Cum îmi modific vârsta pe Tinder - Ghid pentru a vă schimba informațiile de profil

Tinder este o platformă care funcționează pentru a conecta mii de oameni între ei, indiferent unde vă aflați. Deși viziunea originală a acestei aplicații este de a face utilizatorii tăi se întâlnesc între ei.

Cum să-mi editez vârsta pe Tinder - Ghid pentru modificarea informațiilor de profil
Vezi acest videoclip pe YouTube

Fiind o aplicație de întâlniri, se asigură că toate dvs utilizatorii sunt majori pentru a putea folosi la fel. În caz contrar, va apărea „restricție de vârstă” și nu va permite utilizarea aplicației.

Index()
 1. De ce apare 'Restricția de vârstă' în jurnalul meu Tinder??
 2. Cum îl pot elimina pentru a putea folosi platforma de întâlniri??
 3. Cum îmi pot schimba vârsta dacă am făcut o greșeală când m-am înregistrat??
  1. pe PC
  2. pe mobil
 4. Care este procedura pentru a-mi putea verifica vârsta pe Tinder?
 5. Cum să-mi ascund vârsta pe profilul meu Tinder?

De ce apare 'Restricția de vârstă' în jurnalul meu Tinder??

Tinder folosește un sistem de securitate pentru a împiedicați minorii să folosească această aplicație, deoarece este conceput pentru persoanele majore care doresc să aibă întâlniri cu alți utilizatori care sunt de interes pentru ei.

Dacă la crearea unui cont pe platforma Tinder, acesta nu îndeplinește cerințele de vârstă, va rămâne blocat atâta timp cât apare pe ecranul inițial. Aceasta se numește „restricție de vârstă” și este pentru a proteja politica de securitate a aplicației.

Din moment ce, vârsta și numele sunt date care odată intrate în sistem, la crearea contului Tinder, nu pot fi schimbate, dacă contul are o „restricție de vârstă”, aceasta trebuie eliminată pentru a crea una care să îndeplinească cerințele.

Cum îl pot elimina pentru a putea folosi platforma de întâlniri??

Dacă în momentul creării contului dvs. Tinder ați făcut o greșeală când ați introdus vârsta sau numele dvs., aceasta nu poate fi schimbată, deoarece este posibil în mod obișnuit în alte aplicații. Pentru a utiliza această aplicație de întâlniri, va trebui ștergeți contul cu vârsta greșită și creează altul.

Pentru a-l șterge, trebuie doar să-ți deschizi contul, să mergi la profilul tău și să cauți în setări "șterge contul". Odată selectat, contul vor fi șterse definitiv și poți începe de la zero pentru a crea unul care să îți permită să te bucuri de funcțiile acestei platforme de întâlniri. Asigurați-vă că atunci când creați noul cont Tinder, nu aveți erori la introducerea vârstei dvs.

Cum îmi pot schimba vârsta dacă am făcut o greșeală când m-am înregistrat??

Cu siguranță vârsta nu poate fi schimbată odată ce contul a fost înregistrat. exact ca numele. Deși putem face acest lucru în alte rețele de socializare dintre cele mai utilizate, Tinder are o restricție de vârstă foarte strictă.

Dacă contul nu îndeplinește cerințele de vârstă, va fi un cont aproape zero, va fi blocat și va trebui eliminat dacă utilizatorul dorește să folosească această aplicație pentru întâlniri. Deci singura modalitate de a schimba vârsta unui cont pe Tinder este să-l ștergeți și să deschideți altul.

Din acest motiv, trebuie fii foarte atent la plasarea datelor necesare la crearea unui cont pe această platformă de întâlniri, deoarece erorile de tipar sunt foarte frecvente.

pe PC

Există o singură metodă pentru a vă schimba vârsta în contul creat în Tinder. Fie pentru că ați făcut o greșeală introducând vârsta dvs., fie pentru că pe ecran apare „restricția de vârstă”. Această metodă este înlăturarea completă cont cu vârsta greșită și creând una complet nouă în care aceste date sunt corecte.

Dacă te trezești că faci asta de la un calculator poți urma următorii pași pentru a-ți modifica vârsta în contul Tinder pentru a te putea bucura de această platformă fără nicio problemă.

 • Accesați din browserul dvs. web pagina oficială a Tinder
 • Conectați-vă așa cum o faceți de obicei, în contul pe care doriți să îl ștergeți, fie cu numărul de telefon, fie cu numele de utilizator
 • Accesați profilul dvs
 • În setările profilului, căutați opțiunea „Ștergeți contul” și selectați-o
 • În sfârșit, confirmați ștergerea contului

pe mobil

În unele țări, opțiunea de ștergere a contului în cazul în care doriți să schimbați vârsta (din moment ce nu poate fi schimbată dacă nu este prin ștergerea contului) prin pagina oficială Tinder, este dezactivat, utilizatorii trebuie să recurgă la utilizarea aplicației mobile instalate pe telefoanele lor. Pentru a modifica vârsta în contul creat în Tinder, trebuie să urmați următorii pași.

 • Descărcați și instalați Tinder din Play Store sau App Store
 • deschide aplicația
 • Conectați-vă la contul pe care doriți să îl ștergeți
 • Accesați profilul dvs
 • Căutați „setări”
 • Selectați „Ștergeți contul”
 • Selectați „Ștergeți contul meu”
 • Indicați motivul pentru care doriți să vă ștergeți contul
 • Apăsați pe „trimiteți feedback și ștergeți”
 • Confirmați că doriți să vă ștergeți contul

Care este procedura pentru a-mi putea verifica vârsta pe Tinder?

Sunt locuri unde ai nevoie verificarea obligatorie a vârstei pentru a utiliza aplicația Tinder. Dacă vă aflați într-unul dintre aceste locuri, trebuie doar să deschideți aplicația, să vă conectați la contul dvs., să mergeți la lista de „Meciuri” și să selectați unul.

Apoi faceți clic pe opțiunea „verificați-mi vârsta” și voilà. Tu ar trebui a avea un act de identificare la îndemână, fie că este vorba despre permisul de conducere sau pașaportul.

În cazul în care nu vă aflați în locuri în care nu este necesară verificarea vârstei, dar doriți totuși să vă verificați, puteți face acest lucru selectând opțiunea care apare pe ecranul de start unde veți fi redirecționat către o pagină web unde va trebui să trimiteți o fotografie a documentului dvs pentru a vă verifica vârsta.

Acest proces durează câteva ore. De asemenea, aplicația vă va anunța când s-a încheiat procesul de revizuire a actului dvs. de identitate și vă va oferi rezultatele verificării prin aceeași aplicație.

Cum să-mi ascund vârsta pe profilul meu Tinder?

Adevărul este că, din păcate, pe această platformă nu există nicio opțiune de a ascunde vârsta. Spre deosebire de ascunderea ultimei conexiuni a contului tău Tinder, vârsta utilizatorului indicată la momentul creării contului în Tinder, va fi vizibilă pentru alți utilizatori.

După cum am mai spus, dacă un utilizator trebuie să modifice vârsta indicată în contul său Tinder. Este obligatoriu să ștergeți contul respectiv și apoi creați un complet nou.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here