Cum să-ți creezi propriul logo al afacerii gratuit și fără a descărca aplicații?

Există multe aplicații sau programe care vă permit să proiectați logo-uri cu finisaje profesionale, unele sunt scumpe, iar altele necesită cunoștințe prealabile pentru a le putea folosi și a obține un finisaj profesional. Cu toate acestea, dacă nu aveți cunoștințe despre design grafic, trebuie să știți că puteți crea un logo de afaceri gratuit fără programe complexe, deoarece există programe sau pagini web gratuite și ușor de utilizat.

Index()
 1. Care sunt parametrii de luat în considerare pentru a crea logo-ul afacerii mele?
  1. Care sunt cuvintele cheie pe care ar trebui să le utilizați?
 2. Cum să creezi un logo profesional de la zero pentru afacerea ta?
 3. Ce site-uri web să folosiți pentru a crea și descărca logo-uri gratuite?
  1. Pânză
  2. plin de ecloziune
 4. Cum poți crea un logo în design 3D gratuit?

Care sunt parametrii de luat în considerare pentru a crea logo-ul afacerii mele?

Este important ca logo-ul tau sa fie usor de identificat deoarece in acest fel clientii tai vor putea intotdeauna sa-ti recunoasca brandul, deci este indicat sa optezi pentru un design simplu, deoarece modelele complexe sunt vizual mai dificil de asimilat. De asemenea, dacă vrei ca logo-ul tău să fie recunoscut chiar și peste mulți ani, este indicat să optezi pentru modele atemporale, așa că ar trebui să evitați să includeți elemente care sunt la modă.

Care sunt cuvintele cheie pe care ar trebui să le utilizați?

Cuvintele cheie pe care le folosești în logo-ul tău sunt foarte importante, așa că trebuie să te asiguri că logo-ul tău trimite mesajul corect potențialului tău client, folosind cuvinte care au legătură cu brandul tău. Poate sa alcătuiește o listă de cuvinte legate de sectorul mărcii tale, include cuvinte care transmit conceptul că este marca și, de asemenea, încorporează cuvinte legate direct de serviciile sau produsele oferite de companie.

Cum să creezi un logo profesional de la zero pentru afacerea ta?

Logo-ul este primul element vizual, care oferă prima impresie potențialilor tăi clienți sau consumatori, din acest motiv siglele ar trebui să conecteze clienții cu marca, deci mai întâi o idee sau un concept, de la aceasta cel mai bine este să începeți o schiță alb-negru și apoi să aplicați o paletă de culori care să vă permită să vă diferențiați de concurență. Pentru a crea un logo profesional de la zero, urmați acești pași:

 1. Efectuați o investigație preliminară a logo-urilor legate de sectorul mărcilor.
 2. Faceți o listă de cuvinte cheie pe care le puteți utiliza în logo-ul dvs.
 3. Analizați siglele concurenților.
 4. Găsiți idei posibile pentru designul dvs.
 5. Definește tipul de stil și al logo-ului.
 6. Adăugați elemente care identifică și transmit conceptul de brand.
 7. Realizați mai multe schițe mereu alb-negru, fie pe hârtie, fie direct dintr-un program de design.
 8. Alege schița care se potrivește cel mai bine identității și conceptului pe care compania vrea să le ofere.
 9. Dacă schița dvs. este pe hârtie, convertiți-vă schița într-o imagine digitală, pentru a face această scanare și utilizați pagini gratuite pentru crearea de logouri. 
 10. Selectați o paletă de culori cu maximum trei culori preferate.
 11. Evaluați aspectul general al designului și scăpați de ceea ce nu este necesar.
 12. Dacă utilizați text în logo-ul dvs., alegeți un font ușor de citit.
 13. Adaptați-vă designul în diverse tipuri de formate, astfel încât să nu aveți probleme, dacă doriți să îl imprimați sau să îl plasați pe diferite platforme web.

Ce site-uri web să folosiți pentru a crea și descărca logo-uri gratuite?

Platforme precum Canva sau Crello au o interfață foarte asemănătoare și ambele au o varietate de caracteristici gratuite care vă vor permite să creați design-uri incredibile; Hatchful este o platformă care este cel mai ușor de utilizat, este ideală pentru cei care nu au cunoștințe în design grafic, alte platforme cunoscute și pentru proiectarea logo-urilor sunt Adobe Spark, Jimdo Free Logo Services și Free Logo Design.

Pânză

Este una dintre cele mai populare platforme de design grafic, de unde vă puteți crea un cont complet gratuit, de pe care îl puteți accesa site-ul său sau prin descărcarea aplicației pe smartphone-ul tău Android sau iOS, această platformă oferă o mare varietate de șabloane gratuite pe care le poți edita și personaliza după bunul plac, poți folosi instrumentele platformei pentru a-ți crea propriul logo folosind Canva folosind imagini, fotografii, figuri, forme, text răspândit printre alte elemente.

plin de ecloziune

Este o platformă web creată de Shopify pentru design de logo care este gratuită, folosind șabloanele sugerate de platformă în funcție de industria afacerii dvs. Pentru a crea logo-uri profesionale în câteva secunde, trebuie să accesezi site-ul său sau să descarci aplicația pe un smartphone Android, apoi trebuie să te înregistrezi și să răspunzi la întrebările pe care ți le pune platforma, deoarece în acest fel poți filtra cele mai potrivite șabloane de logo pentru compania dvs. Odată ce ați selectat unul, puteți introduce numele companiei sau afacerii dvs. și puteți schimba culoarea șablonului, schimba sau elimina elemente pentru a obține un design original.

Cum poți crea un logo în design 3D gratuit?

Programul Adobe After Effects este un program foarte complet pentru a crea acest efect, puteți și converti un logo 2D în 3D cu After Effects, totuși, pentru a utiliza acest program trebuie să aveți cunoștințe anterioare în editare, o opțiune este Platforma web Designevo care este gratuit si mult mai usor de folosit pentru a crea un logo 3D, pentru asta trebuie sa iti creezi un cont si apoi poti selecta un sablon dintre mai multe tipuri de categorii in functie de industrie, pe care il poti personaliza prin modificarea culorii, fontului textului, schimba fundalul și apoi poți descărca logo-ul gratuit în format JPG sau PNG.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here