Cum să descarc și să folosesc Skype de pe ceasul meu inteligent? - Caracteristicile dispozitivului

Skype este un serviciu pe care mulți oameni doresc să-l aibă pentru a efectua apeluri video și întâlniri virtuale. Din acest motiv, este foarte util să descărcați această aplicație pe diverse dispozitive, inclusiv ceasuri inteligente pentru a avea în mână serviciile acestui Skype. Acest articol va explica în detaliu procesul de cunoaștere a cCum să descarc și să folosesc Skype de pe ceasul meu inteligent.  În plus, procesul de instalare a aplicației și de creare a unui cont va fi explicat, astfel încât să puteți începe să utilizați un cont Skype cât mai curând posibil.

Index()
  1. Ce funcții sunt activate atunci când utilizați Skype pe dispozitive Smartwatch?
    1. Notificări pentru apeluri, conversații și chat-uri video
    2. Funcția de dictare vocală a smartwatch-ului
  2. Cum să utilizați ceasul inteligent pentru a răspunde la apelurile video Skype pe un ceas inteligent?
    1. De la Apple Watch

Ce funcții sunt activate atunci când utilizați Skype pe dispozitive Smartwatch?

În principiu, Skype poate fi descărcat de pe oricare dintre dispozitivele mobile de pe piață. Cu toate acestea, pentru unele ceasuri inteligente, nu există aplicații Skype care să se potrivească sistemului lor, așa că instalarea nu este posibilă. Acesta este cazul Apple Watch, cu toate acestea, puteți utiliza un dispozitiv compatibil care este asociat cu Smartwatch-ul, care va avea câteva funcții disponibile.

Notificări pentru apeluri, conversații și chat-uri video

Pe de altă parte, ceasurile Android, adică Android se poartă dacă acceptă aplicarea serviciului Skype. Ei bine, această aplicație, în cea mai recentă actualizare a adăugat suport pentru sistemul Android, pentru ca această aplicație să funcționeze corect. Deci, este posibil să utilizați Skye pe ceasurile inteligente folosind unele funcții Google.

Această nouă actualizare este versiunea numărul 6.4 a serviciului Skype, care, atunci când este descărcat prin Play Store, adaugă toate caracteristicile sale la Android Wear. În orice fel, fie Apple sau Android, trebuie să conectați mobilul cu ceasul pentru a putea activa funcțiile platformei de apel video.

Una dintre principalele caracteristici ale Skype pe care le păstrează ceasurile inteligente este primirea notificărilor de cont. În acest sens, ceasul primește și anunță când sosește un mesaj sau un apel la contul tău Skype. Prin urmare, este posibil să vedeți cine a trimis mesajul sau cine efectuează apelul. În plus, puteți răspunde sau respinge un apel prin ceas, dar trebuie să vorbiți prin mobil.

Funcția de dictare vocală a smartwatch-ului

La mesaje se poate răspunde prin ceasul inteligent. Pentru a face acest lucru, există mai multe opțiuni fără a fi nevoie de o tastatură, astfel încât să puteți tasta. în această aplicație există răspunsuri fabricate sau automate care poate fi folosit chiar acum. De asemenea, puteți selecta emoji-uri pentru a exprima emoții cu privire la mesajul primit.

Dar cea mai specială funcție este recunoaștere vocală care are sistemul Google pentru a genera răspunsuri. Trebuie să selectați microfonul care apare pe ecran și să începeți să vorbiți sau să vă dictați răspunsul. Apoi, automat, recunoașterea vocii scrie ceea ce spui sub forma unui mesaj.  

Cum să utilizați ceasul inteligent pentru a răspunde la apelurile video Skype pe un ceas inteligent?

Pentru a răspunde la un apel, trebuie să așteptați ca aplicația să primească una de la un coleg sau prieten. Apoi, recepția acestuia va apărea pe ecran și deoarece aceste ceasuri sunt tactile trebuie doar să apăsați butoanele ce se va vedea pe ecran..  În acest sens, vei putea vedea opțiunile comune ale unui apel, butonul verde pentru a primi apelul sau cel roșu pentru a-l refuza.

Pentru a instala Skype, trebuie accesați pagina oficială a acestei firme in care exista mai multe oferte ale aplicatiei. Cu toate acestea, puteți căuta și în magazinul dvs. de aplicații de încredere. Apoi, trebuie să selectați dispozitivul de unde va fi descărcat și să apăsați butonul pentru a începe procedura.

Odată descărcat fișierul, trebuie să începeți procesul de instalare, care este puțin mai dificil pe computere. Ei bine, acolo trebuie să urmați un proces de instalare și acordare a autorizațiilor. În timp ce sunteți pe telefoane, ca toate aplicațiile, aceasta se instalează automat pe dispozitiv.

De la Apple Watch

Odată ce ați descărcat aplicația, trebuie să vă creați un cont pentru a putea vorbi cu prietenii dvs. pe Skype. Pe Apple Watch, așa cum s-a menționat, nu puteți descărca aplicația, așa că trebuie să o faceți pe mobil și apoi să o conectați cu ceasul inteligent. După crearea contului, trebuie să căutați contacte sau să le transferați din contul dvs. Messenger în contul Skype

Să revenim la procesul de creare a contului Skype, din aplicația dumneavoastră sau din serviciul online, trebuie să apăsați creați un cont nou. Primul lucru care se solicită este un cont de e-mail sau un număr de telefon pentru a fi utilizator. În continuare, trebuie creată o parolă cu care va fi accesat contul Skype.

Apoi este necesar să completați un formular cu datele de bază ale persoanei, adică numele și prenumele. Urmează apoi un proces de verificare în care trebuie să alcătuiești un puzzle pentru a confirma că nu ești un robot. Ulterior, casetele de informații continuă să fie completate ca vârsta, regiunea în care locuiți, numărul de telefon, poza de profil și să vă conectați contul cu alte rețele sociale pentru a adăuga contacte.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here