Cum să descărcați manual definițiile Windows Defender

Problema Windows Defender este când opriți actualizarea, deși de obicei este ceva automat în unele echipamente, acest lucru poate varia. Dintr-o eroare în configurarea actualizării automate, precum și faptul că nu avem o conexiune stabilă la internet, fac imposibil ca Windows Defender să se actualizeze singur și ne obligă să o facem manual. Desigur, vom avea și posibilitatea de a-l dezactiva sau dezinstala în Windows 8, 8.1 și Windows 10.

Index()
 1. Unde se află Windows Defender Antivirus pe computer?
  1. Conectare ușoară cu Win+I
  2. Acces direct din bara de activități
 2. De pe ce site descărcați manual cele mai recente actualizări?
 3. Cum să știi ce tip de sistem are computerul?
  1. Dispune de ARM, 64 de biți și 32 de biți
 4. Care sunt avantajele prevenirii atacurilor cu Windows Defender?

Unde se află Windows Defender Antivirus pe computer?

Pentru a ajunge la diferitele programe instalate în Windows, putem avea acces direct sau acces din locul în care sunt instalate. Windows defender poate fi găsit cu ușurință în componentele Windows sau în meniul de pornire, dar îl putem accesa prin intermediul bara de activități sau meniul de setări Windows. Acesta este numele propriu „Windows Defender” sau „Centrul de securitate”. Ei bine, în funcție de versiunea sistemului de operare sau de actualizarea sistemului pe care o avem, aceasta poate varia.

Conectare ușoară cu Win+I

Folosind tastele "Windows + i" în același timp, putem accesați panoul de control Windows. De aici nu trebuie decât să căutăm opțiunea "actualizare și securitate" pe care o vom găsi în noua fereastră care a fost deschisă. După ce facem clic pe el, va apărea o nouă fereastră în care căutăm opțiunile „Securitate Windows” în meniul din stânga. Selectăm „Deschide securitatea Windows” în partea dreaptă după ce am făcut pasul anterior. Aici putem avea opțiunile Windows Defender, inclusiv opțiunea de actualizare.

Acces direct din bara de activități

În Windows 10, putem obține un pictograma scut lângă ceas. Dacă nu o obținem, putem căuta opțiunea de a arăta mai multe pictograme ascunse, care este reprezentată de o săgeată îndreptată în sus. Trebuie doar să facem clic pe el pentru a putea accesa antimalware Windows Defender.

Unul dintre beneficiile pe care le vom obține prin utilizarea pictogramei Windows Defender ancorată în bara de activități constă în ușurința de acces. Ne vom scuti de o perioadă lungă pentru a intra în meniul de opțiuni ale aplicației prin panoul de control.

De pe ce site descărcați manual cele mai recente actualizări?

Microsoft ne oferă pagini oficiale pentru a putea descărca actualizările sistemului său de operare și aplicațiile care vin cu acestea. Prin urmare, vom avea acces manual la actualizarea Windows Defender, accesând Microsoft o facem. The pagina de actualizare a definiției Windows Defender ne va permite să descarcăm actualizările parcurgând următorii pași:

 • Să mergem la adresa URL a paginii de actualizare Microsoft
 • Căutăm varianta Windows Defender Antivirus pentru Windows 10 și Windows 8.unu
 • Odată făcut acest lucru, selectăm sistemul de operare al echipamentului nostru care va fi între ARM, 64 de biți sau 32 de biți
 • Se descarcă un program de instalare pe care îl vom deschide după ce s-a terminat descărcarea și urmează instrucțiunile.

Cum să știi ce tip de sistem are computerul?

Versiunea sistemului de operare pe care o instalăm pe computerul nostru poate influența programele care vor fi compatibile cu acesta. Limitarea instalării sau utilizării anumitor caracteristici. Din acest motiv este important să cunoaștem acest sistem de operare. și deși putem intra în BIOS-ul nostru pentru a afla, cea mai ușoară metodă este acces din meniul nostru „Run”.

 • Mergem pe desktop și apoi apăsăm pe "Windows + R"
 • Odată ce o facem, se va deschide caseta "Run", aici vom scrie "Winver" și facem clic pe accept
 • Se va deschide o altă fereastră cu tipul de Windows instalat pe computerul nostru

Dispune de ARM, 64 de biți și 32 de biți

Fiecare versiune de Windows instalată pe computerul nostru va avea două ARM alternative, cea pe 64 de biți și cea pe 32 de biți (numită și x86). Acestea sunt instrucțiuni ale sistemului de operare care ne vor permite să rulăm anumite programe în sistemul de operare pe care l-am instalat.Pentru a accesa aceste informații putem face următoarele:

 • Mergem la meniul de pornire Windows și apoi alegem opțiunea de configurare
 • Fiind aici, mergem la opțiunea Despre
 • Odată ce s-a deschis o nouă fereastră, accesați specificațiile dispozitivului. În linia de tip de sistem se va spune dacă folosim o versiune pe 32 sau 64 de biți

În cazul versiunii Windows 8.1 va fi puțin diferit, pașii vor fi aceiași până când ajungeți la meniul de setări. Ei bine, în el vom accesa opțiunea PC și dispozitive, apoi coborâm la Informații PC. În această secțiune putem vedea tipul de sistem de operare și dacă folosim o versiune pe 32 de biți sau 64 de biți.

Care sunt avantajele prevenirii atacurilor cu Windows Defender?

Windows Defender aduce cu sine avantaje și dezavantaje în același mod ca și alte programe Microsoft. Dar, în ciuda simplității acestui antimalware, să ne concentrăm asupra avantajelor oferite de acest antivirus integrat în Windows 10 și Windows 8.1, care variază de la utilizarea gratuită pentru utilizatorii Windows, până la protecție reală în cloud și în timpul navigării noastre pe web.

 • Windows Defender ne oferă acoperire din momentul în care ne instalăm sistemul de operare fără a fi nevoie de abonament sau plată.
 • Securitate eficientă, deoarece acest antivirus conține o definiție vastă a programelor malware și spyware atâta timp cât îl menținem actualizat. Aceasta va însemna să știi ce este un virus de computer și ce să faci cu el, dar în cazul computerului tău.
 • Consum redus, deoarece prin furnizarea unui serviciu în fundal, utilizarea Windows Defender nu ne va oferi o scădere a performanței computerului nostru.
 • Asistență de la Microsoft, având sprijinul acestei companii, avem un antivirus de aceeași calitate ca sistemul nostru de operare instalat cu compatibilitate ridicată.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here