Cum să dezactivați „Snap Assist” din Windows 10? - Exemple cu imagini

Snap assist este un program foarte faimos folosit de clienții Windows, acest instrument ajută utilizatorii mutați ferestrele în părțile laterale ale ecranului pentru a micșora și reordona ferestrele automat, ceea ce ajută la deschiderea a două programe în timp real pe același ecran. Cu toate acestea, unii utilizatori doresc să dezactiveze programul respectiv, de data aceasta vă vom ajuta să descoperiți cum să o faceți.

Index()
  1. Cum să dezactivați opțiunea multitasking în Windows?
    1. Din „Sistem”
    2. Întrebați-o pe Cortana
  2. Când dezactivați această opțiune, cum va arăta desktopul cu mai multe ferestre??
  3. Cum să vă configurați fereastra multiplă și să-i personalizați funcțiile după bunul plac?

Cum să dezactivați opțiunea multitasking în Windows?

Multitasking este un program super Windows 10 care ne ajută ne organizăm locul de muncă în mai multe ferestre pentru a avea o experiență mai bună în îndeplinirea sarcinilor noastre pe computer, în același timp ne oferă opțiunea de a alege dimensiunea pe care o va obține fiecare dintre programele pe care le folosim.

Sistemul de operare Windows 10 este un program foarte complet atunci când vine vorba de a vă oferi numeroase soluții la problemele tale  cum ar fi oferirea opțiunii de a vă recupera parola computerului. Cu siguranță ești un utilizator căruia îi place să joace de pe PC, în unele cazuri ai ajuns să apeși o tastă 'shortcut', care minimizează ecranul jocului și te duce la desktop, ceea ce este de obicei foarte greoi pentru tine, sau Deși nu este cazul tău, ești un client care dorește să dezactiveze opțiunea de multitasking Windows.

Din „Sistem”

Pentru a efectua această procedură din sistem, urmați metoda: Apăsați tasta 'Windows' + i de pe tastatura fizică, care vă va duce la 'setări', apoi accesați opțiunea „sistem” și mergi la opțiunea 'multitasking', odată acolo poți dezactiva opțiunea. Vă recomand să aveți un antivirus descărcat pe computer pentru a preveni accesul la orice amenințare virtuală care vă poate deteriora computerul.

Întrebați-o pe Cortana

Cortana este un 'asistent personal de productivitate', care vă ajută să îndepliniți funcții și să vă economisiți timp. Acest 'instrument' se caracterizează prin accesarea aplicațiilor informatice, ajutându-ne să găsim informațiile pe care le dorim cu opțiunea 'motor de căutare Bing', la fel ne ajută să creăm note și să le stocăm în 'OneNote', activați și dezactivați alarmele, redă muzica pe care o dorim doar dacă o cerem, adică acest instrument are nenumărate funcții care ne sunt foarte utile.

Pentru a face acest lucru, accesați opțiunea „întreabă-mă orice”, care se află în „bara de activități” de lângă „start”. această opțiune are ca simbolizează un microfon utilizați „comanda vocală” pentru a vă face cererea. În acest caz, vă vom cere să dezactivați opțiunea multitasking și, fiind un asistent personal, o va face automat.

Când dezactivați această opțiune, cum va arăta desktopul cu mai multe ferestre??

Windows 10 este foarte versatil în a vă oferi multe opțiuni multitasking și chiar dacă doriți să eliminați „widget-ul meteo”, sistemul de operare vă oferă alternativa. Creatorii Microsoft Windows 10 adaugă opțiunea de asistență Snap pentru a ne ușura să vă anunțăm atunci când efectuați diferite sarcini pe computerul nostru.

Datorită activării acestei opțiuni putem monitoriza toate sarcinile pe care le realizăm în timp real sau în același timp, cu toate acestea, mulți dezactivează instrumentul deoarece este foarte incomod, aceeași dezactivare provoacă o schimbare în ecranul nostru.

Prin dezactivarea acestei opțiuni pe computerul nostru, ecranul nostru va fi văzut într-un mod simplu de atunci nu te vei bucura de avantajele pe care le are acest instrument să aibă ecranul divizat cu până la patru programe deschise în timp real și să le poată monitoriza pe toate în același timp.

Cum să vă configurați fereastra multiplă și să-i personalizați funcțiile după bunul plac?

Acest program ne permite să personalizăm computerul după pofta noastră. Pentru configurați ferestrele noastre multiple și personalizați-o putem folosi fie mousse-ul selectând opțiunea de vizualizare a activității, fie apăsăm cu tastatura tasta 'Alt-tab' pentru a putea schimba sau vedea opțiunile; dacă doriți să utilizați mai multe aplicații în același timp, alegeți partea de sus a ferestrei aplicației și glisați-o în orice direcție, apoi alegeți cealaltă aplicație pe care doriți să o utilizați și aceasta va fi atașată automat la ecran.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here