profilul dvs., trebuie să mergeți în colțul din dreapta sus și să plasați cursorul peste numele dvs. pentru a afișa un meniu de opțiuni și să alegeți „Contul meu/ Permisul meu”. Următorul pas este să defilați prin noul meniu și să căutați opțiunea „Pentru a vă ascunde profilul, faceți clic aici” selectați-o și acum veți avea un mesaj care vă indică ce se va întâmpla dacă selectați această opțiune.

Trebuie doar să confirmi selecția făcând clic pe opțiunea „Ascunde profilul meu” și astfel, în acest mod simplu, ai a suspendat sau ascuns contul dvs. Meetic.

Pași pentru ștergerea sau dezabonarea unui cont Meetic de pe computer

Următorii pași pe care îți vom oferi se vor efectua de pe un PC, deoarece nu este posibil din aplicația mobilă dezabonați-vă de la meetic. Pentru a începe, vom intra în motorul de căutare și vom merge la pagina principală a Meetic. Introduceți profilul dvs. și odată ce sunteți pe pagina de start ați ajuns în partea de sus a ecranului unde este numele profilului dvs.

Treceți cu mouse-ul peste această zonă și va fi afișat un meniu de opțiuni și alegeți „Contul meu / Permisul meu” În fereastra următoare derulați în partea de jos unde veți obține opțiunea "Pentru a vă ascunde profilul, faceți clic aici". După ce ați selectat, va fi afișată fereastra "ascunde profilul", dar în acest caz trebuie să mergeți până la capăt unde veți găsi un mesaj.

Aceasta vă spune că vă puteți anula contul și vă puteți șterge profilul și trebuie să faceți clic opțiunea „Clic aici”. Vi se va cere să introduceți informațiile dvs., cum ar fi e-mailul și parola. Continuați cu procesul și faceți clic pe opțiunea „Salvați” și pentru a finaliza, faceți clic pe „Anulați contul”.

Și în acest mod foarte simplu ați efectuat o operațiune care vă va permite ștergeți, anulați sau dezabonați-vă definitiv un cont Meetic.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here