Cum să dezinstalați corect Skype for Business? - Windows și Mac

Unul dintre cele mai folosite programe pentru a partaja informații este Skype în care îți poți crea un cont în cel mai simplu mod posibil. Cu toate acestea, există o cea mai interesanta varianta și îmbunătățită pentru angajați, care este Skype for Business, aceasta este o platformă și mai bună pentru a comunica cu oamenii de la locul de muncă.

Unii utilizatori preferă însă să folosească alte aplicații de partajare, unde aleg să elimine această platformă pentru a nu primi notificări sau mesaje. Prin urmare, vom indica toate pașii pe care trebuie să îi faci să-l facă.

Index()
  1. Cum să dezinstalați corect Skype for Business? - windows si mac
    1. De pe un dispozitiv iOS
    2. Dacă ai un telefon mobil cu Android
  2. Cum instalez Skype for Business de pe un dispozitiv mobil?
  3. Cum să dezinstalați Skype for Business de pe computer?
  4. Ce alte instrumente pot înlocui Skype for Business?

Cum să dezinstalați corect Skype for Business? - windows si mac

În primul rând, această platformă este folosită pentru a vorbi prin mesaje, apeluri sau apeluri video, unde putem adăuga sau adăuga contactele dvs. pentru a vedea dacă sunt online sau în întâlniri.

Cu toate acestea, mulți utilizatori preferă să folosească aplicatii conventionale și că atunci când pornim dispozitivul nostru aplicația nu se deschide automat. Din acest motiv, îl putem dezinstala efectuând procedura conform dispozitivelor noastre.

De pe un dispozitiv iOS

Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să căutați aplicația în meniul dispozitivului dvs., apoi să apăsați și să țineți apăsată pictograma aplicației. Apoi, o cruce „X” va apărea în colțul aplicației unde ar trebui selectați pe el pentru a apăsa opțiunea „Ștergere”, apoi apăsați butonul „Terminat”.

Dacă ai un telefon mobil cu Android

Tot ce trebuie să faceți este să deschideți magazinul 'Play Store' care se află în lista de aplicații. Apoi, faceți clic pe pictograma cu linii și selectați opțiunea 'Aplicațiile mele', în această zonă accesați Secțiunea „Instalat” și căutați aplicația Skype Business. Acum, în această secțiune nu va trebui decât să faceți clic pe butonul 'Dezinstalați'.

În același mod, putem intra în setarea telefonului mobil și în secțiunea 'Aplicații'. În continuare, când vă uitați la lista cu toate aplicațiile instalate, va trebui să localizați aplicația Skype for Business și în secțiunea de informații în aplicație vom face clic pe 'Dezinstalare'.

Cum instalez Skype for Business de pe un dispozitiv mobil?

Dacă ați șters din greșeală aplicația sau doriți să o reinstalați, pur și simplu descărcați Skype for Business din Play Store sau App Store. Apoi, trebuie să așteptați un timp pentru ca descărcarea să se termine și, în sfârșit poti accesa la aplicație pentru a începe să o utilizați.

Cum să dezinstalați Skype for Business de pe computer?

Dacă ai luat deja decizia de a-l dezinstala, una dintre cele mai comune modalități de a avea acest program pe computerul nostru este prin Office 365, care are diferențe cu Microsoft 365, de unde este necesar să le eliminăm. Deci, haideți să găsim pachetul Office Suite din meniu, apoi selectați opțiunea „Schimbare” astfel încât să putem selecta unde scrie „Adăugați sau eliminați funcții”. Acum, în această nouă fereastră, faceți clic pe meniul drop-down pentru a căuta aplicația Skype for Business și aplicați-o ca aplicația nu este disponibilă. Apoi, faceți clic pe avans și, astfel, aplicația va fi ștearsă.

Pe de altă parte, dacă dețineți această aplicație individual, va trebui să intrați în panoul de control și să faceți clic pe opțiunea 'Programe'. Apoi, trebuie să selectați „Programe și caracteristici” pentru a accesa ulterior „Dezinstalați un program”. Ulterior, în lista care apare trebuie să căutăm Skype for Business și să facem clic pe butonul 'Dezinstalați' când facem acest lucru închide lista.

Este de menționat că, dacă doriți să o faceți de pe Mac, este necesar să deschideți folderul de aplicații pentru a căuta în mod specific Skype Business și trageți-l în coșul de gunoi cu mouse-ul. Apoi deschide ‘Finder’ și cu ajutorul liniei de căutare introduceți numele aplicației, acum selectați toate rezultatele rezultate și trimiteți-le la coșul de gunoi. Mai târziu, trebuie să faceți clic dreapta pe pictograma coșului de gunoi și să apăsați opțiunea „Goliți gunoiul”. 

Ce alte instrumente pot înlocui Skype for Business?

Printre instrumentele similare Zoom, se numără Discord, aceasta este o aplicație pe care o poți folosi de pe orice dispozitiv unde poți crea canale sau grupuri cu o mare varietate de persoane în care este posibil să chat.  In cele din urma, cea mai atractivă variantă Poate fi Google Hangouts care este special axat pe domeniul profesional unde poți efectua apeluri video cu până la zece membri și este complet gratuit; unde să vă înregistrați trebuie doar să vă folosiți adresa de e-mail.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here