Cum să editez fotografiile mele de pe Instagram în PicsArt pentru a le încărca mai târziu? - Filtre și remedieri

Multe dintre platformele actuale au un editor foto simplu înainte de a posta fotografii și imagini. Din acest motiv, vei avea nevoie de un bun aplicație de editare foto, aici intervine PicsArt, o aplicație excelentă cu un arsenal destul de considerabil de opțiuni, de data aceasta vă vom învăța cum să editați fotografiile Instagram în aplicația respectivă, să începem.

Index()
 1. Ce instrumente fac PicsArt să iasă în evidență față de alți editori foto??
  1. Filtre și efecte în cameră
  2. Aranjamente faciale detaliate
 2. Cum puteți descărca și instala PicsArt pe mobil?
 3. Ce pași trebuie să urmați pentru a trimite o fotografie Instagram editorului PicsArt?

Ce instrumente fac PicsArt să iasă în evidență față de alți editori foto??

PicsArt este un editor foto optimizat pentru rețelele sociale. Aceasta înseamnă că știe bine dimensiunile cu care funcționează de obicei Instagram și alte tipuri de platforme, așa că de fiecare dată când porniți din nou aplicația și doriți să editați o fotografie, vă întreabă pentru ce pagină o faceți, astfel încât acesta va converti imaginea la o rezoluție mult mai favorabilă pentru platforma menționată.

În plus, are tot felul de opțiuni de editare, care vă permit să creați colaje, să folosiți șabloane și multe altele, spre deosebire de multe alte aplicații. Multe dintre aceste funcții nu necesită nici un fel de abonament, ceea ce face din PicsArt unul dintre cele mai bune site-uri de editare foto.

Filtre și efecte în cameră

Pe lângă opțiunile de personalizare a formatului foto, PicsArt este unul dintre editarea aplicațiilor cu mai multe efecte pentru a pune pe fotografie, astfel încât să puteți alege dintr-un număr mare de filtre și efecte, cum ar fi estomparea mișcării, saturația imaginii.

Fiecare dintre aceste efecte sau filtre sunt extrem de personalizabile, astfel încât să puteți alege în ce poziție, cu câtă putere și unde să adăugați un efect nou, făcând din acesta un instrument foarte puternic de luat în considerare pentru îmbunătățiți aspectul feedului dvs. Instagram, În plus, puteți să vă programați postările pe Instagram, astfel încât fotografiile editate să fie încărcate automat.

Aranjamente faciale detaliate

Efectele, colorarea imaginii și formatul fotografiei nu este totul, uneori de ce au nevoie fotografiile noastre sunt simple retușuri ale feței sau corpului nostru, fie că este vorba despre o arsură recentă, cearcăne sub ochi din cauza lipsei de somn noaptea. sau orice alt tip de imperfecțiune, PicsArt poate remediază cu ușurință fețele din fotografii, fiind rezultatele sale destul de credibile si deloc exagerate.

Printre opțiunile pe care le putem găsi pentru a repara structura unei persoane din fotografiile tale putem aminti albirea dinților, reducerea cearcănelor, corectarea acneei, adăugarea de eyeliner și diverse perii cu tot felul de culori pentru a efectua o restaurare manual, care poate fi diferența necesară pentru a obține mai mulți urmăritori pe Instagram.

Cum puteți descărca și instala PicsArt pe mobil?

În cazul în care utilizați un dispozitiv mobil Android sau iOS, cum ar fi un telefon sau o tabletă, atunci nu aveți de ce să vă faceți griji, deoarece PicsArt este disponibil în principalele magazine de aplicații, În continuare, vă vom învăța cum să îl descărcați și să îl instalați într-un mod destul de simplu, pentru aceasta:

 • Accesați pagina aplicației din Magazinul Google Play (în caz de erori puteți învăța să Rezolvați 'eroare 24' din Magazinul Play'

(Dacă sunteți pe iOS, puteți găsi aplicația sub același nume când intrați în Apple App Store)

 • Faceți clic pe „Instalare” după aceasta, dispozitivul dumneavoastră va dura câteva minute pentru a descărca fișierele aplicației, viteza va varia în funcție de internetul local

Odată instalat, trebuie doar să îl deschideți, deși nu este obligatoriu să vă autentificați, este o opțiune care poate debloca mai multe efecte și funcții pentru aplicație, precum mai multe filtre gratuite pentru PicsArt.

Ce pași trebuie să urmați pentru a trimite o fotografie Instagram editorului PicsArt?

in caz ca vrei descărcați o fotografie Instagram pentru PicsArt atunci va trebui să urmați pașii de mai jos:

 • Deschideți aplicația Instagram și accesați „Postare nouă” sau „Povestiri” ambele opțiuni din butonul simbol „+” selectați una dintre acestea și apoi faceți o fotografie cu camera aplicației, puteți renunța la fotografie și încercați de câte ori doriți, dacă este necesar, pentru a face acest lucru, utilizați butonul 'X' din stânga sus. 
 • Dacă doriți să utilizați o fotografie existentă pentru a o adăuga în editorul Instagram, urmați acest pas, în caz contrar continuați cu următorul. Utilizați informațiile de mai sus pentru a intra în noua postare sau secțiune de poveste și apoi accesați pictograma din colțul din stânga jos pentru a intra în galeria dvs. și selectați o fotografie a telefonului pentru a o încărca pe Instagram.

 • După ce ați selectat fotografia dvs., puteți utilizați opțiunile de editare pe instagram cât de mult doriți, cum ar fi filtrele, adăugarea de text etc. După ce sunteți mulțumit, faceți clic pe butonul „Salvați” din partea de sus a ecranului, aceasta va descărca o copie a imaginii pe dispozitivul dvs
 • Deschide PicsArt și, în meniul său de pornire, selectează „Încărcare fotografie”, apoi se va deschide o filă care arată galeria ta, caută fotografia pe care ai salvat-o în secțiunea „Instagram” 

La sfârșitul acestui proces, puteți edita fotografia originală pe care ați încărcat-o în editorul Instagram în modul dorit.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here