Cum să șterg, să șterg sau să elimin fotografia de copertă a profilului meu de Facebook

Așezați, ridicați și schimba fotografiile de pe rețelele de socializare Poate părea o sarcină simplă și ușoară, dar adevărul este că, dacă nu sunteți suficient de familiarizat cu rețeaua, acest proces poate fi haotic. Cu toate acestea, este obișnuit să se întâmple aceste lucruri și cu atât mai mult dacă este o activitate care se practică din când în când.

Cum să elimin sau să șterg fotografia de copertă a profilului meu Facebook
Vezi acest videoclip pe YouTube

În continuare, vă vom arăta pas cu pas cum să ștergeți, să ștergeți sau să eliminați fotografia de copertă din profilul de Facebook. Tinand cont ca acest proces este foarte simplu, cum ar fi schimbarea numelui de profil, trebuie doar sa stii pasii si gata!!

Acest proces este simplu și ușor, de asemenea, dacă ești o persoană ocupată, trebuie să știi că se pierd foarte puține minute în realizarea acestei acțiuni.

Index()

Schimbați fotografia de copertă a profilului dvs. de Facebook urmând acești pași

Cel mai important lucru, înainte de a începe această sarcină, este că vă gestionați contul personal, nu terți, astfel veți evita confuzia sau hacking-ul, în plus, veți învăța să rezolvați aceste mici inconveniente și veți putea schimba sau eliminați fotografia de copertă din profilul de Facebook.

În continuare, trebuie să te autentifici ca de obicei și să mergi la profilul tău, făcând clic pe imaginea care te reprezintă sau mai bine cunoscută drept poza ta de profil. Nu uitați să aveți întotdeauna Facebook actualizat pentru a evita erorile.

Făcând clic pe el, veți fi trimis într-o altă fereastră unde puteți vedea fotografia de copertă, fotografia de profil și câteva opțiuni precum: Biografie, fotografii, informații, prieteni, etc.

Plasați mouse-ul (mouse) pe butonul care spune 'Fotografii' și faceți clic pe el, vă va trimite la o fereastră similară cu cea anterioară, dar nu aceeași, deoarece veți observa unele diferențe; urmat de aceasta, mutați mouse-ul, dar de data aceasta pe opțiunea care spune 'albume' și, de asemenea, faceți clic pe el.

După ce ați făcut acești pași, observați că sunt afișate diferite albume cu conținut diferit. Căutați și faceți clic pe acestea până când obțineți fotografia care vi se pare potrivită, astfel încât să puteți schimba-ti coperta de facebook. Continuați să citiți că au mai rămas foarte puțini pași de finalizat.

Ți-ai găsit poza indicată?? Măriți-l făcând clic pe el și va fi afișat în dimensiunea sa cea mai mare, când se întâmplă acest lucru, mutați mouse-ul în trei poziții aliniate care se află în partea de comentarii și descrieri, aliniate în mod special la numele dvs., căutați opțiunea care spune 'alegeți ca fotografie de copertă'.

Când se întâmplă acest lucru, vei observa asta coperta ta s-a schimbat în imaginea pe care tocmai ai ales-o anterior. Dacă observați că imaginea de copertă nu a fost schimbată, trebuie doar să reîmprospătați pagina și cu siguranță va apărea.

Finalizați ștergerea sau modificarea fotografiei de copertă din profilul dvs. de Facebook

Nu vreau nicio fotografie de copertă și vrei să o ștergi o dată pentru totdeauna? Deci, faceți următoarele și scapă de fotografiile nedorite: Plasați mouse-ul peste imaginea de copertă fără să dați clic pe ea, apoi acolo veți vedea opțiunea „Editați fotografia de copertă”, faceți clic ușor pe această opțiune și alegeți ultimul pas.

În momentul în care faceți clic pe opțiunea menționată mai sus, va apărea imediat următoarele: 'selectați fotografia, încărcați fotografia, mutați și ștergeți'

Ce doriți să ștergeți fotografia de copertă, vei da ultimul clic pe coșul de gunoi care este pictograma care are acea opțiune și gata. Dacă dintr-un motiv oarecare pagina vă întreabă a doua oară dacă sunteți sigur că doriți să ștergeți fotografia respectivă, trebuie doar să confirmați.

Imaginea va fi ștearsă în cele din urmă, dar dacă imaginea mai apare fotografia pe care tocmai ai șters-o de pe coperta ta, ce ar trebui sa faci este sa actualizezi fereastra si vei vedea ca imaginea care ar trebui sa fie pe coperta nu mai este si in locul ei apare o caseta neagra.

Decide dacă este mai bine să-ți lași coperta fără o imagine sau să găsești una care să-ți placă și care să împodobească profilul rețelei de socializare, la fel de mult ca fotografia de profil.

nu uita că poți schimbați sau ștergeți aceste fotografii de câte ori doriți, Trebuie doar să urmezi pașii corespunzători pentru a evita accidentele inutile.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here