Cum alege Instagram ordinea persoanelor care văd poveștile? - Date

Cu siguranță ți s-a întâmplat să-ți revizuiești poveștile de pe Instagram și să descoperi că întotdeauna aceleași persoane văd poveștile, dar de ce se întâmplă asta?? Ei bine, vă vom spune că Instagram se bazează interacțiunile pentru a seta ordinea poveștilor, prin urmare, povestea ta va apărea prima în profilurile cu care interacționezi.

Aceasta face parte din algoritm și, desigur, ia în considerare diferite lucruri pentru el, nu doar simplele like-uri, ci și mesajele directe, vizitele profilului și răspunsul poveștilor. Când cineva apare primul în opiniile poveștii, probabil că ai avut mult interacțiunea cu acea persoană.

Index()
  1. Care este procedura prin care poți ști ce persoane ți-au văzut povestea?
    1. Cu aplicația mobilă
    2. de pe computerul dvs
  2. Ce înseamnă ordinea persoanelor care ți-au văzut povestea pe Instagram?
  3. De ce după un timp vizionările Instagram nu mai sunt în ordine??
  4. Ce înseamnă că există oameni în gri în secțiunea de opinii din povestea ta?
  5. Cum poți ști care persoane ți-au văzut povestea fără a fi prieteni pe Instagram?
  6. Care este motivul pentru care unii oameni apar de două ori în vizualizările poveștii tale?

Care este procedura prin care poți ști ce persoane ți-au văzut povestea?

Acest lucru este foarte ușor și pe dispozitivele mobile, precum și pe computere, puteți introduce persoanele care v-au văzut povestea, accesarea poveștilor ce incarci in profilul tau.

Cu aplicația mobilă

Pentru a accesa aplicația Instagram, trebuie doar să o faci descarca si instaleaza aplicația prin intrarea în Google Play. Desigur, vom sugera că cel mai bine este să păstrați aplicația actualizată în mod constant.

Știind asta, este relevant că știi cine ți-a văzut povestea, nu?? Ei bine, trebuie doar să-ți deschizi povestea și glisați-l în sus aici puteți vedea toți acei oameni care v-au văzut povestea, precum și puteți apăsa pictograma roată sau trei puncte ‘

’ pentru a aprecia utilizatorii care ți-au văzut povestea.

de pe computerul dvs

Trebuie doar să deschideți platforma Instagram pe pagina oficială din browserul dvs. Google Chrome, sau din oricare pe care l-ați instalat, odată ce vă aflați acolo deschideți platforma, introduceți datele și automat apare feedul.

În partea dreaptă va apărea profilul tău, aici trebuie să atingi pictograma fotografiei dvs. de profil care este același unde apar poveștile tale, odată ce te afli acolo trebuie să atingi oamenii care ți-au văzut povestea, care vor apărea cu un fel de pictogramă glob și câteva fotografii de profil și nume de utilizator. Rețineți că nu apare aici ca pe mobil, deoarece poveștile tuturor profilurilor pe care le urmăriți vor fi în partea stângă și profilul dvs. în partea dreaptă.

Ce înseamnă ordinea persoanelor care ți-au văzut povestea pe Instagram?

Mulți utilizatori cred că vizualizările Instagram sunt date cronologic, dar nu este cazul, deoarece Instagram comandă oamenii conform interacţiunilor ce ai cu ei. În cazul în care te uiți în mod constant la profilul unei persoane, o face să apară pe primul loc în povești.

Acum, vă puteți întreba, ce valoare are această platformă?? Ei bine, algoritmul său ia în considerare vizitele la profil, aprecieri, comentarii, distribuiri și toate interacțiunile posibile. Deci, de asemenea, dacă o persoană este interesată, de aceea profilul tău va fi văzut mai întâi, pentru că vei fi în cadrul primele povești încărcate, și vei fi primul care o va vedea.

De ce după un timp vizionările Instagram nu mai sunt în ordine??

Este posibil ca primul utilizator care o va vedea va apărea primul în câteva secunde de la postarea poveștii dvs., dar apoi, peste un timp, puteți reveni pentru a vedea cine v-a văzut povestea și cine este primul care o vede nu mai este primul

acum de ce se întâmplă asta?

Pentru că algoritmul Instagram și-a făcut treaba și a organizat acei utilizatori cu care ai interacțiune mai întâi. Te sfătuim să înveți să interacționezi în povești cu urmăritorii și clienții tăi, astfel încât conținutul tău să ajungă la toți oamenii pe care ii doresti.

Ce înseamnă că există oameni în gri în secțiunea de opinii din povestea ta?

Când un utilizator apare cu gri în partea în care vezi cine ți-a văzut poveștile, asta se întâmplă pentru că acei oameni nu sunt în lista ta de urmăritori. Dacă cineva vă urmărește, aceasta ar trebui să apară cu pozele de profil.

Cum poți ști care persoane ți-au văzut povestea fără a fi prieteni pe Instagram?

Ei bine, trebuie să știi că povestea ta va fi văzută de acei oameni pe care i-ai configurat, dar vei face asta de la setările contului dvs, adică dacă contul tău este privat, doar acele persoane care te urmăresc vor vedea povestea ta, dar dacă contul tău este public oricine o poate vedea.

Puteți chiar să vă ascundeți povestea, astfel încât oamenii pe care nu doriți să vă vadă povestea să nu o vadă. După cum puteți vedea, configurația este extinsă, de asemenea, puteți ajustați comentariile și răspunsurile la poveste.

Care este motivul pentru care unii oameni apar de două ori în vizualizările poveștii tale?

Nu există un răspuns ca atare, dar este posibil ca acest utilizator să aibă două conturi de Instagram sau să fie un bug în platforma Instagram, pentru că nu este normal ca un utilizator să apară de mai multe ori pentru că nu contează de câte ori vede cineva povestile, doar unul va fi marcat. Cel mai bun lucru este că încerci să repari aplicația dacă nu te reușește în acest sens, sau dacă nu încarcă fotografiile din povești, acest lucru va fi foarte ușor.

Se recomandă să opriți sau să reporniți dispozitivul, să-i curățați memoria cache și, în orice alt caz, platforma continuă să se prăbușească atunci trebuie să îl eliminați și apoi să îl reinstalați va fi foarte simplu. Deși trebuie să țineți cont de faptul că vă recomandăm ca după ce faceți asta să încărcați o poveste doar cu text sau „simplu” deoarece astfel nu veți pierde conținutul dacă, întâmplător, instagram-ul tot eșua.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here