Cum să dezinstalezi VirtualBox definitiv din Windows 11?

VirtualBox este o aplicație nouă care vă oferă posibilitatea de a crea echipe virtuale cu instalări ale diferitelor sisteme de operare. Acum, dacă ceea ce cauți este dezinstalează definitiv VirtualBox al Windows-ului tău 11, acest articol este cel ideal pentru tine, deoarece aici îți vom spune cum să dezinstalezi această aplicație din diverse opțiuni pe care ți le oferă Windows 11 rapid și eficient.

Index()
 1. De ce VirtualBox este o platformă atât de versatilă pentru crearea de medii virtuale?
 2. Care este motivul pentru care nu apare opțiunea de dezinstalare a VirtualBox?
 3. Unde puteți găsi opțiunea de a dezinstala VirtualBox din Windows 11?
  1. Cum să dezinstalați VirtualBox din panoul de control în Windows 11?
  2. Este mai ușor să dezinstalezi VirtualBox din setări?

  De ce VirtualBox este o platformă atât de versatilă pentru crearea de medii virtuale?

  Există mai multe aplicații disponibile pe piața tehnologiei pentru a crea medii virtuale, cu toate acestea, VirtualBox este unul dintre cele mai versatile, deoarece vă permite să încercați diferite sisteme de operare fără a fi nevoie să le instalați complet pe computer. Un alt motiv care demonstrează versatilitatea sa ridicată în crearea de medii virtuale corespunde disponibilității sale în diferitele sisteme de operare, ceea ce duce la a ne oferi funcții suplimentare.

  Printre aceste funcții se numără și configurarea și utilizarea mașinilor virtuale, totul sub o singură interfață ușor de utilizat. Cu toate acestea, este bine să știți că există și alte modalități de a activa virtualizările pe computer, cum ar fi Hyper-V sau VMware. În cazul deținerii acestor aplicații, este recomandat să dezinstalați mai întâi VirtualBox, pentru a preveni ca parametrii de virtualizare să afecteze utilizarea corectă și normală a aplicației selectate.

  Care este motivul pentru care nu apare opțiunea de dezinstalare a VirtualBox?

  exista mai multe motive pentru care opțiunea nu apare 'dezinstalați VirtualBox' pe computerul dumneavoastră cu Windows 11, una dintre ele este că aveți instalat un emulator Android sau unul Oracle, prin urmare, trebuie să intrați prin alte rute pentru a vă găsi aplicația VirtualBox. Va trebui apoi să mergeți la: C: Utilizatori Indicați utilizatorul Appdata Local .virtualbox, odată ce activați opțiunea Afișare fișiere și foldere ascunse, acest lucru face ca Appdata să fie vizibilă și fișierele salvate în VirtualBox pot fi șterse.

  După parcurgerea acestor pași, veți putea localizați aplicația pe computerul dvs. cu Windows 11 și procedați la actualizarea versiunii de Windows, configurați sau efectuați orice altă sarcină pe care computerul dvs. o necesită la un moment dat și pentru care trebuie să eliminați VirtualBox.

  Unde puteți găsi opțiunea de a dezinstala VirtualBox din Windows 11?

  Windows 11 vă oferă posibilitatea de a dezinstala VirtualBox din două variante diferite, pe care îl obțineți pe computer rapid și dintr-o privire, prima opțiune este prin Panoul de control și a doua opțiune este prin introducerea în Setări. În ambele cazuri, trebuie să fii clar pașii de urmat, care deși sunt foarte rapizi și simpli, trebuie să îi urmezi la litera pentru ca aplicația să poată fi dezinstalată corect.

  De asemenea, evitați eșecurile în Windows 11 și mai ales când timpul pentru a actualiza, configura sau instala alt sistem de operare sau altă opțiune de mediu virtual. În continuare vei ști care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi, dacă vrei să dezinstalezi VirtualBox din Windows 11, fie din Panoul de control, fie din Setări, și vei avea ocazia să selectezi calea care ti se pare cea mai comodă și mai ușor de accesat.

  Cum să dezinstalați VirtualBox din panoul de control în Windows 11?

  VirtualBox de la panou de control în Windows 11 Este o modalitate foarte simplă de a o dezinstala, trebuie să mergeți la ecranul de start și să deschideți opțiunea Panou de control. Odată acolo, va apărea opțiunea „Ajustați setările computerului”, imediat mergem la „Dezinstalați un program”.

  Apoi, trebuie să selectăm 'VirtualBox' care este programul pe care trebuie să îl eliminăm, Faceți clic pe Dezinstalare, aflat în partea de sus a ecranului, și vă va întreba dacă sunteți sigur că doriți să dezinstalați acea aplicație. În acest moment, este timpul să confirmăm apăsând pe opțiunea 'Da', astfel încât VirtualBox să fie imediat dezinstalat pe Windows 11, lucru pe care îl putem verifica și realiza că această aplicație nu mai este disponibilă.

  Este mai ușor să dezinstalezi VirtualBox din setări?

  Dezinstalați VirtualBox din Windows 11 din Setări, este o opțiune foarte rapid și ușor de activat, trebuie doar să urmați câțiva pași și aplicația va fi dezinstalată imediat. De la început localizați cuvântul Configurație, apoi mergem la 'Aplicații și caracteristici' și acolo găsim VirtualBox.

  După ce am localizat VirtualBox, facem clic pe meniu și selectăm opțiunea 'Dezinstalare', aceasta va oferi opțiunea de dezinstalare pe care va trebui să o facem confirmați pentru a putea începe Odată ce acest proces este încheiat, putem verifica că VirtualBox nu va mai fi disponibil în Windows 11.

  După cum puteți vedea, este destul de ușor dezinstalați VirtualBox din Setări, la fel ca din Panoul de Control, deoarece pentru acesta din urma trebuie si el intrat intr-un moment, la Configurare. Prin urmare, să o faci direct în acest mod este o opțiune ușoară și rapidă.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here