Cum să vă proiectați propriile meniuri și submeniuri în WordPress - Configurare și editare

Dacă ești web designer sau vrei să începi în lumea WordPress, trebuie să știi că elementele pe care le incluzi în pagina ta sunt esențiale pentru ca utilizatorul are o experiență confortabilă Atunci când căutați conținut pe blogul dvs., tocmai pentru ei trebuie luate în serios locația și structura meniurilor, mai jos v-am pregătit un articol complet despre importanța meniurilor în platforma WordPress.

Index()
 1. Care sunt beneficiile de a avea un meniu și un submeniu pe blogul tău WordPress?
 2. Ce procedură trebuie urmată pentru a crea primul tău meniu în WordPress?
 3. Cum ar trebui să configurați conținutul meniului de pe blogul dvs?
 4. Cum poți adăuga subcategorii blogului tău în WordPress?
 5. Care este modalitatea de editare a conținutului meniurilor din WordPress?

Care sunt beneficiile de a avea un meniu și un submeniu pe blogul tău WordPress?

Există mai multe beneficii pe care le poți obține prin includerea unui meniu pe site-ul tău de la WordPress, printre cele mai funcționale avem următoarele:

 • Un meniu face navigarea utilizatorului mai confortabilă, deoarece se adaptează cu ușurință la mobil, tabletă sau computer.
 • Oferă un sentiment de ordine și organizare site-ului.
 • Un meniu derulant lăsați loc pentru a naviga liber pe tot site-ul și să nu piardă niciun detaliu al acestuia, pe lângă faptul că găsești totul cu un singur clic și nu pierzi atât de mult timp căutând.

Ce procedură trebuie urmată pentru a crea primul tău meniu în WordPress?

 1. Intrați în editorul WordPress
 2. Pe desktop apăsați pe „Aspect” și apoi pe „Meniuri”.
 3. Veți găsi două opțiuni: 'Editați meniurile' și 'Gestionați locațiile'.
 4. În meniurile Editare, faceți clic pe opțiunea subliniată în albastru „Creați un meniu nou”, apoi trebuie să puneți un nume meniului pe care doriți să-l creați și să faceți clic pe „Creați un meniu”.
 5. Vor fi activate două zone: Structura meniului și setările meniului.
 6. În Setări meniu ar trebui să vă concentrați pe locația meniului, este esențial ca acesta să fie într-un loc vizibil și confortabil, va depinde și dacă utilizați o temă care include meniuri, dacă doriți ca meniul să includă toate paginile create pe site-ul dvs. puteți selectați textul albastru „Selectați tot” și apoi „Adaugă la meniu”.
 7. Apoi trebuie să selectați locația .
 8. Și, în sfârșit, faceți clic pe „Salvați meniul”.

Cum ar trebui să configurați conținutul meniului de pe blogul dvs?

Întrucât în ​​meniuri puteți adăuga pagini, categorii, intrări, etichete și în general orice tip de taxonomie care ar putea include link-uri, este totuși important să anunțați că nu există limitare sau ierarhie între pagini și categorii, îl puteți organiza sau structura după cum credeți de cuviință, deoarece nu există o relație între ierarhia tehnică și cea vizuală.

Când intrați în panoul în secțiunea Meniuri, veți vedea în partea dreaptă o latură numită 'Opțiuni ecran' sau 'Setări ecran 'și apoi selectați opțiunile pe care doriți să le includeți. Trebuie să aveți în vedere că configurațiile sunt la nivel vizual, deoarece alegeți doar ce instrument veți folosi și pe care nu îl veți folosi. Unele opțiuni avansate conform configurației meniului sunt următoarele:

 • Scopul link-ului se referă la tributul țintă. 
 • Titlurile sunt în interiorul titlului tribut.
 • Descrierea însoțește de obicei fiecare filă de meniu în funcție de șablonul folosit.
 • Dacă doriți să personalizați o anumită filă, clasele CSS vă vor spune.

Cum poți adăuga subcategorii blogului tău în WordPress?

Meniurile care pot fi create în WordPress vă permit să navigați și în pagini sau intrări externe, este important să cunoașteți aceste informații mai ales când gestionați mai multe site-uri sau lucrezi cu site-uri web conexe, În plus, în acest fel puteți lega rețelele sociale și puteți provoca un impact mai bun.

Subcategorii așa cum este bine înțeles este un termen care urmează categoriile, ele sunt utilizate în general atunci când există mult conținut detaliat pe un site web si este necesar sa le aplicati astfel incat sa para organizat si sa nu existe scurgeri de informatii, sunt folosite si in WordPress pentru a ajuta utilizatorii sa gaseasca rapid si usor un anume articol, este foarte frecvent sa le vedeti pe paginile turistice.

 1. Pentru a crea o subcategorie trebuie mai întâi creați categoria părinte, Pentru aceasta trebuie să mergeți la panoul de administrare.
 2. Accesați secțiunea Postări și faceți clic pe Categorii.
 3. În primul câmp care apare trebuie să indicați numele pe care urmează să-l vedeți utilizatorii .
 4. Al doilea câmp pe care urmează să-l observați este să scrieți slug-ul, care trebuie să fie cu litere mici, fără accente sau caractere speciale și separat prin cratima .
 5. Apoi, în meniul Superior, selectați categoria pe care tocmai ați creat-o pentru a defini că aceasta este cea principală.
 6. Având deja o categorie de mamă, poti adauga subcategorii in functie de ce ai nevoie.

Care este modalitatea de editare a conținutului meniurilor din WordPress?

Adăugând pagini sau alte elemente în meniu, poate doriți să faceți modificări la numele meniului sau structurii, este un proces simplu, trebuie doar să urmați următorii pași:

 1. În secțiunea Elemente, faceți clic pe triunghiul de dezvăluire că există pe o parte a fiecărui element care constituie meniul.
 2. Acolo puteți edita sau modifica numele dacă doriți.
 3. Apoi apăsați tasta „Enter”.
 4. În același mod dacă doriți să modificați structura, poți trage cu mouse-ul și schimbă locurile.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here