Cum să descărcați Movie Maker în Windows 11? - Editor video

Windows Live Essentials este un pachet de aplicații create de Microsoft, printre acestea, vom găsi OneDrive, Photo Gallery, Windows Live Messenger și bineînțeles Windows Movie Maker. Acest pachet a fost eliminat în Windows 10 și 11, dar nu vă faceți griji dacă doriți să continuați să utilizați aceste instrumente, puteți Descărcați Movie Maker din Windows 11 într-un mod independent.

Adică, puteți descărca și instala Movie Media Maker pe Windows, indiferent de versiunea pe care o utilizați. De asemenea, un fapt important pe care ar trebui să-l știți este că puteți personaliza instrumentele pe care le doriți. De exemplu, atunci când instalați Windows Live Essentials ar trebui să faceți doar lăsați caseta de selectare Movie Maker activă și debifați-le pe celelalte, în acest fel adăugați doar programul de editare.

Index()
 1. Ce ar trebui să verificați înainte de a descărca Movie Maker pe Windows 11?
  1. Cerințe minime pentru instalare
  2. Verificați dacă fișierul este original
 2. Cum se instalează Movie Maker pe Windows 11?
 3. Ce trebuie să faceți dacă descărcarea acestui program eșuează în Windows 11?
 4. Ce alternative există la Movie Maker pentru Windows 11?

Ce ar trebui să verificați înainte de a descărca Movie Maker pe Windows 11?

Deoarece puteți crea videoclipuri cu fotografii și muzică în Movie Maker, ar trebui să rețineți că programele de editare necesită întotdeauna anumite cerințe pentru a funcționa corect. De aceea este important să revizuiți următoarele aspecte înainte de descărcare și instalare:

Cerințe minime pentru instalare

Windows Movie Media Maker este compatibil cu orice versiune de Windows și chiar mai bine dacă folosești service pack 2, este de asemenea recomandat să ai Net Framework și DirectX instalate pe computer. Și în ceea ce privește capacitatea și performanța ar trebui verificați dacă îndepliniți cerințele minime Ce sunt ei:

 • Procesor Intel/AMD de minim 1GHz sau mai mare.
 • Memorie RAM de minim 256MB, dar cu un 512 merge mai fluid, bineinteles ca daca ai una mai mare va fi perfect.
 • Spațiul pe disc trebuie să fie de cel puțin 100 MB sau mai mult.
 • Placă video de 128 MB sau mai mare.

Este important să știți că aceste cerințe sunt destinate puneți programul Windows Movie Media Maker să funcționeze pe Windows, dar trebuie să țineți cont de dimensiunea proiectului, deoarece cu cât videoclipul este mai mare, consumul de resurse va crește.

Verificați dacă fișierul este original

Există o mulțime de site-uri terțe care oferă Windows Movie Media Maker pentru descărcare, dar trebuie să fii atent, deoarece acestea pot conține viruși sau programe malware. Trebuie să știți că Movie Maker nu mai este disponibil pentru descărcare pe magazinul oficial.

În același mod, este decizia dvs. să descărcați un executabil Windows al acestui instrument. Un sfat de care trebuie să țineți cont pentru a verifica dacă fișierul este original, este că este 'Microsoft Windows Live Essentials 2012'. Adică pachetul complet, deoarece Microsoft nu a creat în mod independent Movie Maker.

Cum se instalează Movie Maker pe Windows 11?

Pentru instalați acest program pe Windows 11 trebuie să procedați ca la orice program descărcat. Adică ca un software de sine stătător. Aflați cum să o faceți după cum urmează:

 1. Deschideți browserul preferat și introduceți „Descărcare Microsoft Windows Live Essentials 2012”.
 2. Sunt afișate un număr mare de pagini în care trebuie să o alegeți pe cea preferată și să descărcați fișierul executabil Windows.
 3. După ce fișierul este descărcat, faceți dublu clic pe el pentru a începe procesul de instalare.
 4. Sunt afișate două opțiuni despre cum să procedați, trebuie să alegeți „Programe pe care doriți să le instalați” și să faceți clic pe următorul.
 5. Debifați toate instrumentele, cu excepția „Galerie foto și Movie Maker”.
 6. Faceți clic pe 'Instalare'.
 7. Așteptați ca instalarea să se termine (durează ceva timp, în funcție de capacitatea computerului dvs.).
 8. Faceți clic pe Închidere sau închidere și gata.

Un fapt important pe care trebuie să-l știți este că odată ce programul este instalat, puteți utiliza motorul de căutare Windows 11 dacă pictograma nu este afișată pe desktop, trebuie de asemenea să acceptați termenii licenței pentru a putea începe să utilizați programul.

Ce trebuie să faceți dacă descărcarea acestui program eșuează în Windows 11?

Dacă aveți vreo problemă când descărcați acest program în Windows 11, ar trebui Verificați conexiunea la internet, deoarece dacă nu este stabil, descărcarea este întreruptă, aceasta se poate repeta de câte ori este necesar. Programul Microsoft Windows Live Essentials 2012 cântărește în jur de 130 de megaocteți, ceea ce va fi rapid dacă aveți o viteză a internetului de cel puțin 1 megaoctet.

Pe de altă parte, dacă observați că Windows Movie Maker a încetat să funcționeze după ce funcționează bine, atunci descărcarea nu va avea nicio legătură. În acest caz, problema constă în codecurile, driverele sau fișierele incompatibile pe care le puteți utiliza. De asemenea, dacă te gândești un proiect video prea lung în Windows 11, este posibil ca programul să eșueze, deoarece va necesita prea multe resurse.

Ce alternative există la Movie Maker pentru Windows 11?

În magazinul oficial Microsoft puteți intra in categoria Fotografii si video, veți observa că există o mulțime de alternative la Windows Movie Media Marker, chiar și cea mai recentă versiune a acestui program a fost lansată în 2012. Dar în Magazinul Windows puteți găsi instrumente de editare mai noi, cu funcții noi.

O alternativă recomandată de același sistem este lla aplicația „Fotografii”, care este încorporat în sistem și în Windows 10 sau 11 găsiți editorul video, care funcționează în același mod ca Windows Movie Media Maker, și alte funcții noi, cum ar fi efectul 3D aurora boreală.

La fel, dacă aveți probleme Descărcați Movie Maker din Windows 11, nu ezitați să consultați suportul tehnic Microsoft pentru a rezolva orice tip de eroare legat de această aplicație, inclusiv alternative grozave fie folosind o recomandare de pe forum, fie direct în Microsoft Store.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here