Cum să-ți faci propriul puzzle de căutare de cuvinte într-un fișier de cuvinte? - Urmați acest ghid

Dacă vrei să folosești Microsoft Word pentru a crea sau a crea propriul puzzle de căutare de cuvinte, tot ce trebuie să faci este să folosești instrumentele de editare pe care le are acest program.Este foarte ușor și simplu, iar dacă vrei să înveți să faceți un puzzle de căutare de cuvinte pe mobil sau de pe computer, trebuie doar să urmezi o serie de pași.

Index()
 1. Ce ar trebui să aveți pregătit pentru a începe să faceți un puzzle de căutare de cuvinte în Word?
 2. Care sunt pașii pentru a efectua cu ușurință o căutare de cuvinte în Microsoft Word?
  1. De pe orice dispozitiv mobil
  2. Folosind un PC
 3. Ce alte programe există pentru a face o căutare rapidă de cuvinte?
 4. Este posibil să rezolvi un puzzle de căutare de cuvinte dacă este o imagine?

Ce ar trebui să aveți pregătit pentru a începe să faceți un puzzle de căutare de cuvinte în Word?

Înainte de a începe să creați o supă cu alfabet, aceasta trebuie să conțină mai întâi un titlu, care trebuie să specifice despre ce va fi supa cu alfabet, trebuie de asemenea scrieți o listă de cuvinte pentru a căuta, și nu în ultimul rând definiți stilul și aspectul puzzle-ului dvs. de căutare de cuvinte.

Care sunt pașii pentru a efectua cu ușurință o căutare de cuvinte în Microsoft Word?

Pentru a crea o căutare de cuvinte în Microsoft Word, fie de pe dispozitivul mobil, fie de pe computer, trebuie utilizați instrumentele de editare care deține programul urmând o serie de pași care pot varia, în funcție de echipamentul pe care îl utilizați.

De pe orice dispozitiv mobil

 1. Deschideți aplicația Microsoft Word
 2. Conectați-vă cu contul dvs. Microsoft.
 3. Apoi deschideți un document nou, pentru a face acest lucru, mergeți în partea de sus a ecranului și faceți clic pe simbolul +, apoi faceți clic pe „Document necompletat”.
 4. Pentru a insera un tabel în Word, faceți clic pe fila Inserare.
 5. Apoi faceți clic pe pictograma Tabel, va fi afișat un meniu și selectați opțiunea „Inserați tabel”.
 6. Făcând clic pe inserare tabel, se va deschide o fereastră în care puteți introduce numărul de rânduri și coloane pentru căutarea prin cuvinte.
 7. Apoi trebuie să plasați 15 rânduri și 15 coloane.
 8. Daca vrei sa inserezi mai multe randuri sau coloane in tabelul tau, trebuie doar sa selectezi intregul tabel si apoi sa faci click stanga pe tabel si vei observa ca va aparea un meniu de optiuni si selecteaza Insert, apoi alege doar daca vrei sa inserezi mai sus, dedesubt, stânga sau dreapta tabelului.
 9. Faceți clic pe fila design, pentru a schimba stilul și culoarea mesei dvs.
 10. În fila de pornire puteți modificați dimensiunea, fontul și culoarea textului dvs.
 11. În cele din urmă, faceți clic pe pictograma de salvare și selectați un dosar de dispozitiv mobil.

Folosind un PC

 • Deschideți programul Microsoft Word.
 • Apoi, pe pagina principală, faceți clic pe „Document necompletat” sau puteți alege orice document pe care doriți să îl modificați.
 • Pentru a crea o căutare de cuvinte trebuie mai întâi să inserați un tabel, pentru a face acest lucru faceți clic pe fila Inserare, apoi faceți clic pe pictograma tabele.
 • Apoi va fi afișat un meniu de opțiuni și selectați în 'Inserați tabel', și se va deschide o fereastră în care puteți alege numărul de rânduri și coloane pe care doriți să le aibă căutarea de cuvinte.
 • Este recomandabil să vă verificați lista de cuvinte și să vedeți câte litere are cel mai lung cuvânt al dvs. în acest fel pentru a avea o referință mai clară a numărului de casete pe care le doriți în supa dvs. de alfabet.
 • În caseta de coloane puneți 15 și în caseta de rânduri puneți 15, apoi faceți clic pe Accept pentru a aplica modificările.
 • Daca doresti adăugați mai multe coloane sau rânduri în puzzle-ul dvs. de căutare de cuvinte, trebuie doar să faceți clic pe unele dintre casete și apoi să faceți clic pe fila de formatare sau aspect a tabelului dvs.
 • Apoi, în secțiunea rânduri și coloane, selectați opțiunea de inserat deasupra, dedesubt, stânga sau dreapta și automat va fi adăugată un rând sau o coloană la tabelul dvs. De asemenea, puteți ajusta dimensiunea unei celule, a unui rând sau a unei coloane într-un tabel Word.

 • Odată ce ați terminat cutiile, ar trebui să începeți introduceți cuvintele din listă în direcția dorită, împiedicându-i să fie unul lângă altul.
 • Când termini de scris cuvintele, trebuie să completezi celelalte casete cu orice literă a alfabetului.
 • Apoi faceți clic pe fila design și selectați un stil de tabel, puteți, de asemenea, să modificați culorile tabelului și să schimbați fonturile textului.
 • În fila de pornire puteți, de asemenea schimbați fontul, culoarea și dimensiunea textului.
 • În cele din urmă, mergeți în partea de sus a ecranului și faceți clic pe pictograma de salvare sau puteți utiliza comanda rapidă de la tastatură, făcând clic pe tastele Ctrl + G.
 • Dacă doriți să îl salvați în format PDF pentru imprimare ulterioară, faceți clic pe fila fișier.
 • În bara laterală din stânga, selectați butonul „Salvare ca”, și selectați un folder de pe computer și faceți clic pe pictograma de import ca PDF.

Ce alte programe există pentru a face o căutare rapidă de cuvinte?

Puteți crea căutare de cuvinte fără a fi nevoie să utilizați programul Word, deoarece există multe pagini web de care se ocupă pregătește-ți supa cu alfabet în doar câteva minute, și asta vă permite, de asemenea, să îl descărcați în format imagine sau PDF. Unele dintre cele mai utilizate platforme sunt Word Search Generator, Word Search Maker, Word Search Creator gratuit și Word Search Generator.

Pe aceste platforme trebuie să introduceți doar un titlu, dacă este necesar, cuvintele pe care doriți să le utilizați în căutarea literelor și direcția cuvintelor, ele vă permit, de asemenea, să personalizați culorile și designul căutării literelor, apoi când terminați. proiecta, trebuie doar să descărcați și să salvați pe computer.

Este posibil să rezolvi un puzzle de căutare de cuvinte dacă este o imagine?

Dacă creăm o supă cu alfabet, pentru a o rezolva online, cel mai bine este să o lăsați în format Word pentru o mai bună manevrare, totuși, dacă supa cu alfabet este în format JPG sau PNG, puteți folosi alte instrumente de editare pe care le are programul Word, cum ar fi inserarea de forme sau cifre, care vă vor permite să rezolvați puzzle-ul de căutare de cuvinte.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here