Cum să dezinstalați WPS Office de pe un computer cu Windows 10 - Întregul proces

Avantajul pe care ni-l oferă Windows ca sistem de operare este că este foarte ușor să desfășurăm acțiuni pe computerul nostru. Așa este cazul când avem nevoie dezinstalează un program pe care nu îl mai dorim. Foarte asemănător cu ceea ce se face pentru a dezinstala OpenOffice în Windows 10, același lucru este valabil și pentru WPS Office.

Lucrul de bază pe care îl poți face este să optezi pentru panoul de control și de acolo să cauți programul de dezinstalat în lista care va apărea. În cazul în care nu puteți dezinstala un program Windows, trebuie să solicitați ajutor de la o terță parte, fie de la un tehnician care caută pe internet un program sau dezinstalare pentru a vă ajuta cu acest proces.

Cum să dezinstalați WPS Office de pe un computer cu Windows 10? - Întregul proces
Vezi acest videoclip pe YouTube

Lucrul bun este că, la nivel de software, nu aveți nevoie de cunoștințe mari, deoarece fiecare program are un asistent care vă va indica pașii pe care trebuie să îi faceți. Este tipicul următor, următor, următor, ok. ceea ce rămâne este asteapta sa fie sterse datele si gata.

Index()
 1. Ce puteți face pentru a dezinstala numai actualizările pentru WPS Office?
 2. Care sunt metodele de utilizat pentru a dezinstala complet WPS Office?
  1. Folosind panoul de control
  2. Prin setare

  Ce puteți face pentru a dezinstala numai actualizările pentru WPS Office?

  Asta e ceva complicat pentru utilizatorii de balBună, deoarece nu este ceva care se face de obicei atât de ușor. Printre lucrurile pe care le puteți face pentru a șterge sau dezinstala actualizările WPS Office se numără:

  1. Dezactivați actualizările automate ale programului
  2. Dezactivați automat actualizările de sistem
  3. Optează pentru punctele de restaurare Windows 10
  4. Reveniți programul la o versiune anterioară, atâta timp cât este disponibil în sistem.

  Din restul, nu veți putea face mare lucru pentru a dezinstala doar actualizările software.

  Care sunt metodele de utilizat pentru a dezinstala complet WPS Office?

  Procesul de dezinstalare a programelor de pe Mac este foarte asemănător cu cel faci pe un computer Windows. Desigur, diferența este interfața și descrierea opțiunilor din care să alegi, restul este foarte asemănător și există și metode foarte asemănătoare.

  În Windows, sunt utilizate de obicei două metode, care sunt cele mai comune. Printre acestea se numără:

  Folosind panoul de control

  Prin panoul de control puteți accesa o serie de funcții și instrumente care vă permit să accesați setări mai avansate și, în același timp, vă permit să vă personalizați computerul. Datorită panoului de control, puteți restaura punctele create manual sau automat pentru a repara erorile, eliminați programe sau reparați-le dupa caz si multe alte lucruri.

  Avantajul este că dacă nu știi unde este panoul de control, există multe modalități de a introduce acest lucru fără a fi nevoie să optezi pentru metoda convențională. Indiferent de metoda pe care o alegeți, o dată în interiorul panoului de control, trebuie să:

  • Găsiți opțiunea care vă va permite Dezinstalează programe Windows
  • Veți face clic pe el și se va deschide o nouă fereastră
  • Aici puteți vedea o listă completă a tuturor aplicațiilor și/sau programelor care sunt instalate.
  • Trebuie doar să defilați până când găsiți programul dorit, să îl selectați și unul sau două butoane vor fi activate în partea de sus
  • Aceste butoanele pot fi: Dezinstalare sau Reparare
  • În cazul tău trebuie să-l alegi pe primul
  • Așteptați ca asistentul virtual de dezinstalare să înceapă pentru a continua pentru a alege opțiunile și a finaliza procesul.

  Prin setare

  În loc să o numiți configurație, este mai corect să spuneți „Utilizarea fișierelor executabile”. Ceea ce ne referim prin aceasta este că marea majoritate a programelor au două fișiere fundamentale, care sunt: Configurarea și instalarea. În timp ce primul vă permite să instalați programul, al doilea vă ajută cu dezinstalarea acestuia.

  Pentru a localiza acest fișier, trebuie doar să mergeți la locația programului din memoria internă și de acolo să localizați fișierul. După ce îl găsești trebuie să îl rulezi și urmați pașii indicați de asistentul virtual.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here