Cum să descărcați și să actualizați firmware-ul Samsung Foarte ușor!

Deși poate că nu pare, actualizarea dispozitivului nostru mobil Android poate fi o adevărată provocare. Și asta nu pentru că este o operațiune dificil de efectuat, dimpotrivă, este că acestea nu par să fie disponibile în regiunea noastră. Dacă ești unul dintre utilizatorii care se simte puțin stresat de această situație, avem o soluție pentru tine. Și te vom învăța cum poți descărca și actualiza firmware-ul Samsung.

Cum să descărcați și să actualizați firmware-ul Samsung Foarte ușor!
Vezi acest videoclip pe YouTube

Dispozitivele care funcționează cu sistemul Android, cum ar fi Samsung sau Huawei, își pot actualiza Firmware-ul într-un mod foarte simplu.  Ceva pe care îl poți face într-un mod foarte simplu dacă mergi pe pagina principală a dispozitivului mobil. Dar bineînțeles că acest lucru trebuie eliberat sau nu aparțin niciunei rețele, altfel acest tutorial nu te va ajuta cu nimic.

Dar trebuie să acordați o atenție deosebită atunci când utilizați acest Firmware oficial pentru dispozitivele Samsung și că utilizați software-ul pentru modelul pe care îl aveți.  Amintiți-vă că un mobil S20 nu este același lucru cu un A20, așa că aceste date exacte sunt de o importanță vitală pentru funcționarea optimă a dispozitivului dvs. în viitor, așa că să vedem cum să descărcați și să actualizați firmware-ul Samsung.

Index()
  1. Pași pentru a descărca firmware-ul Samsung
  2. Actualizare firmware Samsung

Pași pentru a descărca firmware-ul Samsung

Bineînțeles să poată Descărcați și actualizați firmware-ul Samsung este necesar să intri pe pagina oficială pe care compania a amenajat-o pentru aceasta.  Dar în cazul nostru vă vom recomanda să vizitați Sammobile. Pe această pagină puteți căuta firmware-ul specificat pentru modelul de telefon pe care îl utilizați.

Deoarece este o pagină oficială nu vei avea probleme cu software rău intenționat sau root, de aceea o poți descărca cu toată încrederea. Dar trebuie să vă reamintim cu tărie să căutați cu mare atenție software-ul modelului mobil pe care îl utilizați.  Dacă doriți să obțineți o confirmare clară a acestor informații, puteți accesa setările telefonului.

Și cauți secțiunea "Despre dispozitiv" veți fi dus la o nouă fereastră și informațiile pe care le căutați apar în ea. În cazul dvs. ar trebui să vedeți opțiunea Număr de model, în acest fel nu puteți greși atunci când alegeți firmware-ul de care are nevoie telefonul dvs. Samsung. Odată ce ai aceste informații trebuie să le scrii în motorul de căutare pe care ți-l oferă pagina.

După câteva secunde îți va arăta o listă cu toate Firmware-urile care au apărut pentru acest model, îți va arăta și o dată care are legătură cu țara pentru care este disponibil. Încercați să alegeți ceea ce corespunde regiunii dvs. sau unei țări apropiate de a dvs. Odată ce ați ales Firmware-ul pe care trebuie să îl descărcați făcând clic pe opțiune.

Odată terminat acest pas, care poate dura mult timp, deoarece Firmware-ul poate cântări 2 GB. Acum trebuie să îl dezarhivați, deoarece va fi descărcat într-un fișier Zip, dar pentru a putea actualiza dispozitivul Samsung în Windows va fi necesar să utilizați programul Odin în cea mai recentă versiune.

Care va fi descărcat și într-un fișier Zip comprimat și trebuie să-l dezarhivați pe hard disk atunci ar trebui să deschideți odin.executabil. Acum sunteți gata să începeți să vă actualizați telefonul mobil.

Actualizare firmware Samsung

Înainte de a începe acest pas, trebuie să faceți o copie de rezervă a fișierelor dvs. în caz de orice inconvenient. Următorul pas este să opriți mobilul și apoi să îl porniți apăsând butonul de pornire, butonul de reducere a volumului și butonul Acasă, astfel încât să intre în mod de descărcare.

Pe ecran va fi afișat un mesaj de avertizare pe care trebuie să-l ignorați și apăsați butonul de creștere a volumului. Acum îți va arăta mesajul Descărcare, acesta este momentul să conectezi mobilul la PC acum trebuie să mergi la Odin și să apeși pe opțiunea AP și apoi trebuie să dai clic pe opțiunea Start și să aștepți finalizarea procesului.

În acest fel ea Firmware-ul Samsung a fost actualizat, După cum puteți vedea, este o operațiune foarte ușor și rapid de efectuat, la fel ca și dezinstalarea aplicațiilor preinstalate fără a fi root.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here