Cum își alege Tinder cele mai bune fotografii? - Mărește-ți potrivirile

Dacă ești nou pe rețeaua de socializare Tinder, poate părea surprinzător că fotografia de profil pe care ai selectat-o ​​anterior este schimbată și te vei întreba ce?Cum alege Tinder acea poză de profil? Acest Pentru că în ultima sa actualizare a adăugat o nouă funcție care se numește Smart Photos, această funcție se ocupă de această alegere, în articolul următor se va defini pe ce se bazează această funcție și cum să faci ca fotografia ta să fie selectată ca poză de profil.

Index()
 1. Cum poți face niște fotografii bune de flirt pe Tinder??
  1. Evitați fotografiile de grup
  2. Folosind o calitate bună în fotografiile tale
 2. Cum poți îmbunătăți calitatea fotografiilor tale pentru Tinder?
 3. Care este numărul maxim de fotografii pe care le poți pune în aplicația ta de întâlniri Tinder?

Cum poți face niște fotografii bune de flirt pe Tinder??

Această funcție a fost aplicată deoarece de-a lungul timpului Tinder a descoperit diferite modele care dau direcție ce poza iti place si care nu iti place utilizatori, unul dintre aceste modele constă în studiul alunecării acestor fotografii.

Când una dintre fotografiile tale este glisată spre dreapta, se arată Fotografii inteligente Tinder că fotografia este favorită a unuia dintre utilizatorii dvs., fotografia care este cel mai derulată spre dreapta este cea făcută sau selectată ca fotografie de profil pe această rețea de socializare, astfel încât noua funcție Tinder să țină cont de fotografia dvs. pentru o fotografie de profil faceți următoarele:

Evitați fotografiile de grup

Încarcă în Tinder fotografii de unde ieși doar tu. Evitați fotografiile de grup, Aceste tipuri de fotografii de pe Tinder nu atrag prea multă atenție deoarece nu evidențiază utilizatorul principal. Chiar și în multe cazuri, nici măcar nu este posibil să se determine cine este utilizatorul.

Folosind o calitate bună în fotografiile tale

Calitatea fotografiilor este un punct foarte important pentru că Tinder lucrează cu aceste fotografii astfel încât să poți obține date, să cauți o cameră bună și o altă persoană care să facă fotografiile pentru tine. Dacă fotografiile sunt făcute de dvs., încercați să le editați cât mai bine posibil și să nu le comprimați niciodată.

Cum poți îmbunătăți calitatea fotografiilor tale pentru Tinder?

Editarea profilului Tinder se încheie cu selecția fotografiilor, acest lucru este foarte important pentru a atrage prieteni, de aceea ar trebui să încercați să încărcați fotografii de bună calitate pentru a atrage mai mulți prieteni sau întâlniri, pentru a îmbunătăți calitatea fotografiilor dvs. recomandarile mentionate mai jos:

 1. cauta pe cei mai populari oameni de pe Tinder analizați stilul, editările, locațiile, copiați-le și aplicați-le pe fotografiile dvs.
 2. În ipostazele pe care le faci pentru fotografiile tale, încearcă să fii cu capul, umerii sus și cel mai important zâmbește natural.
 3. Încercați ca fotografiile să vă lumineze pe altele care să le facă arăți mai izbitor și mai atractiv.
 4. Alegeți un loc care să contrasteze cu culoarea hainelor, a ochilor și a părului.
 5. Fotografiile în care se vede fața ta din față sunt foarte izbitoare, dar fotografiile în care te uiți în lateral pot fi și ele.
 6. Încărcați fotografii sexy, dar decente, nu încărcați fotografii cu părțile intime, nu încărcați nici fotografii fără cămașă.
 7. Evitați fotografiile mici, îndepărtate, neclare, vechi în care sunteți înfricoșător, acest lucru poate provoca respingere.
 8. Nu folosi selfie-uri, Aceste tipuri de fotografii abundă pe Tinder și sunt foarte discrete, pe lângă faptul că camerele frontale ale telefoanelor au adesea o capacitate mai mică decât cele din spate, cereți un prieten sau un fotograf profesionist să facă fotografiile. Dacă nu ai pe cineva care să-ți facă fotografia, poziționează camera într-un loc bun, setează cronometrul cu câteva secunde pentru a face fotografia și nu iese zguduită.
 9. Nu trebuie să fii un expert pentru a selecta fotografii, sa ai doar putin bun simt în momentul selecției fotografiilor, adică fii consecvent și plasează fotografii complete și nu tăia părți ale feței sau corpului.
 10. Editați cu Google Foto sau alte editori care vă permit să le decupați, să le puneți efecte sau luminozitate.
 11. Când ai terminat cu secțiunea de fotografii, cere o părere unei alte persoane pentru a le selecta pe cele mai bune pentru Tinder.Dacă îți dau sfaturi pentru a le îmbunătăți, aplică-le la fotografiile următoare.

Care este numărul maxim de fotografii pe care le poți pune în aplicația ta de întâlniri Tinder?

Rețeaua socială Tinder vă permite să încărcați până la 9 fotografiis, încercați ca aceste fotografii să fie variate și de bună calitate. Aceste fotografii sunt o parte importantă a muncii de a obține întâlniri cu utilizatorii Tinder. Deși nu este obligatoriu să ajungi la această sumă.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here