Cum să editați fotografii pe Snapchat și ce opțiuni creative există de aplicat?

Ceva care caracterizează platforma Snapchat sunt posibilitățile sale extinse atunci când editați o fotografie, pentru aceasta avem mai multe instrumente de la filtre, lovituri personalizate, autocolante și multe alte instrumente. Vă vom explica toate aceste detalii în acest articol, astfel încât să puteți editați-vă fotografia în cel mai creativ mod cu snapchat.

Index()
 1. Cum începi editarea fotografiilor pe Snapchat?
  1. Intră în aplicația Snapchat
  2. Alegeți fotografia de editat sau faceți una nouă
  3. Răsfoiți prin oricare dintre filtrele disponibile
 2. Ce opțiuni oferă Snapchat pentru a edita fotografii?
  1. aplica filtre
  2. Adăugați text cu fonturi și culori diferite
  3. Schimbare de nuanță, culoare, luminozitate
  4. autocolante, autocolante
  5. lovituri personalizate
 3. Unde se află opțiunea de salvare?
 4. Care sunt opțiunile de partajare?
  1. descărcați pe telefon
  2. ca istorie
  3. contacte

  Cum începi editarea fotografiilor pe Snapchat?

  Este esențial să descărcați aplicația Snapchat din magazinul dvs. de aplicații. După aceasta, proces de editare a fotografiilor cuprinde următoarele etape:

  Intră în aplicația Snapchat

  La deschiderea aplicației Snapchat este necesar să ne logăm în contul nostru, iar dacă nu avem cont pe această platformă, trebuie să ne creăm un cont nou. Ei bine, pentru bucurați-vă de instrumentele de editare pe care ni le oferă această rețea de socializare, trebuie să ne logăm la procesul de editare a fotografiilor.

  Alegeți fotografia de editat sau faceți una nouă

  Odată autentificat, putem alege o fotografie din galerie pentru a o edita. Pentru a face acest lucru, glisăm ecranul în sus și apoi selectăm fila Fotografii, aici vom găsi toate fotografiile care sunt disponibile în galeria dispozitivului nostru. După ce l-am selectat, trebuie să apăsăm pictograma creion din stânga jos a ecranului.

  Pe de altă parte, avem și opțiunea de a face o nouă fotografie, pentru asta apasam doar butonul central sau ecranul si se va face captura. După aceasta, treceți la secțiunea de editare.

  Răsfoiți prin oricare dintre filtrele disponibile

  Aceste filtre de lentile sunt cele mai populare în aplicația Snapchat sunt utilizate în obiectivul camerei și poate fi aplicat numai înainte de capturarea fotografiei. 

  Pentru a le accesa, odată localizate în camera Snapchat, trebuie doar să apăsăm pictograma din partea dreaptă a butonului de captură. Aici putem vedea filtrele noastre preferate, frecvente și de asemenea caută filtre noi. Odată ce selectăm filtrul nostru ideal, tot ce rămâne este să captăm fotografia pentru a intra în modul de editare Snapchat.

  Ce opțiuni oferă Snapchat pentru a edita fotografii?

  Instrumentele de editare ale Snapchat permit editați imagini și fotografii într-un mod foarte original, de aceea este necesar să învățați să folosiți fiecare dintre aceste opțiuni.

  aplica filtre

  Filtrele pentru editarea imaginilor sunt cele care vă permit să schimbați nuanțele imaginii. Nu poate fi folosit înainte de a captura imaginea. Pentru a folosi aceste filtre, odată ce avem imaginea în modul de editare, trebuie doar să glisăm ecranul lateral spre testați fiecare dintre filtrele disponibile; cu siguranta vei gasi unul care sa te surprinda cu rezultatul.

  Adăugați text cu fonturi și culori diferite

  Această opțiune include pictograma cu litera T care se află în partea dreaptă a modului de editare. Făcând clic pe el, putem începeți să introduceți textul pe care vrem să îl adăugați, pe măsură ce introducem acest text în partea de jos, avem diferitele fonturi și stiluri pe care le putem apăsa pentru a le aplica textelor noastre. 

  Pe lângă aceasta, în partea dreaptă găsim un bar colorat cu care putem schimba culoarea textului. Lângă această bară găsim o opțiune de a schimba orientarea textului. În sfârșit, pentru a schimba dimensiunea textului, este suficient să mărim pe el și să-l adaptăm după bunul plac.

  Schimbare de nuanță, culoare, luminozitate

  Schimbarea culorilor fotografiilor tale este posibilă cu ajutorul filtrelor pe care le-am explicat anterior. Acolo puteți determina, de asemenea, o luminozitate și o nuanță potrivite pentru imaginea dvs.

  autocolante, autocolante

  Este a treia opțiune pe care o vom găsi în stânga secțiunii de editare. Când facem clic pe această pictogramă, se deschide un catalog de stickere, aici putem găsi o mare varietate de autocolante, de la teme amoroase, la festivități precum Crăciunul sau Halloween. 

  Vom găsi și o filă de emoji-uri pe care le putem folosi ca autocolante. Și de parcă nu ar fi de ajuns, Snapchat vă permite să vă creați propriile autocolante din imagini sau fotografii salvate în galeria dvs.

  Odată ce ai selectat un autocolant care ți-a plăcut, trebuie doar să treci peste fotografie și să o așezi unde îți place. Pentru a schimba dimensiunea autocolantului trebuie doar să mărim pe el.

  lovituri personalizate

  Pictograma creionului vă permite să intrați în modul de urmărire personalizat. Aici puteți face lovituri libere în orice loc din fotografie. Puteți chiar să schimbați culoarea stroke-ului, pentru aceasta avem palete de culori diferite. Și pentru a vă face lovitura mult mai distractivă, putem folosi emoji-urile ca o lovitură. Dacă faceți o greșeală, apăsați butonul Înapoi pentru a anula modificările.

  Unde se află opțiunea de salvare?

  Opțiunea de salvare este disponibilă numai când fotografia editată a fost surprins cu camera snapchat. Intrată în modul de editare, opțiunea de salvare este situată în partea stângă jos a ecranului.

  Care sunt opțiunile de partajare?

  Când termini de editat fotografia pe Snapchat, tot ce trebuie să faci este să o salvezi sau să o distribui, în funcție de interesul tău.

  descărcați pe telefon

  Pentru a face acest lucru trebuie să apăsați pe opțiunea de partajare situată în partea stângă jos a ecranului. Dupa asta faceți clic pe opțiunea de salvare astfel încât creația dvs. să fie salvată în galeria telefonului dvs.

  ca istorie

  Dacă doriți partajați editarea cu prietenii dvs. din Snapchat, trebuie doar să apăsați butonul pe care îl găsiți în partea dreaptă jos a ecranului. Odată aici selectam opțiunea „Povestea mea”.

  contacte

  Dacă doriți să partajați fotografia dvs. doar cu anumite persoane de contact din lista dvs., atunci apăsați butonul din dreapta jos și apoi selectați oameni pentru a vă distribui creația.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here