Cum să editați sau să ștergeți comentariile negative de pe Facebook care nu sunt ale mele

Este interesant de știut cum să editați sau să ștergeți comentariile negative de pe Facebook care nu sunt ale mele. Mai ales că de multe ori nu găsim în activități pe rețelele de socializare precum comentarea unor publicații care nu sunt proprii. Vrei să știi cum editați sau eliminați comentariile negative de pe Facebook? puteti citi aceasta postare.

Cum să editați sau să ștergeți comentariile negative de pe Facebook care nu sunt ale mele
Vezi acest videoclip pe YouTube

Cu toate acestea, mai este cineva care face un comentariu negativ cu privire la cel pe care l-am lăsat mai sus. Deși le-am putea răspunde, preferăm să căutăm opțiunea de editare sau ștergere a comentariilor negative de pe Facebook, care ar fi destul de utilă în acest caz.

Dar, dacă există o modalitate de a dispărea aceste comentarii și acesta este primul lucru de care ar trebui să ții cont. În anul 2020, Facebook a devenit riguros cu regulile și avertismentele pentru utilizatori, cu amenințarea de a-și șterge contul pentru totdeauna. Mai ales că devine din ce în ce mai ușor să încărcați și să postați fișiere într-un grup de Facebook, precum și într-un profil sau pagină.

Index()
 1. O modalitate ușoară de a edita sau șterge comentariul Facebook care nu este al meu
 2. Blocarea unei persoane este eficientă?
  1. Pas cu pas pentru a elimina o recenzie negativă de pe Pagina dvs

O modalitate ușoară de a edita sau șterge comentariul Facebook care nu este al meu

Cu toate acestea, nu este atât de ușor pe cât pare, deoarece este propriul nostru Facebook. Ar fi mult mai ușor. Ar fi suficient să dai clic pe comentariu și să selectezi șterge. Dar vă voi arăta cum Ștergeți definitiv un comentariu din postarea paginii dvs in caz ca ai nevoie. Procesul este următorul:

 1. În primul rând, ar trebui să vă localizați în comentariul pe care doriți să-l ștergeți și să continuați să faceți clic pe dreapta.
 2. Apoi puteți selecta ascunde comentariul.

Cu toate acestea, această opțiune va servi doar pentru ascunde comentariul pe care l-au făcut pe pagina ta. Există o modalitate de a-l elimina complet din el și este după cum urmează:

 1. Va trebui să faceți clic dreapta pe comentariu pentru a-l șterge.
 2. Apoi va trebui să selectați ștergere.

În cele din urmă, un sfat foarte important este că putem bloca persoana de pe Facebook, adică să-i spunem persoanei care comentează. În acest fel ne vom asigura că ei nu văd activitățile noastre, adică ceea ce comentăm sau ce facem, parcă nu am exista pentru acea persoană.

Blocarea unei persoane este eficientă?

În plus, este interesant că blocați o persoană facebook ne va întreba de ce blocăm persoana respectivă. Prin urmare, vom putea exprima dacă face ceva nepotrivit și în prezent Facebook îl face mai strict cu comportamentul oamenilor din el.

Înainte de 2016 Facebook dacă aveai opțiunea de a edita sau Ștergeți definitiv comentariul cuiva de pe Facebook, dupa depunerea reclamatiei. Cu toate acestea, acest lucru s-a schimbat după 2016, deoarece restricționau opiniile utilizatorilor, care erau eventual utile pentru a ști dacă pagina era de încredere sau nu.

În comentariile și evaluările de pe paginile de Facebook ale utilizatorilor dacă este un cont de vânzări, puteți confirma dacă pagina înșelă oamenii sau oferă cu adevărat serviciul.

Pas cu pas pentru a elimina o recenzie negativă de pe Pagina dvs

De aceea, Facebook lasă o opțiune foarte utilă și anume raportarea comentariului și ei înșiși se vor ocupa să verifice dacă persoana are sau nu dreptate. Dacă acesta este cazul dvs., vă vom explica procedura de eliminare a comentariilor negative din peretele dvs. de opinii pe Facebook, este foarte simplu ca denunțarea sau raportarea și închiderea unui profil Facebook fals.

 1. Va trebui să mergeți la secțiunea de opinii unde veți da clic în dreapta sus a comentariului pe care doriți să îl ștergeți.
 2. În felul acesta poți intra în opțiunea care spune că nu îmi place această părere.
 3. Pe ecran va apărea un set de opțiuni sau proceduri pe care trebuie să le urmați.

Practic, punctul trei este că Facebook poate înțelege de ce doriți să ștergeți acest comentariu sau opinie. In cazul in care este un client care nu are dreptate, vom plasa insultă sau amenințare.

Posibil acest lucru poate afecta, dacă utilizatorul o face foarte recurentă cu alte pagini, permanența acesteia pe Facebook-ul său. Împreună poate fi un comentariu xenofob posibil ofensator și vom avea, de asemenea, opțiunea de a selecta dacă acesta este cazul.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here