Cum să ascundeți postările din profilul dvs. de Facebook? - Post vizibilitate

Dacă la un moment dat ați decis să consolidați confidențialitatea postărilor dvs. restricționând cine le-a vizualizat, dar acum doriți să ascundeți acele postări din profilul dvs. de Facebook și returnează vizibilitatea postării pe profilul tău, nu vă faceți griji, deoarece rețeaua de socializare vă oferă posibilitatea de a face ajustările necesare pentru aceasta așa cum vă vom spune mai jos.

Index()
 1. Ce se întâmplă când postările de pe Facebook sunt ascunse?
 2. Unde puteți vedea postările ascunse de pe Facebook de pe mobil sau computer?
 3. Ce ar trebui să faceți pentru a afișa din nou postările ascunse de pe Facebook?
  1. Cu mobilul tău Android sau iOS
  2. Pe PC-ul sau Mac cu Windows
 4. Cum poți vedea postările ascunse ale altcuiva pe Facebook?

Ce se întâmplă când postările de pe Facebook sunt ascunse?

Îți poți personaliza postările și decide cine poate interacționa cu tine pe rețeaua de socializare, pentru că uneori ai prieteni pe Facebook cu care nu vrei să ai prea mult contact dar nu până la punctul de a-i elimina sau bloca din lista ta de prieteni de pe Facebook, ci vei restricționa doar posibilitatea ca aceștia să vadă unele dintre publicațiile tale.

Din acest motiv, atunci când decizi să ascunzi postările de pe Facebook, astfel încât anumite persoane să nu le vadă, doar tu vei stabili niște limite în interacțiunea cu acei prieteni, pentru că nu vor vedea publicația, nu vor putea reacționa la ea sau comenta sau vedea comentariile altora, pentru aceasta puteți face următoarele:

 • Continuați să restricționați vizualizările postărilor dvs. introducând aplicația dvs. Facebook și găsiți postarea specifică pe care doriți să o ascundeți.
 • Odată ce ați găsit publicația, va trebui să faceți clic pe litera X pe care o veți vedea în colțul de sus al acesteia.
 • Imediat va apărea o listă de opțiuni în care va trebui să alegeți să ascundeți această publicație, în plus, veți avea puterea de a ascunde toate publicațiile unei anumite persoane.

Unde puteți vedea postările ascunse de pe Facebook de pe mobil sau computer?

Când ați luat decizia de a ascunde unele dintre postările dvs. de pe Facebook în scopul de a restrânge interacțiunea cu unii dintre prietenii tăi de pe rețeaua de socializare, îi poți vedea oricând într-un anumit loc în care Facebook îi înregistrează atâta timp cât îi ții ascunși, pentru a accesa acel fișier fă următoarele:

 1. După intra in aplicatia Facebook trebuie să deschideți meniul celor trei linii pe care le veți vedea deasupra și în dreapta ecranului.
 2. Odată intrat în meniu trebuie să alegeți opțiunea de configurare și confidențialitate.
 3. Apoi va trebui să faceți clic pe linia de jurnal de activitate și să alegeți opțiunea acțiunilor înregistrate și alte activități.
 4. Apoi vei alege secțiunea numită ascuns în profil prin localizarea filtrelor în partea de sus pentru a stabili o gamă de date și că căutarea publicațiilor este mai specifică și poți vedea toate publicațiile pe care le-ai ascuns pe Facebook.

Ce ar trebui să faceți pentru a afișa din nou postările ascunse de pe Facebook?

Facebook îți dă putere să-ți personalizezi contul, să alegi cine vrei să-ți vadă postările, să adaugi persoane pe lista ta de prieteni preferați și astfel să clasifice cu cine vrei interacționează mai des și care prieteni vor avea anumite restricții, cu toate acestea, aceste acțiuni sunt reversibile, ceea ce înseamnă că puteți reafișa postările pe care le-ați ascuns de pe oricare dintre dispozitivele dvs., după cum urmează:

Cu mobilul tău Android sau iOS

Dacă utilizați aplicația Facebook de pe dispozitivele dvs. Android sau iOS Puteți afișa din nou postările ascunse de pe Facebook urmând câțiva pași simpli pe care vă vom arăta mai jos:

 1. Introduceți contul dvs. pe rețeaua socială Facebook și deschideți meniul de setări, astfel încât să puteți găsi opțiunea jurnal de activitate pentru contul dvs.
 2. Apoi va trebui să găsiți postările ascunse pentru a le deschide.
 3. Când vă veți observa toate publicațiile ascunse, veți proceda la eliminarea celor pe care le doriți, adică să le arătați din nou și să nu mai fie ascunse.

Pe PC-ul sau Mac cu Windows

În cazul în care utilizați Facebook de pe computer, puteți executa și acțiunea către reafișează postările ascunse, pentru aceasta puteți face următoarele:

 1. Introduceți contul dvs. de Facebook de pe computer și apăsați pe fila situată în colțul din dreapta sus pentru a afișa meniul de opțiuni.
 2. Introduceți linia jurnalului de activitate și apăsați secțiunea identificată ca publicații pe care le-ați ascuns.
 3. Acolo vei vedea o listă cu toate publicațiile pe care le-ai ascuns, vei putea consulta, de asemenea, cronologia pentru a verifica data fiecărei publicații ascunse și a fi mai exact când le arăți din nou.

Cum poți vedea postările ascunse ale altcuiva pe Facebook?

La început Facebook respectă confidențialitatea utilizatorilor săi și nu este posibil să accesați arhiva publicațiilor ascunse ale altor persoane, au existat chiar și extensii în trecut care au permis efectuarea acestei acțiuni, dar care au fost eliminate de pe Web, totuși, puteți încerca următorul truc pentru a observați acele publicații pe care alți oameni le-au ascuns astfel:

 1. Introduceți aplicația Facebook recent actualizată și accesați caseta de căutare.
 2. Continuați să scrieți postări de la și adăugați numele prietenului ale cărui postări ascunse doriți să le vedeți.
 3. Când dați clic pe pictograma lupă pentru a căuta rezultatele, rețeaua de socializare vă va afișa diferite mesaje, comentarii și publicații de la persoana respectivă, indiferent dacă sunt ascunse sau nu.
 4. Trebuie să aveți în vedere că lista va conține publicațiile ascunse și cele care nu sunt, deoarece nu va exista nicio distincție sau clasificare între acestea, însă, este singura modalitate de a accesa cele care sunt ascunse.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here