Cum să donați biți într-un flux Twitch - Susțineți-vă streamerul preferat

biții sunt un fel de monedă virtuală care este folosit pe Twitch pentru a dona și a sprijini streamerii în fluxurile lor live. Dacă sunteți nou în flux, este posibil să fi văzut mențiuni de donație pe ecran în timp ce vizionați fluxul. 

Index()
 1. Cum să donați biți pentru un streamer pe Twitch?
  1. Pentru parteneri și afiliați
  2. fiind spectator
  3. cu moderatori
  4. anonim
  5. folosind mobil
 2. Cum se configurează reîncărcarea automată a biților?

Cum să donați biți pentru un streamer pe Twitch?

Pentru inceput, trebuie să cumpărați bucățile cu bani reali sau le poți obține gratuit făcând diferite acțiuni, apoi le poți dona după cum dorești. Pentru a cumpăra biți trebuie să faceți următoarele:

 1. Conectați-vă la contul Twitch și alăturați-vă unui canal.
 2. Selectați opțiunea "Obțineți biți", în dreapta sus a ecranului sau tot în colțul din dreapta jos al chat-ului, pe pictograma diamant.
 3. Selectați suma pe care o preferați și apoi plătiți pentru ele cu diferitele metode de plată oferite de platformă, care sunt mai multe.

Acum că biții sunt în contul dvs., puteți dona la streamer-ul ales de dvs. Pentru aceasta, trebuie să scrieți în chat "cheer100" plus mesajul pe care doriți să-l transmiteți streamerului pe care îl vizionați. După aceasta, o opțiune de cinci secunde este activată pentru a corecta mesajul dacă ați făcut o greșeală. Odată expirat acest timp, donația este finalizată și publicată.

Pentru parteneri și afiliați

Deși poate părea diferit, donațiile sunt active pentru noii parteneri și afiliați. A fi membru sau afiliat aduce diferite recompense atunci când donați pentru fiecare, cum ar fi emoticoane pentru ambele sau cheermotes care sunt doar pentru parteneri.

fiind spectator

Dacă vrei să donezi, o poți face prin chat, tastând „cheers” împreună cu numărul de biți pe care vrei să-i donezi și mesajul pe care vrei să-l dai streamerului. O poți face și în secțiunea de donații de canal, în partea de jos. Deși acest lucru variază în funcție de fiecare streamer, de obicei rulează StreamLabs pentru aceste donații.

cu moderatori

Donând, spectatorii oferă mesajelor dvs. de chat mai multă vizibilitate, deci cu excepția cazului în care donatorul este interzis sau temporar interzis, mesajul tău va avea mai multă vizibilitate într-un fel sau altul în chat. Deci, administratorul canalului și moderatorii pot interzice orice comentariu de chat, chiar dacă este o donație de biți. Rețineți că, deși interdicțiile vor elimina mesajul de donație, biții donați vor fi reduse în același mod. 

În mod similar, există mai multe modalități de a vă asigura că nu fac donații cu mesaje spam, cum ar fi diferite comenzi sau reguli precum utilizatorii interziși nu mai pot face donații cu biți pentru a trimite mesaje Cheer.

anonim

Pentru a trimite donații anonim, trebuie să selectați caseta de opțiune care scrie „Trimite cheer anonim” pe cardul de donație și să folosești Cheermote anonim. Această donație nu poate conține niciun mesaj sau emoji. De asemenea, nu va apărea în clasamentul celor mai bune donații ale canalului care a fost donat.

 Toate donațiile trimise anonim apar ca „AnAnonymousCheerer”, aceasta va apărea cu o emblemă fantomă care este folosită doar pentru acest tip de donație și nu poate fi obținută în niciun alt mod.

folosind mobil

Trimite donații de pe telefonul tău mobil este foarte asemănător cu a face asta de pe computer sau laptop de pe web, Pentru aceasta, trebuie să apăsați pictograma biți care se află în partea dreaptă a chat-ului, apoi să selectați numărul de biți pe care doriți să îi donați, emoji-ul pe care doriți să apară în donație și apoi mesajul pe care doriți să-l trimiteți streamerului ai de gând să donezi. 

Trebuie să știți că atunci când cumpărați biți prin telefonul mobil, achiziția se face prin Android Play Store sau Apple App Store, din acest motiv, se pot aplica taxe suplimentare de achiziție care ar putea crește puțin prețul de cumpărare a biților.

Cum se configurează reîncărcarea automată a biților?

Pentru a activa reîncărcarea automată a biților, trebuie să configurați în cont activarea autentificării în doi pași. Apoi, faceți clic pe butonul „Configurați reîncărcarea automată” după ce faceți o mică achiziție. În continuare, pagina de Setări de reîncărcare automată a biților. Apoi, trebuie să selectați limita de sold în care va fi activată reîncărcarea automată și apoi să selectați pachetul pe care doriți să îl cumpărați de fiecare dată când se întâmplă acest lucru.

Amintiți-vă că puteți selecta doar un pachet de biți care este egal sau mai mare decât limita de echilibru de biți pe care ați specificat-o. După aceasta, selectați metoda de plată pe care o preferați. Când totul este gata, verificați plata și gata, reîncărcarea automată a biților a fost activată.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here