Cum să editez filme Quicktime pe Mac-ul meu? - Descoperiți toate funcțiile

Mulți utilizatori Apple sunt conștienți că pot înregistra ecranul și pot reda conținut muzical prin aplicația QuickTime Player pentru iOS. Totuși, nu sunt aceeași majoritate care știu să folosească acest server ca instrument de editare pentru videoclipuri, reușind să modifice rapid și ușor conținutul pe care doresc să-l repare. De asemenea, dacă doriți, puteți înregistra ecranul cu alte metode.

Index()
 1. Cum puteți roti sau roti proiectul QuickTime?
 2. Care este procedura pentru a putea tăia un film în QuickTime?
 3. Cum să împărțiți și să mutați clipuri în proiectul dvs. în QuickTime?
  1. Dacă aveți clipuri împărțite
  2. Pentru a rearanja clipurile
 4. Ce pași trebuie să urmați pentru a adăuga un nou clip la proiectul dvs?
  1. Să-l pun la început sau la sfârșit
  2. Dacă vrei să-l introduci la mijlocul proiectului

  Cum puteți roti sau roti proiectul QuickTime?

  Trebuie doar să dublu click în videoclip când este deja transferat pe computerul nostru Mac, deoarece se va deschide implicit cu QuickTime.  Odată ce fereastra ne arată conținutul, vom selecta opțiunea Editare, aflată în partea de sus, în final vom face clic în direcția în care dorim să rotim videoclipul, fie la stânga, fie la dreapta, și gata!!

  Acum, dacă întrebarea este să răsturnați proiectul cu susul în jos, procesul este foarte asemănător: după ce selectați Editați, faceți clic pe opțiunile de Întoarceți orizontal sau vertical si apoi, videoclipul va fi corect modificat dupa bunul plac.

  Care este procedura pentru a putea tăia un film în QuickTime?

  Când vine vorba de conținutul înregistrat care se termină prea târziu sau începe prea devreme, același player QuickTime implicit ne oferă posibilitatea de a o tăia pentru a identifica segmentul precis pe care îl căutăm prin tăierea conținutului.

  • Deschideți fișierul pentru a-l edita în QuickTime.
  • Selectați opțiunea Editare, apoi Decupare, iar apoi QuickTime va afișa o interfață simplă pentru decupare pe care o puteți vedea într-un dreptunghi galben. Liniile pe care le arată interfața sunt un ghid pentru a cunoaște momentul corect pe care îl putem selecta pentru a tăia videoclipul.
  • După ce ați specificat clipul de tăiat, mutați barele galbene care indică începutul și sfârșitul videoclipului. Pentru a vă asigura că ați luat secțiunea dorită, puteți apăsa pe Play pentru a vedea rezultatul pe care îl veți obține din decuparea selectată.
  • Printre ultimii pași pentru obținerea clipului, se numără și procesul de salvare a acestuia în opțiunea Fișier, în acest moment veți avea două opțiuni pentru a face backupul conținutului care sunt, Duplicare pentru a salva atât noul clip decupat, cât și cel original. sau dacă doriți doar să continuați cu noul clip, selectați Salvare, eliminând conținutul video editat.

  Cum să împărțiți și să mutați clipuri în proiectul dvs. în QuickTime?

  Pentru acei utilizatori care caută împărțiți conținutul video în mai multe clipuri, procesul, cum ar fi realizarea unei introduceri în Capcut pentru videoclipurile dvs., nu are prea multe dificultăți și, dacă doriți, le puteți rearanja.

  Dacă aveți clipuri împărțite

  Dacă doriți să împărțiți filmul pentru a-l edita, atunci ar trebui să mergeți la fișierul pe care doriți să îl editați, apăsați tasta butonul de redare pentru a indica locul începutului de împărțit și apoi faceți clic pe Pauză pentru a determina sfârșitul segmentului de modificat.

  După ce l-ați întrerupt, mergeți la Editare și selectați Split Clip, ale căror opțiuni vor apărea în bara de meniu de sus a Mac-ului dvs., puteți vedea linia roșie (capul de redare) care este responsabilă pentru marcarea diviziunii clipului.

  Puteți face al doilea pas din nou dacă trebuie să faceți mai multe secțiuni de film, trebuie doar să mutați liniile roșii pentru a marca începutul și sfârșitul diviziunii.  

  Mai este un pas cu pas de urmat clipuri împărțite, sunt destul de simple și, desigur, pot fi efectuate de pe computerul Mac.

  • Selectați Editați, apoi faceți clic pe Afișare clipuri.
  • Localizați liniile roșii care îndreaptă capul de redare către locul în care doriți să îl împărțiți.
  • Selectați din nou Editați apoi Split Click, dacă doriți să adăugați mai multe diviziuni, trageți capul de redare respectiv și utilizați editarea Split Clip.
  • După selectarea segmentelor, faceți clic pe Terminat și puteți continua la rearanjarea clipului.

  Pentru a rearanja clipurile

  Când ai toate diviziunile dorite pe proiectul editat, rearanjarea unor astfel de clipuri este o procedură mult mai simplă decât împărțirea lor.

  Pentru a face acest lucru, selectați un clip care va fi evidențiat cu galben și apoi continuați să-l mutați acolo unde doriți să fie în film, faceți clic pe Terminat pentru a finaliza procesul de rearanjare a clipului.

  Ce pași trebuie să urmați pentru a adăuga un nou clip la proiectul dvs?

  Editarea folosind QuickTime Player vă oferă, de asemenea, să poată adăuga un film sau un clip la un fișier, există câteva proceduri pe care le puteți efectua în funcție de confortul dvs.

  Să-l pun la început sau la sfârșit

  Pentru a adăuga un clip la filmul sau fișierul pe care l-ați selectat deja pentru editare, trebuie să mergeți la Bară de meniu și selectați Editați și apoi adăugați la sfârșit (sau început). Apoi, continuați să căutați fișierul corespunzător, selectați-l și faceți clic pe opțiunea Alegeți media.

  Dacă vrei să-l introduci la mijlocul proiectului

  Acest pas cu pas poate fi realizat dacă ați făcut mai multe diviziuni ale filmului în clipuri, așa că dacă doriți să îl adăugați în mijlocul unui proiect, trebuie să selectați clipul care va fi evidențiat cu galben, să treceți la selectarea Editare și apoi apăsați tasta opțiunea de inserare a clipului după selecție.

  Rămâne doar să căutați fișierul, să îl selectați și, în final, faceți clic pe Alegeți media, trebuie sa tineti cont ca pentru a-l adauga in locul corect trebuie sa verificati locul selectat inainte de a introduce noul clip. De asemenea, puteți descărca QuickTime pentru Windows.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here