Cum să descarc și să activez sau să dezactivez instrumentul de tăiere în Windows 10 dacă nu îmi este vizibil

Pentru mulți dintre noi, instrumentul de tăiere care vine implicit în Windows 10 este extrem de esențial. În multe situații avem nevoie de anumite informații pe care dintr-un motiv sau altul nu le putem descărca pe dispozitivul nostru. Prin urmare, este necesar să știți cum descărcați și activați instrumentul de tăiere din Windows 10.

Trebuie să ai în vedere că este complet gratuit și la îndemână să faci capturi de ecran și să le salvezi pentru a le face modificări, la fel ca atunci când salvăm capturi de ecran pe Android pentru a le folosi mai târziu.

Cum să descărcați și să activați sau să dezactivați Instrumentul Snipping în Windows 10 dacă nu apare vizibil
Vezi acest videoclip pe YouTube

Și cel mai bine, poți să o faci tastatura sau cu ajutorul mouse-ului de pe computerul dvs. Vine preinstalat pe platforma Windows și vă oferă multe avantaje.

De asemenea, sistemul trebuie să vă permită să utilizați instrumente externe pentru această funcție. Dar nu puteți rata să îl folosiți pe cel care vine implicit în sistemul Windows 10.

Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să vă luați tastatura și marcați cuvântul regedit după ce ați apăsat pe celula principală sau cunoscută ca Windows.

Acum găsiți și urmați calea HKEY LOCAL MACHINE/SOFTWARE/Policies/Microsoft și putem verifica existența cheii TabletPC. Situat în partea stângă, iar dacă nu, trebuie să continuați să îl creați. Este foarte simplu, apăsați cuvântul Microsoft, apoi apăsați nou și tasta, scrieți TabletPC.

Index()
  1. Procesul de activare a instrumentului de tăiere în Windows 10
  2. Detalii când activați sau dezactivați instrumentul de tăiere în Windows 10

Procesul de activare a instrumentului de tăiere în Windows 10

După ce am făcut clic pe secțiunea Microsoft și am tastat TabletPC pentru procesul de activare a instrumentului de tăiere Windows 10. Creați o altă valoare în partea dreaptă a ferestrei dvs. făcând clic pe orice spațiu liber și selectați Valoare DWORD pe 23 de biți, plasarea numelui DisableSnippingTool.

Faceți dublu clic pe el și sunteți gata să vă bucurați de el fără probleme. Dacă doriți să mențineți acest instrument dezactivat, trebuie doar să introducem valoarea 1. Și dacă vrem să fie activ, trebuie să adăugăm 0 la valoare; după activare, rămâne doar să apăsați start și instrument de tăiere a scrierii și apăsați nou sau mod în funcție de acțiunea de executat.

Apoi verificați opțiunea modului de captură, astfel încât să puteți face orice captură de ecran sau decupare dorită. În cele din urmă apăsați pe salvare și copiere; pentru a vă deschide instrumentul de tăiere în Windows 10, în meniu trebuie scrie cuvântul tăieturi, și apoi accesați doar făcând clic pe el. Un alt loc pe care îl puteți găsi este în zona de accesorii din Windows.

O altă opțiune de gestionare a instrumentelor este dată atunci când utilizați instrumentul de execuție, pentru aceasta trebuie să activați cheia specială Windows + R.

imediat trebuie scrie snippingtool și puteți vedea cum se deschide platforma sa. Puteți vedea că este foarte ușor să utilizați instrumentul de tăiere în Windows 10.

Detalii când activați sau dezactivați instrumentul de tăiere în Windows 10

Rețineți că, în cazul dezactivării instrumentului dvs. de tăiere, trebuie doar să faceți clic de două ori pe DisableSnippingTool, iar valoarea datelor acestuia trebuie schimbată la 1, așa cum am indicat anterior. Asta într-un presupus caz de doriți să utilizați un instrument extern care generează funcții similare cu cele ale Windows 10.

În cazul administrării Windows 10 Professional sau Enterprise trebuie să intrați în Editorul de politici de grup local și să scrieți Gpedit.msc în zona de căutare și apăsați enter. Parcurgeți configurația utilizatorului, apoi selectați Șabloane administrative, Componente Windows și apoi TabletPC pentru a ajunge la Accesorii.

Trebuie să faceți dublu clic pe nu permiteți rularea politicii Instrumentului Snipping. Apăsați pe activat și aplicați. Cu aceasta dezactivați acest super instrument; dar cu adevărat după ce începeți să vă bucurați de toate beneficiile sale, cum ar fi decuparea ecranului complet sau o singură fereastră, efectuați tăieturi dreptunghiulare sau formă liberă. Dezactivarea nu va fi o opțiune pentru dvs.

Capturile de ecran pot fi, de asemenea, editate, folosind instrumente precum creioane, iluminator, radieră si multe alte optiuni prin apasarea unui buton situat in partea dreapta si reprezentat ca o picatura curcubeu. Acest lucru vă duce direct la programul Paint 3D pentru a face modificări ulterioare, mărind radiera sau cauciucul.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here