Cum să creați un logo minimalist de pe computer sau mobil? - Cele mai bune programe

Dacă ești unul dintre cei care doresc să-ți creeze propriul logo pentru afacerea ta, ar trebui să știi asta sunt multe alternative pentru a putea avea fără a fi nevoie să plătiți atât de mulți bani, folosind diferite aplicații care au sisteme simplificate care vor ușura procesul. De aceea, vă vom oferi un mic ghid despre cum să proiectați un logo simplu și minimalist, care este perfect pentru dvs., mai jos.

Index()
 1. De ce date ar trebui să țineți cont pentru crearea logo-ului dvs?
  1. Numele companiei sau al proprietarului
  2. Titlul sau activitatea desfășurată
  3. Slogan sau icoană reprezentativă
 2. Care este cel mai bun instrument online pentru a crea logo-uri?
 3. Ce aplicație mobilă puteți folosi pentru a vă crea propriul logo?

De ce date ar trebui să țineți cont pentru crearea logo-ului dvs?

Siglele sunt un tip de imagini, texte sau pictograme care reprezintă o companie, numele acesteia și care este scopul acesteia, este de obicei văzută ca o caracteristică importantă pentru a putea face o identitate de marcă. Un logo bun nu este supraîncărcat cu informații, dacă nu trebuie să fie recunoscut, adaptabil la trecerea timpului și la diferitele formate care pot fi prezentate. Dacă habar n-ai ce resurse poți include în crearea logo-ului tău, aici îți vom oferi câteva idei:

Numele companiei sau al proprietarului

Există multe stiluri de logo și unul dintre ele este cel a cărui axă principală este numele, fie al întreprinderii, fie numele și prenumele proprietarului. De obicei se alege o formă în care nu sta prea mult astfel incat sa fie usor de retinut, ca se diferentiaza de ceilalti si astfel reuseste sa functioneze corect.

niste exemple de acest tip de logo-uri dintre companii sunt: ​​Coca Cola, Google, Wendy's, Spotify, Microsoft, Kentucky Fried Chicken, printre altele. Pentru ca acesta să funcționeze, sunt testate diferite fonturi până când se găsește unul care favorizează sarcina și devine ceva memorabil și este adesea folosit foarte mult atunci când se vorbește despre mai multe mărci personale. 

Titlul sau activitatea desfășurată

Un alt element care este folosit frecvent în cadrul logo-urilor este un titlu împreună cu o scurtă descriere a jobului sau serviciului pe care îl oferiți, ajutați la susținerea siglei și oferiți informații, deși de obicei nu este una dintre cele mai folosite pentru că dacă cauți să ai un logo minimalist, cu cât mai simplu, cu atât mai bine.

Când o faci cu un titlu încercați diferite opțiuni sau jucați-vă cu cuvintele până obțineți unul care vă place și care vă frapează, în acest fel îl puteți găsi pe cel care vi se potrivește cel mai bine și îl puteți însoți ulterior cu mai multe elemente.

Slogan sau icoană reprezentativă

Ceva care este utilizat pe scară largă în logo-urile unei companii este adăugați pictograme reprezentative sau care ajută la definirea vizuală mai bună a unui brand, în cazul logo-urilor minimaliste este de obicei una dintre cele mai implementate resurse, dar păstrând întotdeauna linii simple și simple, care nu supraîncărcează atât de mult logo-ul. În plus, poți implementa un slogan pe care l-ai creat special pentru brand, este un fel de rimă sau frază scurtă care te va ajuta să ai un mesaj cheie pentru publicitate. 

Care este cel mai bun instrument online pentru a crea logo-uri?

Există multe programe astăzi unde poți proiecta logo-ul afacerii tale pe care îl dorești online și îți vom arăta câteva cu care poți lucra cu ușurință:

 • Logaster, este un program care vă permite să generați logo-uri rapid și fără multe complicații, conține un motor de căutare cu care puteți găsiți diferite exemple și șabloane pe care îl puteți utiliza în logo-ul pe care îl proiectați. Această pagină vă va permite să creați și să descărcați gratuit o versiune cu rezoluție joasă a logo-ului, dar dacă o doriți la calitate înaltă și în diverse formate precum PNG, PDF, SVG sau JPG va trebui să plătiți 9.99 USD.
 • Graphic Springs, este un program online ceva mai puternic, astfel încât să puteți face logo-ul dorit, are un listă extinsă de categorii precum sigle pentru îmbrăcăminte, băuturi, restaurante, prăjituri etc. În plus, poți folosi varietatea de instrumente pe care le ai și diferitele tipuri de fonturi, spre deosebire de Logaster poți descărca rezultatul final al logo-ului tău la rezoluție înaltă fără costuri.

Ce aplicație mobilă puteți folosi pentru a vă crea propriul logo?

Ca și în cazul programelor online există multe aplicații pe care le puteți descărca pe dispozitivul dvs. mobil unde vă puteți crea logo-ul cu ușurință și fără complicații. Aplicațiile pe care le vom recomanda mai jos pot fi obținute prin magazinul pe care îl folosește dispozitivul dvs., cum ar fi Play Store sau App Store:

 • Canva, fără îndoială preferatul nostru dintre toți este o aplicație care îți oferă instrumente simplificate de designer grafic cu ajutorul cărora poți crea orice tip de conținut publicitar, cum ar fi coperți pentru YouTube, postări pentru povești Instagram și ce ne trebuie logo-uri. Puteți folosi motorul de căutare pentru a plasa 'Sigle minimaliste' unde veți obține șabloane pe care le puteți personaliza astfel încât să le puteți proiecta, le puteți obține în versiunea gratuită ca platit și le puteți folosi chiar și online.

 • DesignEvo, este un creator de logo care este ușor și rapid, nu este necesar să aveți prea multe abilități pentru a obține un finisaj profesional deoarece datorită sistemului său simplificat îl puteți realiza. Cu această aplicație puteți crea logo-uri minimaliste folosind oricare dintre cele 10 ale sale.000 de șabloane și icoane disponibil pentru a realiza ceea ce îți dorești, este disponibil și online.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here