Cum să dezinstalez Skype for Business din Windows 10? - Tot procesul

Skype for Business dezvoltat de Microsoft este listat ca a excelent instrument de comunicare, mai presus de toate, atunci când desfășurați întâlniri de afaceri cu până la 250 de persoane simultan, trimiteți mesaje în chat de grup sau instantaneu și efectuați apeluri video de pe un computer fără nicio problemă.

Deși are atât de multe beneficii, prezintă în continuare probleme semnificative în ceea ce privește spațiul de stocare, cerințele Office365 sau eșecurile de sincronizare, forțând proprietarul afacerii să renunțe la utilizarea acestuia. Dezinstalarea corectă a Skype for Business nu este o sarcină ușoară, deoarece, în calitate de utilizator Office365, va fi necesară elimina complet programul.

Index()
  1. Cum poți împiedica Skype să pornească automat pe computer??
  2. Care este procedura de dezinstalare a Skype for Business de pe computer?
    1. Din editorul de registry
    2. Cu linia de comandă CMD
  3. Ce trebuie să faceți pentru a elimina Skype for Business din registrul aplicației dvs. în Windows 10?
  4. Cum să știi dacă Skype for Business este complet dezinstalat de pe computer?

Cum poți împiedica Skype să pornească automat pe computer??

Skype are de obicei o pornire automată în momentul exact al pornirii computerului, care poate fi enervant uneori. Prin urmare, pentru a preveni executarea acestei acțiuni, ar trebui să mergeți la setările sistemului și să mergeți la instrumente sau setări generale, apoi să continuați să selectați elementul care menționează „Opțiuni”.

Acest lucru va deschide un meniu de opțiuni, printre acestea multe, va exista un element care spune „Personal”, urmat de alternativa „Porniți automat aplicația când vă conectați la Windows” și „Porniți aplicația în prim-plan”. ', care este necesar pentru ca utilizatorul să îl dezactiveze, apoi să apese butonul de acceptare, iar în acest fel, modificările efectuate vor fi aplicate.

Care este procedura de dezinstalare a Skype for Business de pe computer?

Există două proceduri specifice care depind de tipul de utilizator, una funcționează pentru cei care au versiuni independente ale aceluiași Skype for Business, în timp ce cealaltă este pentru clienții care dețin programul Office365 în întregime. Prin urmare, întregul proces este explicat în detaliu mai jos:

  • Prima procedură este să localizați și să deschideți panoul de control pe un PC Windows, odată acolo, mergeți la fila Programe, apoi selectați 'Programe și caracteristici' pentru a extinde opțiunea la 'Dezinstalați sau schimbați un program. program' , alege Skype for Business și asta ar fi tot.
  • A doua procedură începe în panoul de control, unde trebuie să localizați pachetul Microsoft Office Suite, când îl selectați, vor fi afișate toate aplicațiile instalate, faceți clic pe fila 'Schimbare' urmată de 'Adăugați sau eliminați caracteristici ', căutați Skype for Business și bifați „Nu este disponibil”, astfel veți dezactiva aplicația.

În procedura anterioară este posibilă doar dezactivarea aplicației, deoarece fiind utilizator Microsoft 365, este imposibil să dezinstalați exclusiv Skype for Business, deoarece Este integrat cu celelalte aplicații aparținând programului.

Din editorul de registry

Mai întâi trebuie să vă deconectați de la cont, apoi va trebui să ștergeți orice istoric al informațiilor de pornire, inclusiv memoria cache, totul pentru a preveni deschiderea automată a aplicației.

Apoi continuați să închideți aplicația și să o eliminați ca oricare alta din fișierul său exe. din sistem, acum mergi la bara de căutare pentru a localiza panoul de control, odată acolo, am căutat din nou Skype for Business și am făcut clic pe opțiunea 'Dezinstalare'.

Când dezinstalarea este completă, accesați Editorul de registry și deschideți fila „Editare”, aici ar trebui să căutați și Skype for Business și ștergeți toate intrările pe care le găsiți legate de această aplicație, după acceptarea mesajelor care pot apărea.

Cu linia de comandă CMD

Folosind linia de comandă utilizat cu programul prompt de comandă, așa că rămâne să îl găsiți în bara de căutare Windows și să tastați linia de comandă Config.xml, pentru a putea executa programul responsabil cu instalarea aplicatiilor in sistem.

Acesta trebuie să fie deschis în modul de întreținere, astfel încât să acorde control utilizatorului să facă orice modificare în instalarea Office în cauză, prin CMD plasați opțiunea /MODIFY astfel încât să puteți adăuga sau elimina caracteristicile Skype respectivului.

Ce trebuie să faceți pentru a elimina Skype for Business din registrul aplicației dvs. în Windows 10?

Chiar înainte de a încerca să ștergeți o aplicație din registru, este important să menționați că trebuie să fiți meticulos cu pașii de urmat pentru că veți expune întregul sistem la pericol, prin urmare, este recomandată copierea de rezervă și protejați-vă informațiile.  

Acum, trebuie să selectați Windows + R pentru a deschide caseta pop-up Run, acolo puneți cuvântul Regedit și apăsați enter, ceea ce vă va duce la editorul de registry. Dacă doriți să salvați acest lucru, tot ce trebuie să faceți este să găsiți programul respectiv în bara de căutare.

Odată ajuns în editorul de registry, faceți clic pe opțiunea 'Edit' urmată de 'Search', treceți la scrierea Skype în caseta care apare acolo, faceți clic pe accept și pentru a termina cu eliminarea aplicației din înregistrarea dvs., folosește doar clic dreapta al mouse-ului pentru a listele de căutare clare.

Cum să știi dacă Skype for Business este complet dezinstalat de pe computer?

Cel mai eficient mod de a afla dacă Skype for Business este complet dezinstalat este prin panoul de control, acesta este singurul care vă poate arăta dacă mai există înregistrări, intrări sau orice alt tip de fișier legat de aplicația respectivă.

Pentru a verifica, trebuie să vă poziționați în panou și să apăsați acolo unde este menționat 'Programe', apoi să accesați fila de 'Programe și caracteristici', iar in lista care apare acolo, a tuturor aplicatiilor curente sau existente in sistemul de operare, incearca sa cauti Skype for Business, iar in cazul in care acesta este sters nu vei gasi rezultate legate de cautare.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here