Cum să dezinstalați sau să dezactivați securitatea Windows Defender în Windows 8, 8.1 și 10

Windows are un software incredibil de puternic care vă permite să vă protejați de viruși și programe malware chiar dacă nu aveți un antivirus instalat pe Windows, în acest mod te protejează de orice amenintare extern este cunoscut sub numele de Windows Defender și este instalat implicit pe dispozitivul dvs.

Windows Defender are o mare capacitate de a respinge orice fel de amenințare de la computerul nostru atunci când este compromis, tocmai de aceea Este recomandat să îl aveți mereu activat.

Cum să dezinstalați sau să dezactivați Windows Defender Security în Windows 8, 8.1 și 10
Vezi acest videoclip pe YouTube

Cu toate acestea, este posibil să-l dezactivez, dar înainte de a-l dezactiva ar trebui să vă întrebați, chiar vreau să-l dezactivez?? Sau nu stiu beneficiile reale pe care mi le ofera Windows Dender in fata oricarui tip de amenintare, bineinteles daca vrei sa o faci pentru a instala vreun tip de program dintr-o sursa necunoscuta cel mai normal ar fi pentru a-l dezactiva, dar Să vedem cum se face și de ce nu ar trebui.

Index()
 1. Dezactivați sau nu Windows Defender?
 2. Dezactivează Windows Defender pas cu pas
 3. Recomandări după dezactivarea Windows Defeder
  1. Cum să știi dacă un fișier provine dintr-o sursă neoficială?

Dezactivați sau nu Windows Defender?

Personal aș spune că nu, Windows Defender se activează automat atunci când nu avem niciun software care să ne apere computerul și cu un motiv întemeiat, deoarece este responsabil pentru realizarea dispozitivului dvs functioneaza optim atâta timp cât îl aveți în uz, deoarece astăzi securitatea cibernetică a navigării pe web este dezastruoasă.

Acesta este motivul pentru care Nu ar trebui să dezactivați Windows Defender, chiar dacă doriți să o faceți pentru o anumită activitate, ar trebui să alegeți să o dezactivați timp de o oră, timp de 15 minute sau până când reporniți computerul. Dar niciodată nu-l dezactivați definitiv și deschideți-vă computerul la diverse adware care există pe web și așteaptă să găsească un computer nebănuit ca al dvs.

Acum, chiar și cu toate acestea, dacă alegerea dvs. este să dezactivați Windows Defender, atunci vă voi învăța cum să o faceți pas cu pas.

Dezactivează Windows Defender pas cu pas

Pe ecranul computerului, ar trebui să mergeți în partea de jos a motorului de căutare Windows pe bara de activități și să scrieți „Windows Defender” o altă opțiune este pe aceeași bară de activități, dar din partea dreapta, Vor apărea niște pictograme și trebuie să faceți clic pe săgeata sus pentru a extinde restul pictogramelor, acolo veți vedea un scut, faceți clic pe el și veți ajunge în aceeași parte.

Apoi trebuie să mergeți la "Setări" și să faceți clic pe secțiunea "Protecție în timp real" care apare în partea stângă a ecranului, odată acolo va trebui să selectați "Utilizați protecție în timp real" și dacă doriți să dezactivați protecția rulați bara de la pornit la oprit. (culoarea va merge la bar).

Și voila, ați dezactivat corect protecția Windows, în această secțiune puteți dezactiva și alte opțiuni de protecție pe care PC-ul dvs. le include și sunt activat implicit.

Acest lucru este foarte ușor, trebuie doar să defilați în jos până în același loc din panoul de control unde le contați și să le dezactivați pe toate pe care le doriți (ochi, pentru a le dezactiva ar trebui să știți pentru ce sunt și să nu o faceți doar pentru că, acestea opțiunile nu consumă resurse și îl ajută funcționarea corectă a computerului dvs, deci dezactivarea acestora ar putea cauza eșecul oricărei măsuri).

Recomandări după dezactivarea Windows Defeder

Nu ar trebui să rezisti pentru totdeauna cu Windows Defender dezactivat, dar dacă asta e ideea ta, am câteva recomandări esențiale pe care ar trebui să le urmezi, astfel încât, chiar dacă nu sunt activate aceste opțiuni de protecție naturală pe care ți le oferă Windows activează alte tipuri de protecție.

 • Utilizați modul incognito în browser pentru a protejați-vă utilizarea datelor când navighezi pe internet.
 • Descărcați un antivirus precum Avast, astfel încât computerul să fie protejat împotriva tuturor tipurilor de malware care vă pot ataca computerul.
 • Nu descărcați fișiere din surse neoficiale sau necunoscute.

Cum să știi dacă un fișier provine dintr-o sursă neoficială?

Asigurați-vă că site-ul pe care îl vizitați are următoarele lucruri:

 • Numele dezvoltatorului, companiei sau produsului complet și fără caractere suplimentare în url
 • certificat SSL. (HTTPS sau vedeți lacătul de pe browser în verde)
 • Descărcarea nu conține reclame.
 • Produsul pe care îl descărcați menționează sau a menționat site-ul oficial de unde îl puteți descărca
 • Web-ul este o sursă de descărcări recunoscut sau pagina oficială.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here