Cum să descarc Skype pe Linux-ul meu și orice distribuție a acestui sistem?

Instrumentul Skype este cunoscut pe scară largă în întreaga lume pentru utilitatea sa la stabilirea unui comunicare virtuală între utilizatori. Acest serviciu este disponibil pentru diferite sisteme de operare, cum ar fi Linux. Deci, dacă vă întrebați cum să descărcați Skype pe Linux-ul meu și orice distribuție a acestui sistem? acordați atenție următorului tutorial.

Index()
 1. Unde puteți găsi cea mai recentă versiune de Skype pentru Linux?
  1. Care este procedura de descărcare??
 2. Care este procedura pentru a instala Skype pe computerul meu?
  1. Dacă aveți Ubuntu sau Debian
  2. Proces pe Arch Linux
  3. Să o faci în Fedora
  4. În Open SUSE

  Unde puteți găsi cea mai recentă versiune de Skype pentru Linux?

  Din fericire, compania Microsoft oferă un bun suport pentru utilizatori sistem de operare Linux. De fapt, este convenabil să subliniem că depozitele de software de distribuție prezintă pachete diferite pentru Linux. Prin urmare, ar trebui să alegeți cea mai potrivită opțiune pentru a instala aplicația pe computer.

  Care este procedura de descărcare??

  Procesul de descărcare a celei mai recente versiuni de Skype pe Linux este accesarea site-ului web oficial Skype. Apoi faceți clic pe butonul albastru și alegeți „Obțineți Skype pentru Linux DEB” dacă utilizați Debian sau Ubuntu, „Obțineți Skype pentru Linux RPM” pentru Fedora sau „Obțineți Skype pentru Linux SNAP” compatibil cu orice distribuție Linux.

  Care este procedura pentru a instala Skype pe computerul meu?

  Procedura de instalare a Skype pe computer va depinde de distribuția sistemului de operare ce are calculatorul tau. Prin urmare, trebuie să descărcați pachetul de pe site-ul Skype și apoi să continuați să instalați pachetele menționate pentru a adăuga toate dependențele și bibliotecile pe care le necesită aplicația.

  Dacă aveți Ubuntu sau Debian

  Dacă aveți Ubuntu sau Debian, este recomandat să alegeți opțiunea „Obțineți Skype pentru Linux DEB”. Următorul, accesați directorul „Descărcări” și deschideți pachetul de extensie .deb prin managerul de pachete de sistem Linux și apăsați butonul „OK”.

  Puteți descărca pachetul și puteți intra într-o fereastră de terminal sau puteți instala Hyper-Terminal pentru Ubuntu. Accesați directorul 'Descărcări' cu comanda cd ~/Descărcări și apăsați pe 'Enter'. Acolo, veți putea folosi instrumentul de instalare „DPKG”. Tastați sudo dpkg -i skypeforlinux-64.deb pentru acel dpkg încărcați aplicația skype în sistemul de operare.

  Este posibil să existe o eroare în timpul procesului de citire și dezambalare înainte ca toate dependențele și bibliotecile să fie instalate. Dacă se întâmplă acest lucru, va trebui să corectați defecțiunea. Apoi tastați sintaxa „sudo apt install -f” (fără ghilimele). În acest fel, poți începe procesul de instalare Skype pe Linux Ubuntu sau Debian.

  Proces pe Arch Linux

  Există două moduri de a efectua procesul de instalare Skype pe Arch Linux. O modalitate de a realiza acest lucru este să utilizați 'Snap Store'. Mai întâi, deschideți o fereastră de terminal și instalați SNAP. Pentru aceasta, scrieți comenzile git clone //aur.archlinux.org/snapd.git. Al doilea, modifica permisiunile directorului cu sintaxa sudo chmod a+w snapd.

  Al treilea pas este să accesați directorul pentru a instala Snap pe computer folosind comenzile cd snapd && makepkg –si. După aceea, trebuie activați conexiunea dintre snap și systemd folosind sintaxa sudo systemctl enable – acum snapd.priză. În cele din urmă, reporniți computerul.

  Acum, reveniți într-o fereastră de terminal și tastați comenzile sudo snap install Skype. Aceasta va începe procesul de instalare a Skype pe computer. În cazul în care apare o eroare în timpul execuției, vă recomandăm să închideți sesiunea și conectați-vă din nou pentru a finaliza procesul.

  O altă modalitate de a instala Skype pe Arch Linux este utilizarea depozitului de utilizatori util pentru instalarea de programe și pachete pe Linux. Pentru a face acest lucru, tastați: git clone //aur.archlinux.org/skypeforlinux-stable-bin.git. Accesați directorul Skype cu comenzile cd skypeforlinux-stable-bin și sincronizați dependențele cu makepkg –si.

  Să o faci în Fedora

  De asemenea, este posibil să descărcați Skype pe Linux în alte distribuții ale acestui sistem. De exemplu, pentru a face acest lucru pe Fedora, trebuie să accesați site-ul web Skype și să apăsați butonul „Obțineți Skype pentru RPM Linux”. Apoi intrați într-o fereastră de terminal și tastați cd ~/Downloads to accesați directorul „Descărcări”.

  Următorul, veți avea nevoie de instrumentul DNF pentru a descărca RPM și a instala de la adresa URL corespunzătoare cu aplicația. Pentru a face acest lucru, tastați sintaxa: sudo dnf install //go.skype.com/skypeforlinux-64.rpm –y. Acest lucru va încărca toate bibliotecile și dependențele de care Skype are nevoie pentru a funcționa pe Linux.

  În Open SUSE

  Pentru a descărca Skype pe Open SUSE, va trebui să accesați site-ul web Skype pentru a obține cea mai recentă versiune de Skype utilizând Descărcare pachet RPM Linux. Apoi, introduceți o fereastră de terminal și introduceți comenzile cd ~/Downloads pentru a accesa acest director.

  Mai tarziu, utilizați managerul 'Zypper' în scopul instalării pachetului pe computer. Pentru a realiza acest lucru, tastați comenzile sudo zypper install skypeforlinux-64.rpm și așteptați până se încarcă toate elementele care corespund aplicației Skype pentru Linux. În cele din urmă, asigurați-vă că ați creat un nou cont Skype și vă conectați cu acesta.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here